1 ile 30 arası toplam 501 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası|Fenerbahçe-Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İşlerine gelmiyodu niye konuşsunlar.
    Yazdığım cevaptan o soruya da cevap verdiğim anlaşılıyor. İşe gelmek gibi bir durum yok, şu anda hatırlamıyorum ama o maçtan sonra da şimdi yaptığım gibi ne leyhte ne aleyhte hata yapılmasını istemiyorum demişimdir.

İşe gelip, gelmemekle alakası yok, geçen sene Nobre kendini yerlere atarken de kızıyordum ben Nobre'ye. Bu konularda objektif olurum, merak etmeyin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yazdığım cevaptan o soruya da cevap verdiğim anlaşılıyor. İşe gelmek gibi bir durum yok, şu anda hatırlamıyorum ama o maçtan sonra da şimdi yaptığım gibi ne leyhte ne aleyhte hata yapılmasını istemiyorum demişimdir.

İşe gelip, gelmemekle alakası yok, geçen sene Nobre kendini yerlere atarken de kızıyordum ben Nobre'ye. Bu konularda objektif olurum, merak etmeyin.
    ben onusana demedimki genel olarak dedim arada istisnalar vardır elbet

Ayrıca konu gs fb tartışmasına çıkmıyor zaten "Hakem sizin lehinize karar verdiğinde bişey demiyosunuz ama alehinize karar verildiğinde ortalık karışıyor" Diyor galiba baran
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Şimdi GS TV de izledim maç çıkışı otoparkta aureylo ( ) Ricardinho ya arkasından saldırarak kafasına yumruk atmış Beşiktaş şikayetçi olucakmış...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri