Sayfa 3 / 18 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 520 sonuç

Konu: Turkcell Süperlig 31. Hafta Beşiktaş - Fenerbahçe

Besiktas bu kötü futbolla buraya kadar zor geldi.Bu mac besiktas´in puan kaybetme serisine baslayacagi mactir.Berabere biter mac.Tahmini skor:1-1

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

10672196

şampiyonun hayırlı olsun ligi bitirmişsin sen yahu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Her ne kadar kötü futbol oynuyor olsak bile asıl önemli olan bulunduğumuz konumdur. Sonuçta biz 2. sıradayız, demek ki bunu hakediyoruz. Beşiktaş'ım bu maçtan da 3 puanla ayrılır ve şampiyonluğa emin adımlarla yaklaşır..

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Maçı Fenerbahçe alırsa şampiyonluğu bir nevi garantiledi gibi birşey.Trabzon'u Kadıköy'de eli boş yollarsak.Sonra Ali Samiyen de beraberlikle ayrılırsak şampiyon olacağımızı düşünüorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Son 4 haftanın tahminini yaptım kendimce ve ortaya(taraf tutmadan)bir şampiyon çıkardım..!

31.Hafta..
    Beşiktaş-Fenerbahçe=3-1
    Galatsaray-Antalyaspor=2-0

32.Hafta..
    Fenerbahçe-Trabzonspor=2-0
    Bursaspor-Beşiktaş=1-2
    Sivasspor-Galatasaray=1-1

33.Hafta..
    Galatasaray-Fenerbahçe=2-1
    Beşiktaş-Ankaraspor=1-0 (farka da gidebilir BJK)

34.Hafta..

Fenerbahçe-Ankaragücü=2-0
    Kayserispor-Beşiktaş=2-1
    Bursaspor-Galatasaray=1-1

Bu yaptığım tahminlere göre 2006-2007 sezonu şampiyonu

1.BJK 67 puanda ligi tamamlıcak
    2.FB 66 puanda ligi tamamlıcak
    3.GS 62 puanda ligi tamamlıcak...Ama herşey Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde belli olucak!
    Taraf tutmadan,kendi takimini sampiyon yaptin

Bence sezon sonuda siralama böyle olacak:

1.Galatasaray--66 puan
    2.fenerbahce--65 puan
    3.besiktas--64 puan

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Taraf tutmadan,kendi takimini sampiyon yaptin

Bence sezon sonuda siralama böyle olacak:

1.Galatasaray--66 puan
    2.fenerbahce--64 puan
    3.besiktas--63 puan
    Kardeş ben FENERBAHÇE'liyim!! üstüne basa basa sölüyorum!!
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

abi galatasaray'ın şampiyon olması çşok zor........sen 66 puanla şampiyon yapmışsın =)

ümit karan bile ümitsiz..........

Kim demis Ümit Karan ümitsiz diye?Adam diyor sampiyonluk sansimiz hala var.Bu hafta bjk-fb maci berabere biter biz de Antalya´yi yenersek,oyuncular inanilmaz moralli olurlar,her maca inanilmaz asilirlar.En iyi topu oynayan zaten biziz.Ozaman gör bakalim kim sampiyon olacak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Kim demis Ümit Karan ümitsiz diye?Adam diyor sampiyonluk sansimiz hala var.Bu hafta bjk-fb maci berabere biter biz de Antalya´yi yenersek,oyuncular inanilmaz moralli olurlar,her maca inanilmaz asilirlar.En iyi topu oynayan zaten biziz.Ozaman gör bakalim kim sampiyon olacak
    adam röpörtaj da dedi ümdim yok diye....yalan mı dicem....Galatasaray'ın antalyaspor'u yenebileceğinide düşünmüyorum...yenemeyceğini düşünüyorum....ltfen burda bjk-fb maçını tartışalım.......

Arkadasim ben mac konusu hakkinda tahminimi yaptim ve sonra da sezon sonu sampiyon kim olur diye görüsümü belirledim,sonra sen araya Ümit´i kattin.Bir de gelmis lütfen bjk-fb macini tartisalim diyorsun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

doğru bendede hata var!!!!

Nesil
    2006

Bu sefer tarih değişecek Fenerbahçe Beşitaş'ı devirecek. İçime doğuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beşiktaş'ın kadıköy'de olan üstünlüğüne karşı bizimde inönü'de bi üstünlüğümüz var.bu sene oynanan 3 fb-bjk maçında kısmende olsa fenerbahçe daha etkiliydi bunu gole dönüştüremedi bence bu şanssızlığı orda kıracağız.beşiktaş yine katı savunma yparsa işimiz zor atak oynarsa daha iyi

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Cumartesi gunu herkes buyuk derbiyi konusacak, biz de tabii ki simdiden bir analiz yapalim bence.
    Iki takimin durumuna bakarsak, bence bu macta stressli taraf FB olacak. BJK galibiyetinde BJK sampiy olmus olacak, beraberlikte puan farki 2 olarak devam edecek ve GS'nin de ise karismasiyla ve zor fiksturle yine de avantaj BJK'de olacak. Sonucta FB'nin bu kaos ortamindan cikmasi icin ve sampiyon olmasi icin mutlaka kazanmasi lazim.

Besiktas tarafindan baktigimda, Tigana'nin haftalardir oynattigi bir sistem var. Tek forvet, kalabalik orta alan, stoperlerden olusan savunma. Genelde rakip 0 cekiyor ve BJK bir sekilde attigi bir golle kazaniyor ve bu sistemde ise yariyor. Bence bu mac icin ideal sistem yine bu, Tigana'nin degisik birsey yapacagini sanmiyorum ve ummuyorum.

FB tarafindan baktigimda ise gordugum 1 onemli sey var. Genelde FB maclarinin 15-20 dakikalik bir bolumunde cok cok iyi oynayip pozisyonlara giriyor, onun disinda kopuk oynuyor ve son dakikalara dogru oyundan dusuyor. Mesela Denizli macinin ilk 15-20 dakikasi muthis tempo, macin sonlarina dogru fiziksel cokus ve yenilen 2 gol. Antep macinda ilk yarinin son 10 dakikasi ve ikinci yarinin ilk 15 dakikasi iyi bir tempo ve 2 gol, onun disinda Antep'in kontrolunde gecen bir mac. BJK kupa macinda yine ilk yari basa bas, 45-60 arasi muthis bir FB, ama uzatmalarda tamamen cokmus bir FB ve gelen BJK golu. Muhtemelen BJK macinda yine bu sekilde olacak, o tempoyu yakaladigi an ya golu atacak ya da galibiyeti kaciracak.

Bence bu macta kilit faktor ilk 11 ve BJK'de kulube kullanimi olacak. Bu mac 0-0 beraberlikle giderse avantaj BJK'de olur ve dogru oyuncu degisiklikleriyle BJK 3 puana uzanir. FB'de ise kulubeden oyunu degistirecek oyuncular Semih ve Yozgatli, ama ikiside haftalardir oynamiyor ve pek formda degiller. Bu mac 2 teknik direktorun satranc oyunu halinde gececek ve buyuk bir ihtimalle daha tecrubeli olan Tigana kazanacak.

BJK'nin dikkat etmesi gereken 2 sey:
    1 Tuncay. Bu macta Tuncay'in karsisinda mutlaka Deli olmali, yoksa cok zor anlar yasariz yine.
    2 Duran toplar, duran toplari iyi karsilarsak FB'nin en buyuk 2 silahini durdurmus oluruz. Inonu atmosferinde Tumer'in pek birsey yapacagini zannetmiyorum. FB kanatlarda daha cok agir basiyor, ama bizde 4 stoperin olmasi ve FB'de pivot santrforun olmamasi isimizi kolaylastiriyor.

Iki takimin muhtemel 11'leri:

------------------------Runje-------------------------

M.Dogan-------I.Toraman----Gokhan----------Deli

---------------Serdar--------Koray---------------

---------------------Ricardinho------------------------

-------Burak-----------------------Delgado-------------

---------------------Nobre-------------------------------

Defans ve kale hakkinda yorum yapmaya gerek yok.
    Onlibero'da Koray'in oynamasi cok onemli, Serdar yalniz kaldiginda sorun yasayabiliyoruz ve zorlaniyoruz. Pas trafigi acisindan kalabalik bir orta alan cok onemli ve Delgado ve Koray bu anlamda arti olabilir. Forvette ise Nobre kesin ilk tercih, hem defansif hem ofansif duran toplarda cok etkili, presiyle FB'nin rahat top yapip hucum etmesini engelleyecek ve fiziksel olarak FB savunmasini daha da cok yipratacak ve ilerki dakikalar icin avantaj saglayacak.

FB'nin muhtemel ilk 11'i.

----------------------Serdar---------------------------

Serkan--------Onder----------Edu----------U.Ozat

--------------Appiah---------Deniz-------------------

Tuncay---------------Alex------------------Tumer

----------------------Kezman----------------------

Aurelio buyuk bir ihtimalle ceza alacak ve yerine herhalde Appiah oynayacak. Lugano'nun yerine ise Serkan oynayacak. Ben Zico'dan degisik bir hamle beklemiyorum, cunku adam yok acikcasi. Deivid'in durumu belli, M.Yozgatli haftalardir oynamiyor, Semih'e hic sans tanimadi, belki U.Boral ilk 11 baslayabilir Tumer veya Umit'in yerine, bunun disinda fazla birsey beklemiyorum.

