1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: 'Sağlam' Rest

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default 'Sağlam' Rest

Kayserispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, “Şampiyonluk için kadro kurulmazsa, giderim” dedi.
    01.05.2007

Gözü zirvede
    Bu sezon UEFA hedefinden kopmayan Kayserispor’da sıcak gelişme... Yönetim ile görüşen Sarı-Kırmızılılar’ın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, gelecek sezon için isteklerde bulundu. Genç hocanın, yönetim kuruluna, “Gelecek yıl şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmak istiyorum. Eğer bu olmazsa görevi bırakım” dediği öğrenildi. Yönetim ise takımdaki yıldız futbolcuları tutup, gerekli transferleri yapacağının garantisini verdi.

Arayışlar başladı
    Kayserispor transfer çalışmalarına da başladı... Hollanda’da şampiyonu belirleyen PSV Eindhoven-Vitesse maçını seyreden Ertuğrul Sağlam, daha önce Gençlerbirliği’nin de takibe aldığı Knol ile gurbetçi oyuncular Onur Kaya ve Yusuf Hersi’yi takibe aldı. Vitesse forması giyen üç futbolcu için henüz bir karar verilmezken, Sarı-Kırmızılıları’ın arayışlarını sürdürecekleri belirtildi.

M.Ali SABUNCU

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Elinde ki kadronun nesi varsa.Gül gibi takım.Bence sadece defansa takviye yapmaları lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bence bu haber yalan çünkü ertuğrul hoca zaten dün döndü hollandadan ne zaman konuştular ki

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bencede takımı bırakırım gibi birşeyde dememiştir Ertuğrul hoca.Takviyeden çok bence takımdaki yıldız oyuncuları tutmaya çalışmalı Kayserispor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

dün tvde genel menejer konuştu oyuncular arıyoruz dedi seneye ilk 3 içerisinde olabilecek bir kadro hazırlamaya çalışıyoz dedi sezon sonu 3-4 transferle transfer dönemini kapatacaz dedi oyuncularımızdan hiçbirinide göndermeyecez dedi inşallah kaliteli oyuncular alırlar

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kaliteli oyuncular alınırsa gerçekten şampiyonluğu zorlar Kayserispor.Zaten artık farklı br takımın şampiyon olma zamanı geldi de geçiyor bile.Bu takımda Kayseri olursa iyi olur.

Mesaj Yetkileri