1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: Fenerbahçe'ye tarihi ceza geliyor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bütün Fenerbahçeliler'e sesleniyorum...

Fenerbahce gibi kaliteli bir takım ne tür oyunların döndüğünü bilmediğimiz bir ligte kaybolup gidiyor...İddia ediyorum Fenerbahçe, Almanya liginde olsaydı sezonu ilk 3 te bitirirdi.Başında ne olduğu belirsiz kişilerin bulunduğu Türkiye liginde Fenerbahçe'mizin başarıları ve başarısızlıkları kaale alınmamalıdır.Bunun için Türkiye futbolununu başında böyle insanların oturduğu sürece yorum yapmamanızı rica ediyorum...

Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
    bütün Fenerbahçeliler'e sesleniyorum...

Fenerbahce gibi kaliteli bir takım ne tür oyunların döndüğünü bilmediğimiz bir ligte kaybolup gidiyor...İddia ediyorum Fenerbahçe, Almanya liginde olsaydı sezonu ilk 3 te bitirirdi.Başında ne olduğu belirsiz kişilerin bulunduğu Türkiye liginde Fenerbahçe'mizin başarıları ve başarısızlıkları kaale alınmamalıdır.Bunun için Türkiye futbolununu başında böyle insanların oturduğu sürece yorum yapmamanızı rica ediyorum...
    Yapma ya Bayern München ilk 3 e giremiyo... Fenerbahçe nasıl giricek... İlk 10desen neysede...

Quote Originally Posted by TheCure View Post
    benim kasteddiğim bu değil sen dedin ya avrupanın neresinde olsa klbüe ağır ceza verilir bende diyorum ki avrupada böle fedarasyon yok o yüzden hiç bu böle açıklamalar yapmaz
    Tamam kanka önemli degil Fenerbahçe Ülkemizin en büyük 3takımından biridir... İnş. biran önce federasyon ile arasındaki sorunları çözer...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    Yapma ya Bayern München ilk 3 e giremiyo... Fenerbahçe nasıl giricek... İlk 10desen neysede...

ben iddiamın arkasandayım. Bu Fenerbahçe'nin bütün zorlukara[başta federasyon olmak üzere] rağmen gösterdiği performans...

Mesaj Yetkileri