iyi guzel cok hoş bi olayda o kadar yuksek gerilimli maclarda garanti 2-3 ciddi ilk 11 oyuncusunu 2-3 aylıgına kaybedersin yani en azından bende oyle olacaktır sizi bilmem...
ayrıca ben de bi mevzu önermek isterim özellikle premier lig'de ortası sıra takımları diye tabir ettigimiz kuluplerde uzun vadeli bir butce istiyorsanız ilk 2-3 sezonda transferlerde ucmayınız(zaten aldıgımız adamlar belli genc ve ucuz pahalı transfere gerek yok).. Örnek vermek gerekirse ben 11 sezondur Blackburn ile oynuyorum ... hic bir sene aldıgım adam sayısı 4ü gecmedi gecse bile toplam ödedigim para sezonda 20m paundu zor buldu(6,7,8,nci sezonlardan bahsediyorum...Zaten oyun basında 5 milyon transfer butcesi verio)...transferde biraz cimrilik yaptım tanınmıs oyuncu almadım (cardenas,enyeama,elias,zarate,rodallega için ise zaten en fazla kişi basına 3milyon paund verdim) en pahalı transferim fabregas oldu...(14.5m paund) boyle bi durumda eger sportif basarı da saglıyorsanız ki şuphesiz saglıyoruz o zaman gercek futbol dunyasındaki gibi kulup butceniz cok hızlı bi sekilde gelisio...özellikle transferde abartma yapmaz iseniz kulup çok cömert davranıyo...şu an 2016-2017 sezonundayım.. seneye 80m paund transfer butcesi ile basladım sonra kulup 20 daha arttırıp yuz yaptı... oyun basında ise 5 milyon paund ile baslamıstım...95 milyon paundluk bir gelisim var 10 senede... ayrıca arkadaslarımın da daha onceden belirttigi gibi dunyanın degisik yerlerinden pilot kulup olayıda cok iyi para getirio