Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 148 sonuç

Konu: İşte Cezalar..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

runjeye maç öncesindemi ceza verilmişti!.. niye bu kadar şaşırıyosunuz
    bu cezalara fenerbahçe cumhuriyetinde hakaret etmek sövmek serbest olabilir nede olsa başındaki başkan belli ancak burası türkiye cumhuriyeti varsa bi derdin hukuki yolla halledersin söverek karalayarak değil ve bu cezalarda tam yerindedir, lütfen artık fenerbahçeli arkadaşlarım biraz şapkanızı önünüze koyunuz ve gerçekleri daha objektif yorumlayınız saygılaar..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Beşiktaş'a 50 saniye edilen küfür için ceza verildiğinde neredeydiniz haksızlıktır bu demediniz dostlar? Runje Sakarya maçında tahrik edildi ve ceza aldı tahrik edenler ceza almadığında kızdığımızda neredeydiniz dostlar?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

sercan inan

2.türklüğe hakaret eden ricardinho nasıl olurda ceza almaz
    demişsin bunu kanıtlayabilirmisin hadi kanıtlaada görelim.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Tartışmaya meğilli mesaj atan arkadaşlar bu mesajımdan sonra uyarılmadan mesajının karşılığını alacaktır. Ne bu yahu her konuda tartışma.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Beşiktaş'a 50 saniye edilen küfür için ceza verildiğinde neredeydiniz haksızlıktır bu demediniz dostlar? Runje Sakarya maçında tahrik edildi ve ceza aldı tahrik edenler ceza almadığında kızdığımızda neredeydiniz dostlar?
    Dostum geçmiş mesajlarıma bir bak istersen.Fenere verilen cezalar haklı haksız değil demedim ama olayların bu aşamaya gelmesindeki başrol oyuncusu olanlara nefretim , kinim.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu ne ya!adamlar fikirlerini açıklıyor diye ceza yiyorlar.Allah göstersin cezalarını

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Cezalar tam yeriden olmus

Nesil
    2006
    Yer
    İST

çok doğru cezalar olmuş ricardinho ya ceza verilmemesi yerinde bir karar

arkadaşlar hepinize soruyorum.
    ingiltere premier liginde bir maç çıkışı bir oyuncu rakip ouncuya saldırırsa bunun cezası 2maç mı olur yoksa 5-6 maçmı(daha fazla bile olabilir)?

10. Default

Quote Originally Posted by antifbars View Post
    arkadaşlar hepinize soruyorum.
    ingiltere premier liginde bir maç çıkışı bir oyuncu rakip ouncuya saldırırsa bunun cezası 2maç mı olur yoksa 5-6 maçmı(daha fazla bile olabilir)?
    kardesim bende sana soruyorum ingiltere ırkçı soylemlerde bulunduğu iddia edilen Emre'nin olayı delil yok diye ort pasmı edildi yoksa sorusturma mı acıldı??

önce soruşturma açıldı sonra mahkemede karar yatersizliğinden dolayı dava iptal edildi.zaten emre ırkçı söylemlerde bulunmadı.bulundu diye sayalım, adamların elinde kanıt yok tabiki iptal olcak dava.ama bizim federasyonun önünde her türlü kanıt var. adam resmen boksör gibi indirdi yumruğu.belki bıraksalar azını yüzünü kırcaktı ricardinhonun
    bunun cezası kesinlikle 2 maç olmamalıdır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Konuyla ne alakası var yahu.Tartışmaya yer arıyorsunuz...

Emeklerimizin çalınmasının yanında birde bu cezalar çıktı.TFF fenerbahçenin aleyhine herşeyi yapıyor.

14. Default

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    sercan inan

demişsin bunu kanıtlayabilirmisin hadi kanıtlaada görelim.
    bunu kanıtlayacak kadar portekizcem yok ama saten olsaydı bile yayıncı kurulus bunları coktan yok etmiştir bile

İner bu cezalar iner.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by sercaninan View Post
    bunu kanıtlayacak kadar portekizcem yok ama saten olsaydı bile yayıncı kurulus bunları coktan yok etmiştir bile
    Al işte hemen yayıncı kuruluş yok etmiştir sansür koymuştur vs ... ille tutturmuşsunuz federasyon fener düşmanı diye gidiyosunuz o yoldan.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

