Sayfa 15 / 32 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Peluk abi..

Benim oyunumda sorun yok ama benim anlamadığım bir yer var

Deplasman takımlarının formaları gözükmüyor? bunun sebebi ne olabilir, yardımcı olursan sevinirim..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Peluk abi..

Benim oyunumda sorun yok ama benim anlamadığım bir yer var

Deplasman takımlarının formaları gözükmüyor? bunun sebebi ne olabilir, yardımcı olursan sevinirim..
    XML dosyasında sorun olabilir, o konuda derin bilgiye sahip değilim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by peluk View Post
    XML dosyasında sorun olabilir, o konuda derin bilgiye sahip değilim.
    Şimdi düzeldi, teşekkür ederim yine..

o bir sorun değil arkadaşlar
    Sadece scoutlar oyuncu aramada seçtiğiniz bölümden daha çok oyuncu görebilmenizi sağlıyor
    hem dikkat ettiyseniz hızlı aramada bulabildiğiniz oyuncular oyuncu arama da bulunamayabiliyo örn: 17 yaşından kucuk yabancı oyuncular

personele tıkla ordan gözlemcinin adına tıkla gözlemcinin profiline gelince sol üst tarafta izlenen oyunculara tıkla varsa burda vardır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

eğer oyuncuların listelenmesi gereken yerde filtre açarsan gözükmeyebilirler.bunu dene

ya arkadaslar ben fm2007 yi kurdum c program files Sports Interactive diye turkce turksportalin icine de gosteriyorum ama genede fm2007 uygulama dosyasi bulunamadi diyor neden acaba nerde yannis yapiyorum bi zahmet

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eray41 View Post
    ya arkadaslar ben fm2007 yi kurdum c program files Sports Interactive diye turkce turksportalin icine de gosteriyorum ama genede fm2007 uygulama dosyasi bulunamadi diyor neden acaba nerde yannis yapiyorum bi zahmet
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=40648

Burayla bir ilgilenin eğer sorun devam ederse yine yardımcı olmaya çalışırız..

gene ayni diyor yaf kafayi yiyecem

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Resimli bir şekilde gösterirmisin o hatayı..

eğer mümkün ise ?

tamam hallettim torres sagol tesekkr ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Önemli değil hayırlı geceler..

Bol FM li günler..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Acemiler için açtığım bir sabit başlık vardı. Bu tarz konuları oraya yazarsanız sevinirim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Ya benim sorun şu modifer sorunu değilmiş.Sorun,futbolcu serbest kalma maddesine sahipmiş,bunu nasıl düzeltebilirim?

Quote Originally Posted by 16,5_İnegöl View Post
    Ya benim sorun şu modifer sorunu değilmiş.Sorun,futbolcu serbest kalma maddesine sahipmiş,bunu nasıl düzeltebilirim?
    Eğer İspanya ligleridne oynuyorsan oyunucunun kontratında bulunmak zorunda zaten serbest kalma maddesi..

onun dışındaki liglerde ise oyuncuya yeni kontrat öner ve kontrat maddelerine mininmum relase on a fee gibi birşey koyma...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

eger bu nedenle gitmesini istemiosan serbestlik parasini astronomik fiyatlarara cek

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

bazen insanın işine geliyor ama serbestlik parası eğer ispanya dışındaysan. Ben Kasper Schmeicel'ı 5 MN YTL'ye aldım
    I'm back...

arkadaslar ben ilk oyunu gercekten baslatamadIm.Turkiye diyorum milli takimi seciyor bu adimlari yazabilirmisiniz tesekkurler

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

sen ilk basta turkiye liginimi sectin yoksa profil olustururken ulkelerden mi turkiye yi sectin

ulkelerden turkiye diye sectim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bana en bastan asama asama neler yapacagimi yazarsan sevinirim

slm ya ben oyunun türçe yamasını yükleyemedim yardım edin bana

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fearfatih View Post
    slm ya ben oyunun türçe yamasını yükleyemedim yardım edin bana
    Teknik sorunlar bölümündeki sabit başlıklardan birinde anlatılmış. Bir de koskocaman Türkçeleştirme çalışmaları bölümü var.

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Eğer İspanya ligleridne oynuyorsan oyunucunun kontratında bulunmak zorunda zaten serbest kalma maddesi..

onun dışındaki liglerde ise oyuncuya yeni kontrat öner ve kontrat maddelerine mininmum relase on a fee gibi birşey koyma...

Sağol kardeşim.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Quote Originally Posted by sahip376 View Post
    ulkelerden turkiye diye sectim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bana en bastan asama asama neler yapacagimi yazarsan sevinirim
    en basta oyunu kurarken ulkeler war orda istedigini sececeksin sag ustte ulkenin adinini ve ligi yazar istedigini secersin sonra oyunu kur.sonra menejer profilini olustururken de mesela turkiye/super lig/fenerbahce secersin biras karmasik oldu kusura bakma

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Oyuncu profiline girdiğinizde sol altta "Player Interaction", veya Türkçe FM kullanıyorsanız "Oyuncu Etkileşimi" yazar. Oradan girin. En altta oyuncunun eğitim alabileceği tecrübeli oyuncuları sıralar. Oradan onu belirleyin. Sonra onun hemen yukarısınında 3 farklı buton vardır. Bunlardan uygun olanını seçin. Sonra onaylayın.

bende bunu sorucaktım daha önceden sormuşlar sizde cvplamışsınız bunun için tşk ederim

sorum olacak fm 7.0.2yi kunlanıyorum oyuncunun profilinde artış düşüş oluyo burdaki resimlerde görüyorum mesela bitiricilik yükselişte oluyo ok çıkıyo bn bunu bir türlü aktif edemedim nasıl yapcam yardımcı olurmusunuz?

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

oyuncunu profılının sag tarafında goruntu die bi secenek olması lazım orda antreman etkılerını goster dedıgınde olur

Arkadaşlar harika bi oyun mutlaka girin bi bakın derim.

http://oyun.muttefik.com/mtf.php?ksf=ne&tray=NzM1MA==

Arkadaslar yeni kariyer actim menajer resmine kendi resmimi koyacagim ama resmin cozunurlugu ve formati ne olmali _

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

o onemli deil herhalde cunku hep kucuk gorunuo menjer resimleri

Sayfa 15 / 32 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Mesaj Yetkileri