Fenerbahçe'nin önünde 3 tane zorlu maçı var, Beşiktaş'ın önünde 2 tane zorlu maçı var, Galatasaray'ın önünde 1 tane zorlu maçı var.

Galatasaray'ın şampiyon olma şansını %30 olarak değerlendiriyorum, Beşiktaş'ın ve Fenerbahçe'nin ise %70 olarak değerlendirmek mümkün olabilir.

Fenerbahçe, Beşiktaş maçını kazanmak için elinden geleni yapacak, Beşiktaş ise şampiyonluk şansı olan bu maçta Fenerbahçe gibi elinden geleni yapacaktır. Burada kimin kazanacağını dair en ufak bir tahmin yürütemiyorum, gönlüm Beşiktaş diyor ama her iki tarafında bana göre şansları eşittir. Fenerbahçe bu maçtan sonra Trabzonspor ile kendi sahasında oynayacak. Muhtemelen maç seyircisiz olacak ve yine Beşiktaş maçı gibi çok zor bir maç olacaktır. Fenerbahçe, Beşiktaş maçını kaybederse bu maçtanda puan kaybeder gibime geliyor.

Beşiktaş'a gelirsek, önünde 2 tane zorlu maç var. Bunlardan biri yukarıda yazdığım Fenerbahçe maçı ve 34.haftadaki Kayserispor maçıdır. Beşiktaş'ın son haftalardaki futbolunu bildiğimiz için bu maçlar zorlu geçecektir. Fakat şampiyonluk şanslarını eline geçirirlerse bu maçları kazanmak için mutlaka ellerinden geleni yapacaklardır. Bununla birlikte zorlu Bursaspor maçıda var.

Galatasaray'a gelirsek, en zorlu maçını Fenerbahçe ile oynayacak. Diğer maçlarını kesin kazanır diye tahmin ediyorum. Şampiyonluk şansını Beşiktaş - Fenerbahçe, Beşiktaş - Bursaspor ve Beşiktaş - Kayserispor maçları belirleyecektir.

Zor bir 4 hafta olacak fakat gönlümden geçmesede lig tablosu büyük ihtimal böyle bitecek,

1.Fenerbahçe
2.Beşiktaş
3.Galatasaray