Buradaki en onemli sey BJK'nin o 15-20 dakikalik FB temposunu atlatmasi ve oyunun son bolumunde oyuncu degisiklikleriyle sonuca gitmesi. Kulube olarak FB'de oyuna girecek Semih ve Deivid disinda kimse yok, belki Olcan ve M.Yozgatli, ama onlar da fazla sans bulamiyor.
    BJK'de ise yipranmis FB savunmasini zorlayacak cok adam var. 60. dakikada sonra yorulmus olan Burak ve Delgado'nun yerine oyuna girip kaderi degistirecek I.Akin, BOBO ve hatta A.Tandogan gibi oyuncular da var. Bir BJK ustunlugunde ise Baki'yi ekstra stoper olarak alabilir veya orta alana M.Sedef veya Fahri takviyesi yapabilir.
    FB'nin en buyuk eksisi ozellikle kanat toplarinda savunmanin pozisyon hatasi yapmasi. FB surekli bu sekilde goller yiyor, Denizli maci mi dersin, Rize maci mi dersin, BJK maci mi dersin, AZ maci mi dersin, hep ayni senaryo. Bu yuzden kanattan iceri girecek oyuncularin toplari Bobo ve Nobre'yle bulusturmasi macin kirilma noktasi olabilir.
    BJK'nin eksikligi ise macin bir bolumunde her zaman bocalamasi. Bunu Sivas'ta(50-75) , Antalya'da (70-90), FB macinda (45-60) hep yasadik. Bir sekilde genc takimimiz stress yasiyor, topu ayaginda tutamiyor ve konsantrasyon sifirlaniyor. Bunu FB ile kullanirsa goller bulabilir, onun disinda pek pozison vermeyiz. En onemlisi bu periyodu kisaltmamiz ve mac boyunca cok iyi konsantre olmamiz, bir hata sampiyonluga mal olabilir.

Benim beklentim sonuc olarak:
    Iki takimin kontrollu oynamasi, fazla pozisyon olmamasi, BJK'nin 60. dakikadan sonra Tigana'nin hamleleriyle maci koparmasi ve galip gelmesi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Besiktas bu kötü futbolla buraya kadar zor geldi.Bu mac besiktas´in puan kaybetme serisine baslayacagi mactir.Berabere biter mac.Tahmini skor:1-1
    Böyle biterse Fenerbahçe şampiyon olur..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Böyle biterse Fenerbahçe şampiyon olur..
    daha 3 maç var

Galatasaray şampiyon mampiyon olamaz buradan.

Fenerbahçe'de Lugano oynuyor bjk4ever, sağda Önder oynayacak.

Yenilmezsek şampiyon oluruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

İnanıyoruz.KAZANACAĞIZ !!

Fenerbahce li futbolcuar bu yapılan haksızlıkların cezasını kesmenin zamanı geldiini biliolar bunu yapacaklar besiktası yeni sampiyon olucaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Beşiktaş-Fenerbahçe maçının bilet fiyatları şöyle:
    VIP B-E Üst.........: 600 YTL
    VIP A-F Üst.........: 400 YTL
    VIP A-F Alt..........: 300 YTL
    VIP B-E Alt..........: 350 YTL
    VIP C-D Alt..........: 400 YTL
    Numaralı Orta.......: 300 YTL
    Numaralı Kenar.....: 250 YTL
    Kapalı Üst............: 200 YTL (Formalite icabı==Çünkü Hiç Boş yer yok kapalıda...
    Kapalı Alt.............: 150 YTL (Formalite icabı==Çünkü Hiç Boş yer yok kapalıda...

