lugano kırmızıyı yedi
lugano kırmızıyı yedi
luganu kırmızı kart denizlispor maçında yok
Lugano atıldı 2. sarıdan.
Maç bitmiş şu yaptıklarımıza bak yazık yazık.
Lugano kırmızı gördu.
Sanada Teşekkürler Lugano...
Kaldınızmı 3 kupadan 1 kupaya..
Yanlışlıkla oda Beşiktaş'a giderse üzülmeyin..
Geçmiş Olsun![]()
Fenerbahçe ÇARESİZ
Fenerbahçe ŞAŞKIN
Taraftar SESSİZ
TaraftarTEPKİSİZ
GEÇMİŞ OLSUN
Böyle devam Fenerbahçe Bırakın Şampiyonda olmayın Sene başında 3 kupa umudu ile başladık Kaldık 1 kupa´ya Beşiktaş´ı tebrik ediyorum Umarım Şampiyonlukta Gider Çifte Kupa yapar Beşiktaş.
ohh ohh Lugano kırmızı kart görmüş.bu iyi bi haber oldu...
Karate kid Ugur Boral.. yuh sadece.. Macin basindan beri kendisini yere atanlari suzemeyen Selcuk Dereli, resmen maci rezil etti.
ve maç bitti. BJK turu geçti.tbrkler bjk'ye.istediğim sonuçtu.Fbliler ise 100.yılında bu kupayı yine göremedikleri için çok üzülüyorlardır...
selcuk dereliye gelde kufretme![]()
Fenerbahçe ÇARESİZ
Fenerbahçe ŞAŞKIN
Taraftar SESSİZ
TaraftarTEPKİSİZ
SAYIN BAŞKANIMIZ SİZCE HANGİ RENKTİR ARKADAŞLAR
Konuyu Gerici + Gereksiz boş mesajlar atmayınız.
Teşekkürler SELÇUK DERELİ.
Uğur'a kırmızı kart nerede? Niye gösteremedin?
Runje Federasyon kaç maç ceza verecek? Bir maç mı? Taraftarın meşale yakması yasak. Runje stad içinde yakıyor.
Bir takımın emeği ile böyle oynanır haram olsun SELÇUK SANA haram olsun.
Birşeyi kabul edın hemen selçuk dereli kabullnemediğniz için 30 yıldır kupayı alamıyorsunuz ya neyse
Biri finale, biri hasrete....
Fortis Türkiye Kupası'nda finalde K.Erciyesspor'un rakibi Beşiktaş oldu. Beşiktaş normal süresini 1-0 geride kapadığı maçta uzatmada bulduğu gol ile sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve final biletini kaptı.
90 dakikası 1-0 F.Bahçe üstünlüğü ile biten maçta normal süre içerisindeki tek gol 56. dakikada Tümer'den gelirken, 102. dakikada Beşiktaş'ta Nobre siyah-beyazlı ekibe beraberliği kafa golüyle getirdi. 1-0'ın rövanşında Beşiktaş finale gidiyor. F.Bahçe ise 24 yıllık hasreti, 25'e çıkıyor.
Fenerbahçe Republic Ends !
Bu maçı Fener kazanırdı ama işte birazda şans olucak.Atamayana atarlar Sistemi işledi.
Nobre tek başına turu getirdi beşiktaş´a 4 tane defans oyuncumuz Otobüs bekler gibi dururken Nobre çıktı kafayı vurdu ve turu Beşiktaş´a getirdi..
Son dakikalar´da Lugano öyle birşey yaptı ki sanki amatör Ligde ki takımda oynuyor sanki tek bir maçla herşey bitiyor daha lig bitmedi takımın yanlız bırakıyor bunu amatör futbolcu yapmaz Bırakın Gidin Top felan oynamayın siz.
Serdar´ı kutluyorum elinden geleni yaptı Fener´de en iyi oynayan Tümer,Tuncay,Aurelio,Serdar Gerisi Hava gazı Beşiktaş´ı tebrik ediyorum.
