KARİYER DEWAMI ;

2. hazırlık maçında milner sakatlandı o sakatlıkların arasına milnerdamı katıldı derken maç sonrası 2 haftada iyileseceğini duydum.En azından 2 hafta yüreğimi rahatlattı.
DEVAM ;

euro vase cup
2 hazırlık maçından sonra euro vase cup macı devreye girdi.Maç kalmar'laydı.
İlk maç deplasmandaydı.Murat Orkun Kartal ilk kez resmi bir maça çıkacaktı.Gelen bir kısım newcastle taraftarı'nın bağırmaları kalmar taraftarının bağırmasının yanında hiçbirşeydi.
Ve maç başladı.
Dk 12de luque'den gol geldi.Kalmar taraftarında bir sessizlik newcastle taraftarının sevinçleri duyuluyordu..Ve tabiki ben çok sevinmiştim bu gole..
Dk 20de luque sakatlandı ve 45'e kadar idare etmesi için işaret yaptım devre arasında luque'nin yerini sibierski aldı.
İkinci yarıya n'zogbia da girdi...
Maçın sonuna kadar tek kale oynayan newcastle rakibi kalmarı 1-0 ile geçti..

Ve 1 hazırlık maçı yaptıktan sonra kalmar maçının rövanşı geldi.Arabadan inip direk soyunma odasına futbolcularımın yanına gittim.Orda inanılmaz bir taraftar sesi duyuyordum.Pearson'a ;
Mok:bu ne iş ?
Pearson:inanılmaz seyirci var hayatımda böle bişe görmedim usta
Herzamanki ideal takımımı sahaya hazırladım ve hadi beyler galibiyet bekliyorum dedim ve yolladım maç başladı...

dk.19 ameobi
dk.22 ameobi
dk.37 solano

dk.43 nasholm

Ve maç bitti euro vase'de kalmar'ı geçtik.Ve ben yavaş yavaş taraftarın gönlünde yer etmeye başladım

Herşey güzel giderken chelse'nin transfer yapmamasını 4 gözle bekliyorum.Yapmıyorlardı ama fazla geçmeden ribery'i 18 milyon dolara kadrolarına kattılar.

Artık lig başlamak üzere.Yanlız son bir hazırlık maçım var.Rakip Az Alkmaar idi.Herşey güzel maç başlamak üzere.Bende rahattım ama Az Alkmaar gibi bi deve karsıda takımım zorlanır diyorum..Bakalım ne olcak...
Sadece ss koyuyorum tek kale tek bu takımı şampiyon yaparım

YARIN DEWAM EDECEM SAAT 02:00 OLDU.SONRAKİ MSJ'IMDA DEWAMINI YAZARIM TŞKKLER ARKADAŞLAR...