Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 148 sonuç

Konu: İşte Cezalar..

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Ricardinho'ya ceza yok.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ricardinho ve Lugano ceza almamış, Runje ve Serdar ihtar almış, Aurelio 2, Zico 1 maç ceza almış. Ayrıca Fener'in stadı 1 maç kapatılırken, Aziz Yıldırım 1 sene, Ali Koç 2 sene hak mahrumiyeti cezası almış...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

FB gercekten yirtmis.

Zico'ya ceza verilmesi avantaj.
    1 mac gercekten cok hafif, kufur, mesale, guvenlik eksikligi, hersey vardi ama 1 mac ile yirtmislar.
    Lugano'yu resmen 'unutturdular'.
    Aurelio'ya 2 mac hafif kalmis, Emre Isvicre macinda rakibe top atti diye 5 mac ceza aldi, rakibi doven Aurelio 2 mac aliyor.
    Yumruk yemekten baska birsey yapmayan Ricardinho'nun 1 mac ceza almasi daha da komik olmus.
    Yazik, cok yazik.....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Disiplin Kurulu bu cezayı saha olayları nedeniyle kestiyse Beşiktaş derbisinden sonraki Trabzonspor maçı seyircisiz oynanacak. Cezanın sebebi küfürlü tezahürat ise kupa maçları statüsü gereği Fenerbahçe bu cezayı önümüzdeki yıl ilk kupa maçında çekecek

Bilmem anlatabildim mi??

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cezalar cok yerinde cunku fenerbahce yoneticileri daha oncede federasyona küfürlü satasmalarda bulunmuslardı ali koc en büyük cezayı zaten hakediyor dedigi lafları hepimiz duyduk

buna göre besıktas macında zico yerini alamıcak aynı sekildede mehmet
    ayrı trabzon macı seyırcısız oynanacak bu kararda haklı
    ama tahkim bu cezayi indirir gibime geliyor sadece seyircisiz macı indirmez o durur

Zico saha kenarında olsa ne farkeder, tribünde olsa ne farkeder ? Iki şekilde de maçı çok rahat izliyor. Zaten o maçı izlemek için geliyor. Bizimle tek farkı biz maçı izlemek için para veriyoruz, o ise para alıyor.

Lugano minimum 3 mac ceza almaliydi.Aurelio 3 mac ceza almaliydi hatta belki daha fazla.Fenerbahce´nin sahasi 2 mac kapanmaliydi.Rico ceza almadi...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Tahkime gidilir cezalar yarıya iner Zico ile Ricardinho'nunki kaldırılır....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

rico ceza almadı arkadaşım

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Resmen katLiam oLmuş.Ne diyeyim bekLenen bişey di.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tahkim bu cezalari indirmemesi lazim hatta daha fazla olmasi lazimdi

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Kara Türk Köpeği... eyv
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aureilo 2 maç
    Aziz 1 yıl
    Koç 2 yıl
    Zico 1 maç

cezaları geldi

Yerinde bi karardı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hocam biraz üsluba dikkat et bence.

Daha fazla bekleniyordu ama böyle uygun görülmüş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kime dedin emre abi banamı erene mi ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Yorum yapmaya değmez bu cezalara. Maç sonrası olan kavgaya bile ceza verilmiş, Aurelio yere tükürse 1 maç ceza alacak.

Biz bu olanlara rağmen şampiyon olup cevabımızı veririz.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Federasyonu alkışlıyorum.gs ve bjklilerde kına yaksınlar.Ama engelleyecekler.Fenerbahçe taraftarı görevini dışarıdan yapar ama yine yapar...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Cezalar gayet yerinde olmus,fakat tahkim cezalarda indirim uygulamamali kesinlikle.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya hala Federasyon neden suclaniyor ali koc dedigi laflari gorduk aurellio her halde ceza alacak ne oyle adam dovme falan cok hakli karar lar alinmis bu kadar fanatik olmayin

