Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Bakalım disiplin kuruluna sevk edilmişler, çıkacak cezaya da razı olmaları gerekir. Eğer BJK maçında cezalı olmazsa Aurelio, çıkıp oynayacak ve yine idda ediyorum oynarsa da sahanın en iyilerinden olacak. Ne yapacak BJk taraftarı, sahaya inip adamı mı öldürecek? Veya Uğur, oynarsa sahaya inip onu mu öldürecekler, yedek kulübesinde otururken mı sıkıştırıp dövecekler?

Böyle düşünen, bu zihniyette olanlara ben taraftar demem. Giderler, sahaya çıkarlar, maçlarını oynarlar dönerler...

Baki'nin 2 kere atılması gerekirken(biri direk kırmızı, Tuncay'a çok güzel tekmeyi yapıştırdı), Mehmet Sedef'in elle oynamasından sonra yardımcı hakemin kart işareti yapmasına rağmen ve her yerde bu tür elle oynamalar sarı katla cezalandırırken sarı kart vermemesi, FB'li oyuncuların ve taraftarın gerilmesine yetti. Daha sonra da ipin ucunu kaçırdı. Uğur'un o haretekini görmemesine imkan yok, bence gördü ama veremedi. Bir hakem için en kötüsü, neden veremedi onu tartışalım...
Bana soyluyorsan,futbolcular mactan sonra Marco'yu sikistirip dovsun derim ama Besiktas klubu bu yapida olmadigi icin,baskanimizin adamlari sahada solda,ozel otoparklarda dunya capinda futbolculari dovmek icin beklemiyor bu yuzden muhtemelen bir sey olmaz,gelip futbolunu oynar gider...Mentalite farki tabi...
Baki'nin kirmizi kart gormesine kesinlikle katiliyorum,soylemistim zaten.Hatta o Tuncay'in pozisyonu ikinci sari degil direk kirmizi olabilirdi.Ama Lugano'nun da Besiktas ataga cikarken Rico'yu yere serip sari kart gormesi var bence o da kirmizi kart olabilirdi.Hayir bu tip hatalar hep oluyor,daha beterleri de oluyor.Ne yapalim hakemi ve rakip futbolcularimi dovelim surekli?
Hakem neden vermedi sorusu acik,
hakem yine gunah kecisi olacak ama bu maci bu kadar gerilimli hale sokan medya,yoneticeler,taraftarlar(Hepimiz dahil) ve kotu niyetli futbolcular(gerilmemeleri zaten olanaksiz) olduktan sonra hakem zaten macin basindan beri kontrolu elinde tutamadi.Bu kadar sert maclari yonetmek zordur ama hakem Besiktas'i tuttu derseniz(ayni hakemin gecen senelerde Fenerbahce lehine yedigi bir suru halt varken) o zaman olmaz.Hakem kotuydu,eyvallah,aksini soyleyen yoktur ama mactan sonra is neden bu kadar buyudu ben onu anlamadim.Zamaninda Galatasaray,Besiktas yada diger takimlar alehinede boyle kararlar oldu,Fenerbahce seyircisini anlamakta gucluk cekiyorum.Besiktas bu tip(hatta daha beteri) ne maclar gordu?Yani o kadar sinirlenecek bir sey yoktu bence,gorende Besiktaslilar Fenerbahceliler saha icinde katletti sanacak,sertlikler oldu ama tek tarafli degildi.

Birde musade varsa link veriyorum,bir zahmet edip 2 dakikalik videoyu izlerseniz cok sevinirim,ozellikle Baki'ye takilip kalan arkadaslarin gormeleri gerekiyor bence...
http://www.youtube.com/watch?v=UEqAX479fC0