flippo inzaghi
flippo inzaghi
Guzman die psvden futbolcu aldım harika harbiden harika
felix soto , pablo vitti ,eddie
Sergio Ramos tek kelimeyle harika genc ama pahali biras ucuzda olsun diosaniz Vincent Kompany
Genk le oynarken E.Lavezzi ve Mauro zarateyi iyi aLmışıtım.VaLLa manyak oynadılar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Rafael Sobİs 1 Numara...
Aaritalo_AMLC/FC_(finland) , Alain Traore_AMLC_(burkina faso) , Pablo Caceres_D/WBL_(uruguay) *hepsisüper çıktı
Serdar Taşcı,
Adam her maç 8 veya 7nin altına düşmüyor.
Üstelik 19 yaşında
jo ve daniel carvalho cska yı sömrün arkadaşlar çok iii oynuolar bu iki forvet bnce bu iki oyunucuyu alan ve savunmasını iii tutann çok raat galibiyet alır birde cicero var ama o brazil ligini açmadan çıkmıo eğer açarsanız oda çok ii bir aml oyuncusu ve çok süpriz golleri olou bnm bir çok maçımı kurtardı
arkadaşlar ya bırakın yabancı oyuncuları kayseriden gökhanı alında gorün sadece 1 sene her maç oynat ve gor yaww sezon sonu chelseanın yaptığı tekliflede dudakların uçuklasın bırakın yabancıyı falan benim takımıda yabancı yok walla super...
Evet Gökhan Ünal ilk sezonumun gol kralı
Ayrıca Andersonu almayı düşünüyorum.Ne dersiniz!
gökhan ünal inanılmaz işler yapıyo bjk'ye aldım daha 10 maçta 16 gol oldu bide kerlon war tabi çok iyi 10 numara
Rodrigo Palacio
Gökhan Ünal
Vagner Love
Cesar Delgado
Marcelo
Mauro Zarate
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Veeee tabiki
NICKLAS BENDTNER
GIANPAOLO PAZZINI
Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır
nizamettin çalışkan ve gökhan güleç...çünkü şampiyonlar liginde en kritik gollerime imza atarak ECC yi almama vesile oldular...palacio ve vitti de var tabi bir de assunçao
mevlut erding 19 yasinada super golcuu
fernando cavenaghi
her oyunu açdığımda alırım hemde GS yede geliyo ve Türkiyeye de her seferinde kolay uyum sağlıyo gerçi bordoya geçdikden sonra alması biraz zor oluyo ama olsun feda olsun...
Bende Wason Renteria diyorum harika bir golcü.
Beyler buyrun hemen alin pisman olmazsiniz hem genc hem degerinin cok altinda hemde yetenek inanilmaz isim Chawdar yankow *amrc*
Mirco Vucinic.
R O M A R İ C
Hem Orta Saha YÖnÜyle Hemde Forvet YÖnÜyle Harİka Bİr Oyuncu
I'm back...
jo yu aldım benim yeğen önerdi bi şeye yaramaz gibi gözüküyodu ama 2 sene ard arda golden boot oldu![]()
Pasanen.Defansıma ilaç gibi oldu Tottenham'dayken
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi bu JO o kdr iyi mi yaa?Bende mi alsam ne?![]()
(/s)
fenerbahçede iken alex yaşlılığı sebebi ile gönderdm o mevkiiye celsinho'yu aldım ve alexten kat kat daha ii çıktıiikide aldım
Serkan gedik.....
Sergey Kisliy, Ever Guzman, Eddie Johnson, Kwabena Agouda, Nik Besagno
Fernando gago,Marcelo
enyeama 150 k ve aduyu 2.7 m aldım ikiside bnmle beş sene aynı kulupte kaldıktan sonra chelsea ve b.müniche gitti ayrıca freddy guarın ve 18 yaşındakı defan luızao yu aldııma hiç pişman olmadım
sergio mota ve kalou
Beşiktaş Kariyerimde Omar Esparzayı kadroma katmıştım kendisi Meksikalı ve son derece yetenekli.dl,dm,ml pozisyonlarında oynayabiliyor.değeri de 7.5 milyon dolara yükseldi.ayrıca Arsenal Kariyerimde Hedwiges Maduro yu kadroma dahil etmiştim.kendisi genç ve yetenkli bir dm.gilberto silva yı kesti ve premier ligin en iyi genç oyuncusu seçildi.
Valdet Rama, Petri Pasanen, Igor Akinfeev, Cor Gillis, Edgar Davids.