Hepte Fenerbahçe ye konuşuyor.. Galatasaray'ın Matematiksel olarak şampiyon olacağını düşünmüş ama bence biraz yanılmış..
Originally Posted by ToRResS Hepte Fenerbahçe ye konuşuyor.. Galatasaray'ın Matematiksel olarak şampiyon olacağını düşünmüş ama bence biraz yanılmış.. o zaman senin matematiğinde bi problem var Polat yine cuk oturtmuş.
Originally Posted by ToRResS Hepte Fenerbahçe ye konuşuyor.. Galatasaray'ın Matematiksel olarak şampiyon olacağını düşünmüş ama bence biraz yanılmış.. Fenerbahçe'nin 2 tane zor derbi deplasman maçı var, kendi sahalarında Trabzon ile maçı var.. Bence biraz doğru söylemiş..
Originally Posted by nart_susruko o zaman senin matematiğinde bi problem var Polat yine cuk oturtmuş. Bu benim fikrim Hamza abi sadece ben kendi düşüncemi söylemek istedim Originally Posted by Eray Dengiz Fenerbahçe'nin 2 tane zor derbi deplasman maçı var, kendi sahalarında Trabzon ile maçı var.. Bence biraz doğru söylemiş.. Yok abi her sene kedi kaymak yemez.. o geçen sene olmuştu. Galatasaray çoktan kaçırdı şampiyonluğu
Originally Posted by ToRResS Bu benim fikrim Hamza abi sadece ben kendi düşüncemi söylemek istedim yahu adam matematik olarak demiş (gerçi hala düşünüyorda şampiyon olabileceğimizi), bunun seni beni mi var matematik olarak ________ madem maçı birbirinize anlatacaktınız maç topicini niye kapattınız
Originally Posted by ToRResS Yok abi her sene kedi kaymak yemez.. o geçen sene olmuştu. Galatasaray çoktan kaçırdı şampiyonluğu Futbol bu hiç belli olmaz, bknz: geçen sene
Forum Rules