ben adebayoru satmam
ben adebayoru satmam
Alex'i hayatta satmam.Çok teklif geldi ve Hiçkimseninkini kabul etmedim.Teklifler ne kadar yüklü olsada!
Abİ Mesele Takinti Meselesİ Olmamasi Lasim Ama SonuÇta Takimin Menfaatİ Önemlİ Sat Gİtsİn Derİm
iyi para versinler hiç acımam silerim defterden onun gibi ne yetenekler gelir acımam söliim
boa morte nin degeri 6 m ama wants to move to a bigger club (butun fm-cmlerde ole dikkatimi cekti) dio celtic 3.6 werdi wersem mi wermesem mi?
Ben tam bir fm hastasiyim.Bu oyunu cocuklugumdan beride oynarim
Bence FM daki amaclardan biride kulube para kazandirmak olmalidir![]()
![]()
![]()
Her oyuncunun bir degeri vardir.
Elindeki oyuncuyu satar isen diger genc yetenekleri kesfetme imkaninda o kdar erken olur.
Ornegin 10 milyon dolara alirsin 30 a satarsin yerine baska bir oyuncu alirsin aldigin oyuncuyuda ayni sekilde satarsin hem kulubun para kazanir hemde diger oyuncular hakkinda bilgi sahibi edinirsin...
Acikcasi ben boyle dusunuyorum![]()
![]()
![]()
bende bazı oyuncuları takımın menfaati icin satmam
ornegın gerrard,xabi liveden - rooney,c.ronalda manurd den hayatta ayrılamaz eer ben o takımın basında ısem
ya abi format atildi bilgisayara gitti oyun bi daha basladim (unuttum yedeklemeyi)
boa morte gene artislik yapio wants to move to a bigger club
guardado geldi 2.8 e
niclas jensen ve quedrue arasinda bi secim yapcam ama karar veremiorum quedrue yu mu veriim yoksa ikisini de yollayip baska birini mi alayim napiim sizce
Rooney ve Cesar Delgado..
Takima Para Getirecekse Ronaldİnhoo Bİle Satarimm Oyuncular GeÇİcİ Takim Ve Taraftar Kalici
davıd vılla yı ve crıstıano ronaldo yu satmam
romulo'yu satmamam
herkes satılır![]()
fenere aldığım ve bazen kötü oynamasına rağmen Kerlon Gökhan Ünal ve M. Vucinic
Arda Turan satılırmı - Tabiikide hayır...
Herkes satılır bence de...
Meselâ ben sezon başında bir taraflarımdan terler akarak oftaşspor dan aldığım Cengiz Hüseyin'i birinci lige çıkan altay'a sattımAma adam 0,7 gol ortalaması ile oynuyordu. Atamadıklarını da asist yapardı...
Not: Onun yerine Türk vatandaşlığına geçmiş Pini Balili'yi serbstten alınca her sorun çözülmüş olduu...![]()
bence iyi teklif gelirse satın hiç durmayın.hersey iyi para demektir.ucuz topculardada var super yetenekler
AsLında bizde transfer ederken oyuncunun değeri kadar yada değerine yakın bir biçimde transfer edebiLsek,ben hiç bir oyuncuyu tutmam takımda,çünkü Fm de bütün oyuncuLarın aLternatifLeri var bence.Ama 40 sattığım bir adamın yerine aLternatif aLacağım adama 30 verince de bir değeri kaLmıyor o zaman.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
35-40 Md geliyor ama oynayacağı muamma oluyor bazen hani umduğunu bulamamak deyimi varya...![]()
tim cahill ve artetayı asla ve asla satmam ve birde naldo
Arteta o kadar da iyi değil ki.Onun yerine çok daha iyi oyuncuları alabilirsin.
sergio agüero
Ruben Baraja yı satayımmı?-Valencia ile ilk sezon lig ve şampiyonlar ligini (namağlup) aldım.- 31 yaşında..
31 yaşında ise sat gitsin.Ama daha iyisini bulabilirsen tabi..![]()
alexandre pato yu satanı kovuyolar isterseniz deneyin ya da yok yok denemeyin