Ricardinho'ya ceza yok.
Ricardinho'ya ceza yok.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Ricardinho ve Lugano ceza almamış, Runje ve Serdar ihtar almış, Aurelio 2, Zico 1 maç ceza almış. Ayrıca Fener'in stadı 1 maç kapatılırken, Aziz Yıldırım 1 sene, Ali Koç 2 sene hak mahrumiyeti cezası almış...
"YÜCE ATATÜRK"
FB gercekten yirtmis.
Zico'ya ceza verilmesi avantaj.
1 mac gercekten cok hafif, kufur, mesale, guvenlik eksikligi, hersey vardi ama 1 mac ile yirtmislar.
Lugano'yu resmen 'unutturdular'.
Aurelio'ya 2 mac hafif kalmis, Emre Isvicre macinda rakibe top atti diye 5 mac ceza aldi, rakibi doven Aurelio 2 mac aliyor.
Yumruk yemekten baska birsey yapmayan Ricardinho'nun 1 mac ceza almasi daha da komik olmus.
Yazik, cok yazik.....
Disiplin Kurulu bu cezayı saha olayları nedeniyle kestiyse Beşiktaş derbisinden sonraki Trabzonspor maçı seyircisiz oynanacak. Cezanın sebebi küfürlü tezahürat ise kupa maçları statüsü gereği Fenerbahçe bu cezayı önümüzdeki yıl ilk kupa maçında çekecek
Bilmem anlatabildim mi??
Cezalar cok yerinde cunku fenerbahce yoneticileri daha oncede federasyona küfürlü satasmalarda bulunmuslardı ali koc en büyük cezayı zaten hakediyor dedigi lafları hepimiz duyduk
buna göre besıktas macında zico yerini alamıcak aynı sekildede mehmet
ayrı trabzon macı seyırcısız oynanacak bu kararda haklı
ama tahkim bu cezayi indirir gibime geliyor sadece seyircisiz macı indirmez o durur
Zico saha kenarında olsa ne farkeder, tribünde olsa ne farkeder ? Iki şekilde de maçı çok rahat izliyor. Zaten o maçı izlemek için geliyor. Bizimle tek farkı biz maçı izlemek için para veriyoruz, o ise para alıyor.
Lugano minimum 3 mac ceza almaliydi.Aurelio 3 mac ceza almaliydi hatta belki daha fazla.Fenerbahce´nin sahasi 2 mac kapanmaliydi.Rico ceza almadi...
Tahkime gidilir cezalar yarıya iner Zico ile Ricardinho'nunki kaldırılır....
rico ceza almadı arkadaşım
Resmen katLiam oLmuş.Ne diyeyim bekLenen bişey di.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tahkim bu cezalari indirmemesi lazim hatta daha fazla olmasi lazimdi
Kara Türk Köpeği... eyv
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Aureilo 2 maç
Aziz 1 yıl
Koç 2 yıl
Zico 1 maç
cezaları geldi
Yerinde bi karardı
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hocam biraz üsluba dikkat et bence.
Daha fazla bekleniyordu ama böyle uygun görülmüş.
Kime dedin emre abi banamı erene mi ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yorum yapmaya değmez bu cezalara. Maç sonrası olan kavgaya bile ceza verilmiş, Aurelio yere tükürse 1 maç ceza alacak.
Biz bu olanlara rağmen şampiyon olup cevabımızı veririz.
Federasyonu alkışlıyorum.gs ve bjklilerde kına yaksınlar.Ama engelleyecekler.Fenerbahçe taraftarı görevini dışarıdan yapar ama yine yapar...
Cezalar gayet yerinde olmus,fakat tahkim cezalarda indirim uygulamamali kesinlikle.
Ya hala Federasyon neden suclaniyor ali koc dedigi laflari gorduk aurellio her halde ceza alacak ne oyle adam dovme falan cok hakli karar lar alinmis bu kadar fanatik olmayin
1. kesinlikle ve kesinlikle seyircisiz cezası kaldırmalı cunku sahadaki provakasyonlara rağmen cok buyuk bi taskınlık olmadı
2.türklüğe hakaret eden ricardinho nasıl olurda ceza almaz
3.aziz yıldırım ve ali koc'a az vermişler omur boyu verselerdi noolcak sanki hak mahrumiyeti dediin ne ki sadece imza atmıcaklar raat olsun herkes fenerbahce de cok imza atacak insan var
Üslubunu düzeltte konus.Ne kina yakmasindan bahsediyon sen?
Simdi haketmedimi fb bu cezalari?Aurelio degilmiydi mac cikisi ricoyu arkadan yumruklayan?Aziz Yildirim degilmiydi,hakemlere Tff´ye serefsizler diyen?Ali Koc´tan bahsetmiyorum bile...
Zico´nun basin toplantisinda ne dedigini iyice duymadin galiba,adam biraz daha ileri gitse küfürler yagdiracakti.
Fb taraftarlari mac boyunca küfürler ettiler.Bjk yönetimi mactan cikti yahu edilen küfürler yüzünden.
Simdi gelmis sen burada Federasyonu protesto ediyorum diyorsun.Gs´liler ve bjkliler kina yaksin diyorsun.Biraz objektif olmayi dene,biliyorum senin icin cok zor ama dene...
Edilen küfürler münferitti toplu küfür olmadı.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Mesaj yazarken dikkatli olun sataşmalarda bulunmayın. Aşağılayıcı, emri vaki cümleler kurmayın..
Uyarıyorum bir daha uyarmam.. Zaten aranızada bazı arkadaşlar sınırlarını çok zorluyor. Dikkatli olmanızı temenni ediyorum..
brnce fenere cezaşlar iyi olmuş haketmişlerdi çünkü
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
artık yeter yani bu ne
Maçın son dakikalarında küfür vardı sadece maç boyunca küfür falan yoktu o kadar ağır tahrikten sonra bu kadar sabırlı olan taraftırımızı tebrik ediyorum.Cezalarda yönetimin ve Zico'nun aldığı cezalar doğru.Runje ve Serdar'a da ceza verilmeliydi bence...