1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: ilginç bilgiler

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by umutcanerkut
    Yunanistan'da sakin Türk kahvesi istemeyin. Türk kahvesinin adi bu ülkede Yunan kahvesidir.

Yalanin daniskasi.Bakin arkadaslar Türk Kahvesi evrenseldir.Hatta cnbc-e ye biraz takilanlar bilir cogu dizide ''turkish coffee'' lafi bol bol gecer.Nitekim benim bir sürü yunan arkadasim var onlardan hic bir zaman bu yönde bir telkin duymadim.Yunanlarda Türk kahvesine Türk kahvesi derler ama fazla tüketmezler.Tek sorun bu.Umut lafim sana diil anladigim kadariyla sen bir siteden c/p yapmissin.Nese Yani yanlis bir bilgi.Onu söyleyeyim dedim....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by totti_20
    Yalanin daniskasi.Bakin arkadaslar Türk Kahvesi evrenseldir.Hatta cnbc-e ye biraz takilanlar bilir cogu dizide ''turkish coffee'' lafi bol bol gecer.Nitekim benim bir sürü yunan arkadasim var onlardan hic bir zaman bu yönde bir telkin duymadim.Yunanlarda Türk kahvesine Türk kahvesi derler ama fazla tüketmezler.Tek sorun bu.Umut lafim sana diil anladigim kadariyla sen bir siteden c/p yapmissin.Nese Yani yanlis bir bilgi.Onu söyleyeyim dedim....
    evet ben de gördüm..umutsuz ev kadınları dizisdinde görmüitüm ben....
    zaten national geographic kanalındaki yabancı belgeselde de kadın yunanistan gezisi sırasında bu türk kahvesi falan demişti
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by totti_20
    totti bilgilendirme için sağol..

Mesaj Yetkileri