Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon
271 ile 300 arası toplam 309 sonuç

Konu: Satayım mı? Satmayayım Mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

ben adebayoru satmam

Alex'i hayatta satmam.Çok teklif geldi ve Hiçkimseninkini kabul etmedim.Teklifler ne kadar yüklü olsada!

3. Default

Abİ Mesele Takinti Meselesİ Olmamasi Lasim Ama SonuÇta Takimin Menfaatİ Önemlİ Sat Gİtsİn Derİm

iyi para versinler hiç acımam silerim defterden onun gibi ne yetenekler gelir acımam söliim

boa morte nin degeri 6 m ama wants to move to a bigger club (butun fm-cmlerde ole dikkatimi cekti) dio celtic 3.6 werdi wersem mi wermesem mi?

Ben tam bir fm hastasiyim.Bu oyunu cocuklugumdan beride oynarim
    Bence FM daki amaclardan biride kulube para kazandirmak olmalidir
    Her oyuncunun bir degeri vardir.
    Elindeki oyuncuyu satar isen diger genc yetenekleri kesfetme imkaninda o kdar erken olur.
    Ornegin 10 milyon dolara alirsin 30 a satarsin yerine baska bir oyuncu alirsin aldigin oyuncuyuda ayni sekilde satarsin hem kulubun para kazanir hemde diger oyuncular hakkinda bilgi sahibi edinirsin...

Acikcasi ben boyle dusunuyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by avenged View Post
    boa morte nin degeri 6 m ama wants to move to a bigger club (butun fm-cmlerde ole dikkatimi cekti) dio celtic 3.6 werdi wersem mi wermesem mi?
    celtic e 6m€ ya teklif et. kabul etmezlerse satma. hem oyuncu onlar teklifi kabul etmedii için fazla huzursuz olmaz...

bende bazı oyuncuları takımın menfaati icin satmam
    ornegın gerrard,xabi liveden - rooney,c.ronalda manurd den hayatta ayrılamaz eer ben o takımın basında ısem

9. Default

Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
    celtic e 6m€ ya teklif et. kabul etmezlerse satma. hem oyuncu onlar teklifi kabul etmedii için fazla huzursuz olmaz...
    bence dusunmeden satsin yillar gectikce adam mantarlasiyor

Foti Kerlon Mİllan Hayatta satmam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Kendimi satarım Messi'yi satmam.

Ayrıca kulüp zor durumda felansa Messi'yi satmaya kalkışılarlarsa mesala bende istifa ederim gideceğim takıma Messi'yi alırım.
    Wayy ne konustun

ya abi format atildi bilgisayara gitti oyun bi daha basladim (unuttum yedeklemeyi)
    boa morte gene artislik yapio wants to move to a bigger club
    guardado geldi 2.8 e
    niclas jensen ve quedrue arasinda bi secim yapcam ama karar veremiorum quedrue yu mu veriim yoksa ikisini de yollayip baska birini mi alayim napiim sizce

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Rooney ve Cesar Delgado..

Cool Ben

Takima Para Getirecekse Ronaldİnhoo Bİle Satarimm Oyuncular GeÇİcİ Takim Ve Taraftar Kalici

davıd vılla yı ve crıstıano ronaldo yu satmam

Nesil
    2006
    Yer
    -

romulo'yu satmamam

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

herkes satılır

fenere aldığım ve bazen kötü oynamasına rağmen Kerlon Gökhan Ünal ve M. Vucinic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Arda Turan satılırmı - Tabiikide hayır...

Quote Originally Posted by sergioagüero View Post
    herkes satılır
    Herkes satılır bence de...

Meselâ ben sezon başında bir taraflarımdan terler akarak oftaşspor dan aldığım Cengiz Hüseyin'i birinci lige çıkan altay'a sattım Ama adam 0,7 gol ortalaması ile oynuyordu. Atamadıklarını da asist yapardı...

Not: Onun yerine Türk vatandaşlığına geçmiş Pini Balili'yi serbstten alınca her sorun çözülmüş olduu...

bence iyi teklif gelirse satın hiç durmayın.hersey iyi para demektir.ucuz topculardada var super yetenekler

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by puskas View Post
    bence iyi teklif gelirse satın hiç durmayın.hersey iyi para demektir.ucuz topculardada var super yetenekler
    Maxi Rodriguez'e 35M Dolar verdiler de kabul etmedim.Herşey para değil.Bence başarı daha önemli...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AsLında bizde transfer ederken oyuncunun değeri kadar yada değerine yakın bir biçimde transfer edebiLsek,ben hiç bir oyuncuyu tutmam takımda,çünkü Fm de bütün oyuncuLarın aLternatifLeri var bence.Ama 40 sattığım bir adamın yerine aLternatif aLacağım adama 30 verince de bir değeri kaLmıyor o zaman.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    AsLında bizde transfer ederken oyuncunun değeri kadar yada değerine yakın bir biçimde transfer edebiLsek,ben hiç bir oyuncuyu tutmam takımda,çünkü Fm de bütün oyuncuLarın aLternatifLeri var bence.Ama 40 sattığım bir adamın yerine aLternatif aLacağım adama 30 verince de bir değeri kaLmıyor o zaman.
    Aynen katılıyorum.Orta sahaya Moutinho'yu takviye yapayım diyorum,adamın değeri 7-8 M Dolar,ama ancak 35-40 M Dolara geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

35-40 Md geliyor ama oynayacağı muamma oluyor bazen hani umduğunu bulamamak deyimi varya...

tim cahill ve artetayı asla ve asla satmam ve birde naldo

Nesil
    2006
    Yer

Arteta o kadar da iyi değil ki.Onun yerine çok daha iyi oyuncuları alabilirsin.

sergio agüero

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Ruben Baraja yı satayımmı?-Valencia ile ilk sezon lig ve şampiyonlar ligini (namağlup) aldım.- 31 yaşında..

Nesil
    2006
    Yer

31 yaşında ise sat gitsin.Ama daha iyisini bulabilirsen tabi..

alexandre pato yu satanı kovuyolar isterseniz deneyin ya da yok yok denemeyin

Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Mesaj Yetkileri