1. kesinlikle ve kesinlikle seyircisiz cezası kaldırmalı cunku sahadaki provakasyonlara rağmen cok buyuk bi taskınlık olmadı
    2.türklüğe hakaret eden ricardinho nasıl olurda ceza almaz
    3.aziz yıldırım ve ali koc'a az vermişler omur boyu verselerdi noolcak sanki hak mahrumiyeti dediin ne ki sadece imza atmıcaklar raat olsun herkes fenerbahce de cok imza atacak insan var

Quote Originally Posted by senderson View Post
    Federasyonu alkışlıyorum.gs ve bjklilerde kına yaksınlar.Ama engelleyecekler.Fenerbahçe taraftarı görevini dışarıdan yapar ama yine yapar...
    Üslubunu düzeltte konus.Ne kina yakmasindan bahsediyon sen?

Simdi haketmedimi fb bu cezalari?Aurelio degilmiydi mac cikisi ricoyu arkadan yumruklayan?Aziz Yildirim degilmiydi,hakemlere Tff´ye serefsizler diyen?Ali Koc´tan bahsetmiyorum bile...

Zico´nun basin toplantisinda ne dedigini iyice duymadin galiba,adam biraz daha ileri gitse küfürler yagdiracakti.

Fb taraftarlari mac boyunca küfürler ettiler.Bjk yönetimi mactan cikti yahu edilen küfürler yüzünden.

Simdi gelmis sen burada Federasyonu protesto ediyorum diyorsun.Gs´liler ve bjkliler kina yaksin diyorsun.Biraz objektif olmayi dene,biliyorum senin icin cok zor ama dene...

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Simdi haketmedimi fb bu cezalari?Aurelio degilmiydi mac cikisi ricoyu arkadan yumruklayan?Aziz Yildirim degilmiydi,hakemlere Tff´ye serefsizler diyen?Ali Koc´tan bahsetmiyorum bile...

Zico´nun basin toplantisinda ne dedigini iyice duymadin galiba,adam biraz daha ileri gitse küfürler yagdiracakti.

Fb taraftarlari mac boyunca küfürler ettiler.Bjk yönetimi mactan cikti yahu edilen küfürler yüzünden.

Simdi gelmis sen burada Federasyonu protesto ediyorum diyorsun.Gs´liler ve bjkliler kina yaksin diyorsun.Biraz objektif olmayi dene,biliyorum senin icin cok zor ama dene...
    ikili tartışmaya girip ceza almayacağım.Bir derdin varsa msnim profilimde var.Yada pm at sana istediğin cevapları vereyim..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Edilen küfürler münferitti toplu küfür olmadı.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

sana katiliyorum arkandayim

Sheriff Misafir

Mesaj yazarken dikkatli olun sataşmalarda bulunmayın. Aşağılayıcı, emri vaki cümleler kurmayın..
    Uyarıyorum bir daha uyarmam.. Zaten aranızada bazı arkadaşlar sınırlarını çok zorluyor. Dikkatli olmanızı temenni ediyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

brnce fenere cezaşlar iyi olmuş haketmişlerdi çünkü
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Kime dedin emre abi banamı erene mi ?
    Sana değil Cihan.

Nesil
    2006
    Yer
    -

artık yeter yani bu ne

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Yorum yapmaya değmez bu cezalara. Maç sonrası olan kavgaya bile ceza verilmiş, Aurelio yere tükürse 1 maç ceza alacak.

Biz bu olanlara rağmen şampiyon olup cevabımızı veririz.
    niye maç sonrası olaylara ceza verilmiyor mu ... yasalara mı aykırı ... ilk defa olmadı bu merak etmeyin ....

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Maçın son dakikalarında küfür vardı sadece maç boyunca küfür falan yoktu o kadar ağır tahrikten sonra bu kadar sabırlı olan taraftırımızı tebrik ediyorum.Cezalarda yönetimin ve Zico'nun aldığı cezalar doğru.Runje ve Serdar'a da ceza verilmeliydi bence...

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri