Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 148 sonuç

Konu: İşte Cezalar..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by paco View Post
    bu hak mahrumiyeti kadar gereksiz bir ceza yok .... ceza değil bir kere .....
    Mahmut Uslu'nun da hak mahrumiyeti var, adam cikip konustu ama, ne ise yaradi peki bu ceza?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by fm26 View Post
    BJK ye ceza yoh mu?
    BJK ceza almak icin ne yapti?

-Kufur eden FB taraftari.
    -Mesale atan FB taraftari.
    -Rakip oyuncuyu doven FB oyuncusu.
    -Mactan sonra federasyon ve yayinci kurulus hakkinda 'serefsiz' ve 'hirsizlar' gibi beyanatlar kullanan FB yoneticileri.
    -Rakibinin bogazina sarilip hakeme tepki gosterip kirmizi kart alan FB oyuncusu.

Simdi BJK oyunculari dayak yediler ve mactan sonra turu kutladilar diye ceza yerlerse tam komedi olur, kimse de federasyon'un kendine karsi oldugunu soyleyemez, bu tam bir komedi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    Al işte ya Ricardinho niye 2 maç... Aurellio Rocky Balboa gibi yumruk atıo yere düşürüyo... Ricardinho da suçlu oluyo o zaman bu haftaki maçta Alex i çıkışta dövsün BJK li bir futbolcu sahada bana küfür etti desin... Ayrıca o uçan tekme atan taraftarı İnönü ye davet ederiz gelsin göstersin Çarşı ya Ninja yeteneklerini... Hastane masrafları Beşiktaş taraftarından...
    Bence çok abartıyosun İnönü,Kadıköy ne fark etçek burada kardeşlik dostluk varken sen o taraftarı inönü´ye davet ediyorsun ya ne diyeyim..

Mehmet ama ayıp degilmi 1hafta önce İnönü deydi maç hiç olay olmadı... O adamın futbolcuların yanında ne işi var... Bu kadar mı aciz stad güvenligi... Kardeşligi sonuna kadar destekliyoz biz ne küfür ne şiddet... Ama Perşembe gününden sonra sinirlenmemek elde degil...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Tamam konu dağılmasın en iyisi konu Aziz Yıldırım´ın Cezası.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    BJK ceza almak icin ne yapti?

-Kufur eden FB taraftari.
    -Mesale atan FB taraftari.
    -Rakip oyuncuyu doven FB oyuncusu.
    -Mactan sonra federasyon ve yayinci kurulus hakkinda 'serefsiz' ve 'hirsizlar' gibi beyanatlar kullanan FB yoneticileri.
    -Rakibinin bogazina sarilip hakeme tepki gosterip kirmizi kart alan FB oyuncusu.
    -Fener golü yedikten sonra BJK'li taraftarların sesi geliyordu, orada hiç küfür yoktu değil mi?
    -Meşale yakan FB taraftarı değil, dikkatli izlediysen meşele BJK gol attıktan sonra yakıldı, maçtan sonra da sahaya atıldı.
    -Bu konuda asıl kararın yine mahkemelerin vermesi gerektiğini düşünüyorum fakat Ricardinho henüz şikayetçi olmamış. Acaba neden şikayetçi olmuyor, mahkemede herşey açığa çıkar herkes cezasını çeker.
    -Yöneticilere zaten gereken cezalar hep verildi ve yine verilecek, bir itirazım yok.
    -Kırmızı alan FB oyuncusu da 1 maç cezasının yanısıra 3 maç daha ceza alacak muhtemelen.

Eğer yukarıda yazan cezalar verilecekse ve bu şiddet bitecekse verilsin. Daha fazlası verildiğinde bitecekse daha fazlası verilsin. Altı üstü futbol, işin eğlence yanını bırakıp nelerle uğraşıyoruz.

Umarım kalan maçlarda fair play üst seviyede olur da herhangi bir olay çıkmaz.(Hiç sanmıyorum ama temenni ediyorum)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    -Fener golü yedikten sonra BJK'li taraftarların sesi geliyordu, orada hiç küfür yoktu değil mi?
    -Meşale yakan FB taraftarı değil, dikkatli izlediysen meşele BJK gol attıktan sonra yakıldı, maçtan sonra da sahaya atıldı.
    -Bu konuda asıl kararın yine mahkemelerin vermesi gerektiğini düşünüyorum fakat Ricardinho henüz şikayetçi olmamış. Acaba neden şikayetçi olmuyor, mahkemede herşey açığa çıkar herkes cezasını çeker.
    -Yöneticilere zaten gereken cezalar hep verildi ve yine verilecek, bir itirazım yok.
    -Kırmızı alan FB oyuncusu da 1 maç cezasının yanısıra 3 maç daha ceza alacak muhtemelen.

Eğer yukarıda yazan cezalar verilecekse ve bu şiddet bitecekse verilsin. Daha fazlası verildiğinde bitecekse daha fazlası verilsin. Altı üstü futbol, işin eğlence yanını bırakıp nelerle uğraşıyoruz.

Umarım kalan maçlarda fair play üst seviyede olur da herhangi bir olay çıkmaz.(Hiç sanmıyorum ama temenni ediyorum)
    - BJK taraftari o mesaleyi oraya nasil soksun, bir defa etrafinda ag var, nasil mesaleyi atsin sahaya?
    - Ben maci canli izleden ve BJK taraftarindan kufur duymadim, Ulusoy ve hakeme edilen kufur vardi sadece.
    - Bence de mahkemeye gidilmeli ve hersey aciga cikmali. Ama sonucta Ricardinho ne yapmissa asla karsiligi siddet olamaz, sahada oyuncular birbirlerine ne kufurler ediyor, Tuncay'in Gokhan Zan'a ettigi laflardan sonra Gokhan Zan gidip Tuncay'i mi dovdu?
    - Oyle bir cezaya gerek yok, Lugano'ya belki 2 ekstra mac gelebilir o da maksimumu. Ayrica Serdar ve Runje de ceza almamali, Ricardinho-Aurelio davasi mahkemede gorulmeli ve FB sahasi olaylardan dolayi en az 3 mac kapatilmali, en adil karar bu olur bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Meşale konusunda BJK taraftarlarında gördüğüm için BJK attı diyorum sahaya. Küfürleri duymadım diyorsan da artık benim diyecek birşeyim yok, boşuna tartışmaya da gerek yok...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Kanit da alacaksiniz illa, buyrun bakin videoya bakalim, mesaleler nereden cikiyor?

http://www.youtube.com/watch?v=CXxyKCbNZV4&eurl=

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu cezalar gelirse Fenerbahçe açısından çok kötü olur. Appiah düzelse bile Aurelio'nun yerine mecburen Deniz oynayacak,Serdar'ın yerine Volkan oynayacak bu resmen felaket.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu cezalar gelirse Fenerbahçe açısından çok kötü olur. Appiah düzelse bile Aurelio'nun yerine mecburen Deniz oynayacak,Serdar'ın yerine Volkan oynayacak bu resmen felaket.
    Serdar niye ceza alsin ki?
    Bence Aurelio cok onemli eksiklik olur FB icin, Lugano'yu bir nebze Onder unutturabilir, ama Aurelio oynamazsa mac cok sikintili gecer FB icin.
    Ayni sekilde BJK'de herhangi bir nedenden dolayi Runje, Serdar ve Rico ceza alirsa bu eksiklikleri BJK kaldiramaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ceza haklıda olabilir cünkü aziz yıldırımın busene yine federasyon aleyhine konusmaları var sapıkası arttı yani

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by paco View Post
    bu hak mahrumiyeti kadar gereksiz bir ceza yok .... ceza değil bir kere .....
    Ceza ötesinde daha iyi birşey.Daha önce dediğim gibi şimdi rahat rahat locasında elinde viskisi sıcacık veya serin bir ortamda aile dostlarıyla 7 yıldızlı otel konforunda maç izlemenin nesi ceza
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Kanit da alacaksiniz illa, buyrun bakin videoya bakalim, mesaleler nereden cikiyor?

http://www.youtube.com/watch?v=CXxyKCbNZV4&eurl=
    meşaleler içinde diyecek bişey kalmadı sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    meşaleler içinde diyecek bişey kalmadı sanırım
    Serdar ve Runje'ye ceza gelebilir, daha ne diyeyim...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

ama atan onlar deildi ki sadece salladilar... sallamak ceza gerektirir diye bi kural varsa o zaman tamam... bu arada ben de maci tv den izledim bizim taraftarlardan hic kufur duymadim sadece son kisimlarda super bi tezahurat vardi...

Nesil
    2006
    Yer
    İST

Default Kıyamet koptu! İşte cezalar!

Olaylı F.Bahçe - Beşiktaş maçının ardından PFDK kararları açıkladı. Rekor cezalar! PFDK, F.Bahçe Spor Kuluübü Başkanı Aziz Yıldırım'a 1 yıl, yönetici Ali Koç'a 2 yıl, teknik direktör Zico'ya 1 maç, ve Ricardinho'ya maç sonu saldıran sarı-lacivertli futbolcu Aurelio'ya 2 maç ceza verdi. Kurul F.Bahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası da verdi. Beşiktaşlı Ricardinho da 1 maç ceza aldı...
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006

Geçmiş osun...

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

bi de bizi engelliyorlar diyorlardi bi mac ceza almislar sadece ustelik zicoya da sadece bi mac...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bu demek oluyor Trabzon maçı seyircisiz Fenerbahçe kendini yaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Trabzon gibi zor bir maçı seyircisiz oynayacağız çok kötü oldu. Ayrıca Aurelio Beşiktaş maçında yok bu da demektir ki Deniz'e kaldık. Yine saç baş yolacağız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sheriff Misafir

Okadar anormal değil..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Cezalar zaten yerinde olmuş Beşiktaş maçında Teknik direktör´süz oynayacağız Bence Bu durumda Beşiktaş´dan puan almamız Mümkün değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Cezalar zaten yerinde olmuş Beşiktaş maçında Teknik direktör´süz oynayacağız Bence Bu durumda Beşiktaş´dan puan almamız Mümkün değil.
    Ne yapıyordu ki Zico. Oyuncu değişikliği bile yapmıyordu, bence tribünde oturacak olması daha iyi. En azından yukardan bakar da belki kalan maçlarda müdahale etmekte geçikmez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zico olsada olmasada bişi farketmez.Önemli olan Aurelio bence

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Is futbolculara kaldi. Trabzonspor macinda seyircisiz olmalari iyi olmadi, cunku o mac icin isten bi gun izin almistim. Neyse gine biraz indirim yaparlar Aziz bey'e

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

rico ya verilen ceza haksız...hem ben daha fazla bekliyordum ama....bunada şükür

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Arkası var bunun; daha Denizli maçının cezası gelecek..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Zico'ya verilen ceza iyi olmuş keşke daha fazla verselerdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

ben bu habere sporx.com da baktım rico ya ceza verilmemiş........sen...

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri