TÜRK TELEKOM LİG A 34.HAFTA
Kadrolar;
Mac öncesi..
Muhabir::Mert Bey siz 1 sezon içinde Eskişehirde inanılmazı başardınız ve bu tarihi klubu yeniden Süper Lige çıkarttınız.Bugunkı OFTAS maçı ile ilgili düşüncelerinizi alabilirmıyim?
Mert Ceken::Acısıyla tatlısıyla bir sezonu geride bıraktık,Süper Lige çıkacağımız için mutluyuz.Klubu nerelerden nereye getirdik.OFTAS maçını kazanacağımızı düşünüyorum..
Maça hızlı başladık.Henüz ilk dakikada Serkan Gedik'in ayağından buldugumuz golle öne geçtik0-1.
Bu gole OFTAŞspor 27.dakikada Serkan Atakla cevap verdi 1-1
51.dakikada Hasan Gostak sağ kanattan vurdugu sert şutla topu ağlara gönderdi.2-1.
68.dakikada Taner Demirbaş ile beraberligi yakalayan golu attık..2-2..
84.dakikada Serkan Gediğin Süper Lige merhaba golü bütün Eskişehir halkını sokağa dökmüştü 2-3...
ÇİFTÇİ EFSANEYİ SÜPER LİGDE ESTİRECEK
Çiftçi Eskişehirsporu Süper Lige çıkardı.Halk Eskişehirsporla ve Çiftçi ile gurur duyuyor.Peki nerden geldi bu çiftçi ismi.Basın ona bu sözlerinden dolayı çiftçi lakabı takmıstıBasının üzerine gemesi onu yıldırmadı ve Türk futbol tarihinde köklü bir geçmişe sahip Eskişehirsporu Süper Lige çıkardı.İşte gazetemiz muhabirlerinden Can Kurtaranın olay teknik adamla yaptığı roportaj:Muhabir:Eskisehirspor ilk 2 macinda da galibiyetle tanisamadi.Sizce onumuzdeki gunler neler olacak...
Mert Ceken:Evet kazanamadik ama umut veren bir furbol oynadik.Bu takim bastan asagi yenilendi.Oyuncularin birbirine alismalari icin uyum surecini atlatmalari gerekiyor.Calismalarimizin meyvesini ilerleyen gunlerde alacagimizi dusunuyorum.![]()
Muhabir:Tesekurrler iyi gunler![]()
Muhabir::Mert Bey öncelikle tebrikler,Bir sezon boyunca çalıştınız çabaladınız Süper Lige çıktınız.Neler söyleyeceksiniz?
Mert Ceken::Vallahi bende tahmin etmiyordum buralara geleceğimizi.Biz bir sene boyunca çalıştık ve Süper Lige çıktık.Süper Ligde yapacağımız kaliteli transferlerle İntertoto için mücadele vereceğimizi düşünüyorum.Yani artık hedef Avrupa..
Bu kelimelerle sözlerini bitiren Mert Ceken acaba Süper Ligde bu hedefini başarabilecekmi?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Süper Lige diğer çıkan takımlar Malatyaspor ve Kocaelispor olurken Gaziantep Büyükşehir Belediyespor,Uşakspor ve Samsunspor İddaa Lig B ye düştü..
Çok hareketli bir sezon yaşandı bu sene Lig A'da.Serkan Gedik 22 golle gol kralı olurken takipçileri Hasan Özer 19 golde Fatih Şen 18 golde kaldı.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gelecek sezon için kimlerle anlaştık?Sezon öncesi hazırlık kampı,hepsi sadece burada olacak.2007-2008 sezonunda Süper Ligde yapabilecegimizin en iyisini yapmaya çalışacagız.Şimdilik görüşmek üzere![]()