Peluk abi..
Benim oyunumda sorun yok ama benim anlamadığım bir yer var
Deplasman takımlarının formaları gözükmüyor? bunun sebebi ne olabilir, yardımcı olursan sevinirim..
Peluk abi..
Benim oyunumda sorun yok ama benim anlamadığım bir yer var
Deplasman takımlarının formaları gözükmüyor? bunun sebebi ne olabilir, yardımcı olursan sevinirim..
o bir sorun değil arkadaşlar
Sadece scoutlar oyuncu aramada seçtiğiniz bölümden daha çok oyuncu görebilmenizi sağlıyor
hem dikkat ettiyseniz hızlı aramada bulabildiğiniz oyuncular oyuncu arama da bulunamayabiliyo örn: 17 yaşından kucuk yabancı oyuncular
personele tıkla ordan gözlemcinin adına tıkla gözlemcinin profiline gelince sol üst tarafta izlenen oyunculara tıkla varsa burda vardır
eğer oyuncuların listelenmesi gereken yerde filtre açarsan gözükmeyebilirler.bunu dene
ya arkadaslar ben fm2007 yi kurdum c program files Sports Interactive diye turkce turksportalin icine de gosteriyorum ama genede fm2007 uygulama dosyasi bulunamadi diyor neden acaba nerde yannis yapiyorum bi zahmet
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=40648
Burayla bir ilgilenin eğer sorun devam ederse yine yardımcı olmaya çalışırız..
gene ayni diyor yaf kafayi yiyecem
Resimli bir şekilde gösterirmisin o hatayı..
eğer mümkün ise ?
tamam hallettim torres sagol tesekkr ederim
Önemli değil hayırlı geceler..
Bol FM li günler..
Acemiler için açtığım bir sabit başlık vardı. Bu tarz konuları oraya yazarsanız sevinirim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Ya benim sorun şu modifer sorunu değilmiş.Sorun,futbolcu serbest kalma maddesine sahipmiş,bunu nasıl düzeltebilirim?
eger bu nedenle gitmesini istemiosan serbestlik parasini astronomik fiyatlarara cek
bazen insanın işine geliyor ama serbestlik parası eğer ispanya dışındaysan. Ben Kasper Schmeicel'ı 5 MN YTL'ye aldım![]()
I'm back...
arkadaslar ben ilk oyunu gercekten baslatamadIm.Turkiye diyorum milli takimi seciyor bu adimlari yazabilirmisiniz tesekkurler
sen ilk basta turkiye liginimi sectin yoksa profil olustururken ulkelerden mi turkiye yi sectin
ulkelerden turkiye diye sectim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bana en bastan asama asama neler yapacagimi yazarsan sevinirim
slm ya ben oyunun türçe yamasını yükleyemedim yardım edin bana
sorum olacak fm 7.0.2yi kunlanıyorum oyuncunun profilinde artış düşüş oluyo burdaki resimlerde görüyorum mesela bitiricilik yükselişte oluyo ok çıkıyo bn bunu bir türlü aktif edemedim nasıl yapcam yardımcı olurmusunuz?
oyuncunu profılının sag tarafında goruntu die bi secenek olması lazım orda antreman etkılerını goster dedıgınde olur
Arkadaşlar harika bi oyun mutlaka girin bi bakın derim.
http://oyun.muttefik.com/mtf.php?ksf=ne&tray=NzM1MA==
Arkadaslar yeni kariyer actim menajer resmine kendi resmimi koyacagim ama resmin cozunurlugu ve formati ne olmali _
o onemli deil herhalde cunku hep kucuk gorunuo menjer resimleri