Şelçuk Dereli bjkli bi futbolcu olsa ancak bu kadar kötü bi maç yönetebikirdi
alex tuncay tümer saolsun bol bol kaçırdılar
bjk 2 kere geldi 1i gol oldu şans işte aynı AZ maçı fenerbahçenin kaderi bu kim ne derse desin aziz yıldırırm istifa etmeli fb'ye çok zarar veriyor hakemlern nasıl maç yönetii ortada kaç senedir yeter artık !!!
Takimimi tebrik ediyorum tek kale oynadik.. bjk ye neredeyse pozisyon bile vermedik ama futbol bu...
Dereli ve yardimcilarini tebrik ediyorum bi mac bu kadar kötü yönetilebilir edilen küfürlerin hepsini hakediyorlar.. 2 tane tertemiz pozisyonumuzu ofsayt diye iptal ettiler.. baki 2 saridan atilmaliydi... tam bir kazma..
Gecen sene denizli macindan sonra ki huzun yeniden geldi bana goreO kadar atak yap atak yap sadece 1 tane gol atabil ve kornerden gol yiyerek elen.. Baki Mercimek"in yaptigi 10 faul birden gorulmesin ve atilmasin.. Sadece sari kart gorsun.. Ne guzel Turkiye
ARTIK ZİCO GİTMELİİ!!!!
Tahminlerin için teşekkür ederim Eray.
Öncelikle Beşiktaş takımını ve Beşiktaş taraftarlarını tebrik ederim. Fenerbahçe'li arkadaşlarda üzülmesinler zaten 24 senedir Türkiye Kupası'nın yüzünü unuttular. Maça gelecek olursak, ilk yarı iki takımda bomboş oynadı. İkinci yarı Fenerbahçe çok pozisyon kaçırdı ama atamayana her zaman atarlar diye bir kural yine devreye girdi.
115 dakika boyunca küfür etmeden dayanan Fenerbahçe taraftarını tebrik ederken, son 5 dakikaya harika küfür eden yine Fenerbahçe taraftarını en sevdikleri adam olan Ulusoy'a havale ediyorum..
Ayrıca Lig TV denen kanalıda bir türlü çözemedim.. Beşiktaş taraftarı küfür ederken sesi sonuna kadar kıstılar, Fenerbahçe taraftarı küfür ederken hala çok net duyuyordum.. Ayrıcalık yapayalım lütfen.. Türkiye'de yaşıyoruz yahu!
Tümer - Lugano - Uğur üçlüsüde bugün sahaya heralde mafyacılık oynayalım diye çıktılar. Tekmeler, yumruklar harikaydı. Böyle devam!
Maçın Yıldızı (bknz. ercan saatçi)
1- Runje
2- Beşiktaş Taraftarı
3- Monitörüm
Selçuk Dereli maçı katletti, tebrikler!
Uğur, Mehmet Sedef ve Baki kırmızı kart görmeliydi. Fenerbahçe'nin uzatmalarda Gökhan'ın elle dokunduğu pozisyonda penaltımız verilmedi.
Hakemi tebrik ederim, maçı katletti, Fenerbahçe'yi yaktı.
Fenerbahçe çok büyük takım, Beşiktaş'ı ezdi ama sonuca gidemedi. Sağlık olsun, böyle futbol oynayın, mücadele edin, canımızı yiyin.
Deniz, Edu ve Lugano'ya da tebrikler. Herkes görevini yaptı, bir onlar yapmadı. Nobre kaç kişinin arasından kafa vurdu, yuh be!
Kezman ve Alex de çok kötüydü. Alex o golleri atsa tur bizimdi. Maçın yıldızı Aurelio ve Tuncay'dı. Ha bir de Dereli...
Beşiktaş'ı tebrik ediyorum.
Maçı izlemedim , fakat sonuç belli gerisi boş bitti gitti.
beşiktaşlı birisi bile bu kadar kötü yöntmezdi alkışlamak lazım zaten hiç kimse feneri sevmiyor