En baştan yazıyorum sonra yanlış anlaşılmasın. Aurelio yaptığında hatalıdır, zaten Ricardinho şikayetçi olmuş, mahkeme gereken kararı ve cezayı verir.

Benim aklıma takılan Ricardinho'nun orada ne işi var. Görevlilerce başka kapıdan çıkarıldım diyor, senin tüm arkadaşların aynı kapıdan çıkarken sen neden bu kapıdan çıkıyorum demedin mi?

Aurelio'nun Türk vatandaşı olmasıyla ilgili laflar söylemiş ve bunun için sinirlenmiş Aurelio.(tekrar ediyorum yaptığı doğru değil) Aurelio'nun milli takımdan bu olaydan ötürü çıkarılması için öncelikle İsviçre maçında olaylara karışanların takımdan çıkarılmaları gerekir.

Yaptığı yanlıştır fakat bu olay bu şekilde gündemde tutulursa, BJK TV'de olduğu gibi altyazıdan geçen mesajlar bu şekilde olmaya devam ederse, Aurelio'nun yaptıklarını kınayanlar, İnönüye gelsin göstereceğim tarzında düşünmeye devam ederse, yarın Aurelio'nun veya ailesinin başına birşey geldiğinde sorumluluğu kim üstlenecek. Bu olay mahkemeye taşınmıştır, yaptığı kendi ayıbıdır, zaten olay çıkarmaya müsait fanatik insanlarla dolu ülkemizde artık bu olayın üzerine gidip, onların şuursuz eylem yapmalarının önüne geçilmelidir diye düşünüyorum...