Yeni ve Eski Açık..: 50 YTL
    Rakip (Eski Açık)..: 50 YTL

Beşiktaş alır kendine yaramaz Galatasaray'a yarar

2-0 alır , bizde teşekkür ederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence baskı fenerbahçe'nin üzerinde değil beşiktaş'ın üzerinde olacak çünkü ilk kez liderliği ele geçirme şansı doğacak futbolcular kendi seyircisi önünde ister istemez strese girecek.maçta beşiktaş'ın galibiyeti haricindeki diğer iki skor fenerbahçe için avantaj olur.çünkü beşiktaş galatasaray'ı ensesinde hiddedip daha büyük baskıya girebilir.eğer fenerbahçe puan veya puanlarla dönerse trabzon maçı final maçı olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Quote Originally Posted by Bugra Garcia View Post
    Beşiktaş-Fenerbahçe maçının bilet fiyatları şöyle:
    VIP B-E Üst.........: 600 YTL
    VIP A-F Üst.........: 400 YTL
    VIP A-F Alt..........: 300 YTL
    VIP B-E Alt..........: 350 YTL
    VIP C-D Alt..........: 400 YTL
    Numaralı Orta.......: 300 YTL
    Numaralı Kenar.....: 250 YTL
    Kapalı Üst............: 200 YTL (Formalite icabı==Çünkü Hiç Boş yer yok kapalıda...
    Kapalı Alt.............: 150 YTL (Formalite icabı==Çünkü Hiç Boş yer yok kapalıda...

Yeni ve Eski Açık..: 50 YTL
    Rakip (Eski Açık)..: 50 YTL
    Bu arada biletler bu gün saat 10 da satışa sunulmuş ve 1 saat içinde full tükenmiş.......

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Beşiktaş,Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarından yenilgi ile ayrılmazsa şampiyon olur.

bjk fbden alması gereken tüm puanları aldı burdanda puan alır

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu ne ya biLet fiyatLarı fırLamış.Ben daha başvuramadan bitmiş biLe Yine tv ye taLim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Derbi Fırat Aydınus'un...
    Turkcell Süper Ligi'nin 31. haftasında 5 Mayıs Cumartesi günü BJK İnönü Stadı'nda oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini Fırat Aydınus yönetecek.

Her İnönü deki maca bu hakemi verıylrlar 2 yıldır butun FB-Bjk macların Fırat Aydınus yönetiyor nerdeyse ondan cok daa ıyılerı var ama hep Aydınus

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Inonudeki her macimizi Aydinus yönetiyor

he bu arada aydinus tescilli bjklidir unutmadan söyliyeyim dedim

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Galatasaray şampiyon mampiyon olamaz buradan.

Fenerbahçe'de Lugano oynuyor bjk4ever, sağda Önder oynayacak.

Yenilmezsek şampiyon oluruz.
    Dogru, ben cezalardan once yazmistim onu zaten.
    Son cumlene de katilmiyorum, beraberlikte hala BJK'nin bir sansi olur, GS de potaya girer. FB rahatlamak istiyorsa kesinlikle kazanmali, maglubiyette zaten sansi buyuk bir olcude bitiyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Inonudeki her macimizi Aydinus yönetiyor

he bu arada aydinus tescilli bjklidir unutmadan söyliyeyim dedim
    Bu maca atanan her hakeme FB'liler zaten tepki gosterecekti. Aydinus neye gore BJK'li oluyor bilmiyorum, herhalde ****'da uyduruldu bu.
    Ama Aydinus'un en iyi hakem oldugu ortada, BJK'nin ve FB'nin yonettigi maclari:

2004-2005

Besiktas - Istanbulspor : 2-1

Besiktas - Fenerbahce 2-1 (I.Uzulmez kirmizi gormustu ve FB penalti kazanmisti)

Istanbulspor - Fenerbahce : 0 - 3

Galatasaray - Besiktas : 1-0

2005-2006

Besiktas - Fenerbahce 1-2 (Nobre penalti kacirmisti)

Besiktas - Galatasaray 1- 2 (Necati penalti kacirmisti)

2006-2007

Besiktas - Fenerbahce 1-0

Sonuc olarak Inonu'de rakiplere 3 kere penalti vermis. Son BJK-FB kupa macinda da maci tarafsiz ve iyi bir sekilde yonetmisti ve hata yapmamisti. Simdiden herhalde mazeret uyduruyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aydınus gerçek Beşiktaşlı küçükken deplasman maçlarına dahi gidermiş bunu en yakın arkadaşı söylüyor. Ama her hakemin elbette tuttuğu takım vardır önemli olan bunu sahaya yansıtmaması. İnönü'deki ilk maçta skoru etkileyecek bir hata yapmadı umarım yine başarılı bir şekilde yönetir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Aydınus gerçek Beşiktaşlı küçükken deplasman maçlarına dahi gidermiş bunu en yakın arkadaşı söylüyor. Ama her hakemin elbette tuttuğu takım vardır önemli olan bunu sahaya yansıtmaması. İnönü'deki ilk maçta skoru etkileyecek bir hata yapmadı umarım yine başarılı bir şekilde yönetir.
    Olabilir, ama Aydinus 2-3 yildan beri ozellikle Inonu'de baya derbi yonetti ve BJK lehine bir hatasi olmadi, onemli olan da bu zaten. Insallah adilce yonetir ve hakeden kazanir.

Sayfa 3 / 18 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri