yaw wala transfer butcem 330 K idi.275 e mesutu aldim o kadar.Baskada adam alamadim.Bunun disinda o kadar sakatim var ama genede hedefim yukarlarda biryer.Liderlerden birini devirmeyi basarirsam yani kendimde o gucu gorursem bu kadroyla liderligi bile dusunuyorum.Ama iste biraz zor.Inanilmaz degisik bir taktik lazim ama ben 4-4-2 den vazgecemiyorum.Zaten bana gore en iyi taktikte o..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KARİYER DEWAMI ;
Ligin ikinci maçı gelmişti.Maç Blackburn ile idi.Ve maça emre'nin yokluğunda çıktık.
Dk.28 Mesut Özil Emrenin yokluğunu aratmadı ve golünü attı.Bu beni sevince boğdu.En azından işe yarayan bir transfer yapmıştım hemde ucuz.
Dk.39 da benni Mccarthy durumu 1-1 e getirdi.Taraftarların desteğiyle ;
dk.41 de ameobi durumu 2-1 e getirdi.Ama mccarthy susmuyordu ve ;
dk.43 de ameobinin golüne karşılık verdi
ve maç sonuna kadar ataklarımız oldu ama gol olmadı maç bitti.
İşin kötü yanı 1 puanla ayrılmamız değil maçta ameobinin sakatlanmasıydı.Ameobi 2 hafta yoktu.Ve inanılmaz bir şoka uğrayan newcastle taraftarında hüzün ve gözyaşı vardı.
Ve Bu maçtan sonra Rakip Watford'du o kadar sakatlığa rağmen ligde üst sıraları hedefleyen newcastle united'in mutlak bu depmaslandan 3 puanla dönmesi gerekiyordu.Böyle olacağına herkez inanıyordu.Ta ki defanstaki ramage'nin cezalı durumda olması beni sasırtmıstı.Çünkü maçta atılmamıştı ama cezalıydı.Her neyse gözümden birşeyler kaçmış olabilir düşüncesiyle devam ediyorum.Watford stadına girdiğimde gördüğüm tablo hiçte iç açıcı değildi.
Maç öncesi Watford Stadyumundan görüntüler
ve maç başladı..
Maç beklediğim gibi başladı watford tek kale top oynuyordu.Ama dk.15'de Martins'in kornerden kafayla attığı gol bizi 0-1 öne geçirdi.Bunun üzerine tek kale oynamaya başladık.Ve dk.22'de solano 0-2 yaptı.
Maç sonuna kadar karşılıklı ataklar oldu.Ve dk.55'de taylor'ın rakibine çeza sahası içinde yaptığı harekete penaltı veren hakem watford'un king ile attığı golle farkı 1'e indirmesine sebeb oldu.Ama bu watford'a yetmedi.Ve maçı 1-2 kazandık.
İşte Martins'in Kafa İle Attığı Golden Bir Görüntü
ewet 3 Maçta 7 Puan ve yenilgisiz dewam ediyoruz.Bakalım ilerleyen günlerde nasıl gelişmeler olacak.Dewam ediyorum..
Maç sheffild unt. idi.Takımda ameobi sakat martins ve babayaro ise milli takıma gitmişti.ve maçtaki kadroyu koyuyorum.
Bu kadro ile en fazla 1-1 yapabildim.
Ve Uefa kupası...Tarih 13 Eylül 2006...Antreman tesisleri..
Mok:Beyler yarınki maçta işi bitiriyorsunuz artık ne atıyorsanız atın.Diğer maça kalmadan bitsin bu iş.
Ameobi:Hocam ben ve martins'de döndüki vay Jerusalem takımının haline..
Martins:Aynen katılıyorum![]()
Tarih 14 Eylül 2006 Maç öncesi soyunma odası..
Mok:Beyler sahaya çıkın ve maçın zevkini çıkarın hayde bakalım.
Ve oyuncular sahaya gitti.Maç başladı.
Maç Kadrosu..
İlk yarı 0-0 Berabere bitti yanlız sadece topu biz oynadık.
Soyunma odasında geçen konuşmalar..
Mok: Beyler Bu maçı kazanabilirsiniz.Karşımızdaki takıma bakın ya bide skora çıkın alın şu maçı.
Ameobi: Hocam vuruyorum vuruyorum girmiyor.
Mok:Adam gibi vur o zaman girer çıkın hadi..
Ve maçın 2. 45 dk. sı başladı.
Ve dk. 60'da jerusalem kendilerini 1-0 öne geçiren golü attı.Bu dk.ya kadar 2. yarıda tek bir atak bile yapamayan jerusalem ilk atağında gölü buldu.
Ben hiçbirşey yapmadan olacakları izledim.Tek kale oynuyorduk ve dk 90 oldu maç bitti.Direk soyunma odasına gittim ve oyuncular geldi.
Mok: İğrenç top oynadınız.Sizlerin bu iğrenmç performansınıza karşı çok sinirliyim.Bu iş cılkından çıktı artık.Siz antremanlarda görürsünüz.
diyip klübün yolunu tuttum..
Ve antreman tesisleri..tarih 14 eylül 2006 saat : 21:30
Mok: evet beyler dediğim gibi sizlerle hesaplaşacaktık.şimdi koşun ulan 50 tur çabuk
Ameobi:Hocam ne yaptınız.
Mok: qonuşma lein koş![]()
Jerusalem'e deplasmanda yenilsekte ewimizde fark atacağımızı biliyordum o yüzden takıma o kadarda yüklenmek istemedim.O yüzden antremanlarda hiçbirşey yaptırmadım.Gene neyse ona devam etsinler dedim.Son şanslarını kullansınlar.
Bu arada Fenerbahçenin genç kalecisi volkan babacanı transfer etme girişimine girdim.![]()
Türk doldurdum newcastle'yi yane
Maç tottenhamlaydı ve ben geçen maçtan sadece duff'ı alı koymuştum yerine N'Zogbia'yı koydum ve sizlerden galibiyet bekliyorum diyip maça yolladım.
Ev sahibi olmamız beni biraz olsun rahatlatıyordu.
Maç başladı....
dk.44'de ameobi'nin golüne ofsayt diyen hakem beni çileden çıkardı.Oysa pozisyonun ofsaytla alakası bile yoktu.
İlk yarı bitti ve ben mesut Özili emrenin yerine sahaya çıkardım ve takımı yolladım.
Ve ameobinin yorulduğunu gördüm onun yerinede luque'yi aldım.
Ve ikinci yarı başladı...
Ve dk. 50'de Scoot Parker'dan gol geldi![]()
Maçta karşılıklı ataklar oluyordu bir ara tottenham o kadar bastırdı ki yiyeceğiz diye kalp krizi geçirecektim![]()
Ama dk.90'da obafemi martins golünü attı ve maçı 2-0 kazandık![]()
Ve soyunma odası...
Mok: beyler sizden her maç bu performansı sergilemenizi istiyorum.Süperdiniz Müthiştiniz![]()
Takımın güveni yerine geldi anlaşılan oh be![]()
![]()
İşte maç sonu ;
Scoot Parker'ın 50'de attığı gol sonrası sevinci ;
Ve Obafemi martins'in ;
Ve maçtan sonraki lig tablosu ;
İYİMİ GİDİYORUM YAW ?