Bilgisayarda ki bazı problemler ve yoğun kişisel işler yüzünden aksattığım kariyere devam...
Ligde ve UEFA Kupasında takım iyi bir grafik yakaladı gerçekten bunu Ertuğrul Topçu (Hugo) kardeşten aldığım taktiğe bağlamak çok doğru olur sanıyorum o yüzden tekrar teşekkür ediyorum Ertuğrul kardeşime.
Önümüzde UEFA Kupası 2. Tur maçı var Newcastle ile ancak takımda ciddi bir kaleci sıkıntısı yaşıyorum.
Newcastle maçında kaleyi genç kalecimiz Necati Yılmaz'a teslim etmek zorunda kaldım.Oda yüzümü kara çıkarmadı doğrusu.Newcastle karşısında çok üstün bir oyun oynadım.Newcastle 25. dakikada 10 kişi kaldı.Sonlara doğru bir gol bulduk ancak çok şanssızdık.
UEFA Kupasındaki beraberliğin ardından ligde rakip BEŞİKTAŞ'tı.Bu maç YORUMSUZ....
BEŞİKTAŞ galibiyetinin ardından İngiltere deplasmanına gittim.İyi bir oyun ortaya koyduk.Geriye düştük ancak maçı uzatmalara götürmeyi başardık.Ancak şans Newcastle'den yanaydı ve UEFA Kupasından elendik.
UEFA Kupasından elenmenin üzüntüsünü üzerimizden atamadan Alex'i kaybetmenin şokunu yaşadık.Alex'in takımdan ayrılmasının tek sorumlusu yabancı kontenjanıdır.Deivid ve Mateus boşuna kalabalık yaparak kontenjanı doldurdular ve Alex'le sözleşme yenileyemedik.
Bu şokla sarsılan klüp ligde Ankaragücü karşısına çıktı ve gerçekten çok şanslıydık bu maçta takım kötü oynadı ama kazanmayı bildik.
Ve Fortis Türkiye Kupası yarı final maçında rakip Eskişehirspordu.Kolay geçen bir maç oldu ve kazanmayı bildik.
Yarı finalin diğer ayağında Beşiktaş - Galatasaray maçı vardı.
Kupa maçından sonra çok zorlu bir deplasmana gittik.Kayserispor deplasmanında ilk yarıyı önde kapatsakta maçtan mağlup ayrıldık.
Kayserispor mağlubiyetinden sonra takım adeta revire dönmüştü.İşte sakatlar;
Bu kadar eksik olarak çıktığımız Sakaryaspor deplasmanında takımı genç oyuncu Olcan Adın kurtardı.
Fortis Türkiye Kupasında yarı final heyecanı rövanş maçıyla devam edecekti.Deplasmanda da rahat kazanarak finale yükseldik.Fenerbahçe 24 yıl aradan sonra kupayı kazanmaya bir adım daha yaklaştı.
Kupanın diğer maçında alınan sonucun ardından finaldeki rakibimiz Galatasaray olmuştu.
Finale yükselmenin rehavetiyle çıkılan Manisaspor deplasmanından Tuncay'la galip ayrılıyorduk ancak Lugano kırmızı kart gördü.
Belkide en rahat oynadığım maçlardan birini Sivasspor'a karşı oynadım ve çok rahat kazandım.
Bu kolay galibiyetten sonra bir mağlubiyet daha aldık.Yılmaz Vural ve ekibi dize getirmeyi başardı.
Şimdilik bukadar....
Sırada Galatasaray ile yapacağım kupa finali var ve onuda yazacağım ilerleyen saatlerde inşallah.![]()