17. Default

tmm ya burda tartısmaya gerek yok federasyon fenerbahce nin yanında ve hiç alehimizde hakem hatası olmuo ama naparsın işte bizim oyuncular verilen 15 penaltıdan 2 tanesini atabildi hakemler her mac rakipten 2-3 adam atıolar ama bizim oyuncular oynamıo şansalla erman bjk macından sona ali koc hakkında hiç bişi solemedi hatta ali kocu studyoya dawet etti ama ali koc gitmedi ulusoy fenerbahce nin her macına gelio ama işte bizimkiler gelmemiş gibi gosterio

ya ali koç un selçuk dereliye dedikleri apaçık orada.bi anat avrat düz gitmedii kaldı.tabiki adamı eleştircekler.
    zaten siz federasyon yüzünden bir türlü avrupada başarı elde edemiyosunuz. hakemler yüzünden 25 yıldır türkiye kupasını alamıyosunuz.yayıncı kuruluş yüzünden gçen sene şampiyonluu GALATASARAYa kaptırdınız.
    bu senede şampiyon olamassanız bunun tek sorumlusu federasyon hakemler ve yayıncı kuruluştur.kesinlikle kendi yöneticiniz kendi teknik drektörünüz kendi oyuncunuz değildir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

E artık müdahale etme zamanı geldi. Verilen cezalarla ilgili konuşacaksanız konu açık kalsın, yoksa kapatacağım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Sheriff Misafir

Bu 3. uyarıydı. En etkili seninki oldu Serkan

Bence Fener'e haksızlık falan yapılmamış, hatta iyi yırtmış
    Konuya geri dönelim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Seyircisiz oynama,Zico'ya,Aurelio'ya verilen cezalara birşey demiyorum HAKETTİK çünkü.Ama TÜRKLÜĞE hakaret ettiği iddia edilen bir futbolcu hakkında nasıl olurda bir SORUŞTURMA bile açılmaz bunu anlamam mümkün değil.

benim anlamadığım rico ırkçı söylemlerini m.aurelio ya söyledi (tabii söylediyse) o neydiyi belirsiz adam nerden duydu da rico ya daldı ... ayrıca o adama ceza verilmiyeeck mi ... sonra madem çok ağır laflar söyledi rico ... neden haftasonu alex in çocuğunun doğum günü partisinde birlikteydiler ... ayrıca burdan lafım neden soruşturma açılmıyo diyenlere ... aurelio dan şikayet yok ... konunun kapanmasını istiyor ... bunlar menajer volkan ballı nın lafları ....

bence az bile ceza verilmis. hakem nasil oluyorda emegini caliyor fenerbahce'nin peki onu anlamis degilim. tamam selcuk dereli kotu mac yonetti ama fenerbahce en az 15 pozisyona girdi. son vuruslarida mi selcuk dereli yapti?

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Seyircisiz oynama,Zico'ya,Aurelio'ya verilen cezalara birşey demiyorum HAKETTİK çünkü.Ama TÜRKLÜĞE hakaret ettiği iddia edilen bir futbolcu hakkında nasıl olurda bir SORUŞTURMA bile açılmaz bunu anlamam mümkün değil.
    kırmızı yazan kısımdan olsa gerek, soruşturma açılsada elde kanıt olmadığından bi sonuç elde edilemez.

cezalarda düşer herhalde

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    kırmızı yazan kısımdan olsa gerek, soruşturma açılsada elde kanıt olmadığından bi sonuç elde edilemez.

cezalarda düşer herhalde
    müthiş bir yorum hayran kaldım.

hala -mış -miş le iş yapıyoruz...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post

cezalarda düşer herhalde
    Hehehehe gine iyi yakaladın

trabzon maçında seyirci yok cok iyi oldu bu.aurellioda yok golu o atmıştı iyi iyi

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bakıyorum objektiflik, kendi yönetiminin terbiyesizliğinden utanma falan, iki günde koyverilmiş geri.. Eski tas, eski hamam; aynen devam..

Fenerbahçeli yöneticilerin maçtan sonra ettiği lafları, her ne sebeple olursa olsun burada etseniz direkt banlanırsınız.. Veya biriniz çıkıp "şu üye bana küfretti" deseniz ve hiçbir delil gösteremeseniz, o üyeyi atmamızı bekleyemezsiniz.. Dünyanın hiçbir yerinde somut şekilde ispatlanmamış bir suça ceza verilmez..
    Artı Aurellio'nun yaptığını mesela sokakta yapsanız geceyi nezarette geçirirsiniz..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Goodison Park, Liverpool

Belki bu hafta Zico sahada yokken yenebiliriz Beşiktaş'ı.Açıkçası şimdi dahada ümitlendim.Ayrıca şunu tekrar belirtmek istiyorum Fenerbahçe'nin bugün bu durumda olmasının maalesef en büyük sebebi Sayın Başkan Aziz Yıldırım'dır.Bir kulübe çok yatırım yapabilirsin, çok güzel tesisler yapabilirsin, parasal açıdan kulübü çok iyi durumlara getirebilirsin ama biraz da futboldan anlamak lazım.Eğerki anlamıyosan bırakta anlayan adamlar orada otursun.Herkesi Fenerbahçe'ye düşman etmekle kulüp başarıya ulaşmaz.Olaylar kişilselleştiği için bu durumdayız.Bunlar benim şahsi fikirlerim.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri