carlos vela
Nicola Ventola idi bir zamanlar. ligin ilk yarısında 20 gol. ama minimum fee imzalamışım yanlışlıkla. 2. yarıyı göremedim![]()
Semih Şentürk 10 maç 11 gol.
henri saivet 26 mac 31 gol
Pazzini 32 maç 38 gol...
Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır
Türkiye Ligindeyim.Takımım FB.
Kezman ve Gökhan Ünal ikilisi muhteşem oyun ortaya koyuyorlar ve takımın en golcüleri!
İşte takımımın en golcü isimleri
![]()
ben de fatih şen 14 gol ama ben sattım iyi bir paraya
genç yetenek ler arıyorum
En golcü oyuncum Freddy Eastwood.. Adam çok şahane oynuyor yahu![]()
Southend UTD takımındayım ve İngiltere Championship'te mücadele ediyorum. Yanında CKR olunca coşmamak elde mi?
Nicklas Bendtner 30 maç 27 gol...
Gianpaolo Pazzini 32 maç 33 gol...
Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır
Ernesto Farias
Ligde 32 maçta 27 gol
ben galatasaraydayim onceki sezonlarda gol kralliginda hep sakatlanmalar yuzunden 4 5 6 3 uncu oldum ama bu sezon vinicuis la 14 macta 13 golum var busene aksilik cikmazsa kral vinicuis...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sunuda ekliyim cem sultan sakatlanmalar yuzunden fazla oynayamadi yalniz 2 yada 3 macta 3 golu vardi.gokhan unalda sakat ama onun 9 tane golu var.
premier lig oynuorm drogbayı man utd'ye satıım ve 17 maçta 21 gol attışuan en golü oyuncu o
burak yılmaz da harika ben de her maç gol şov yapıyor
Şuaralar Gökhan'ı yedek soyundurduğum için Kezman en golcü oyuncum!
Eddie johnson ve Kwabena agouda
Gokhan unal 33 golle bu sezon en fazla gol atan kisi oldu bende
aguero a.madridde su an 2014 2015 sezonundayim simdiye kadar 2006=2007 188 golu var bu sezon 19 macta 18 gol atti yine gol krali olur
gokhan unal
freddy quiroz şu anda 18 yaşında ve 28 tam 33 gol 5 asisti var süper deneye bilirsin...
Kayserispordayım..
17 maçta 17 gol bilin bakalım kim..
İlhan Parlak..
TAKTIK 4-2-3-1(DAVİD WİLLA49-56 GOL AMA RONEY YOKK SATTIMM
nice-ibrahima toure(20 yasnda yedek kadrodaydı çıkarrtım)-toplamdaa 43 gol yapti sezon biti
adrew jonhson daha lig bitmedi 37 goluvar bakın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
alın bide size defanscı golcuuuu dikkat mutlaka bakınnn sasıracaksınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..yoboooooo.henuz ligde bitmediii daha atar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yobo tam 17 gol attı daha bitmedi lig 20 gole ulaştırmak istiyorum dehset bi defans golcusu 2 sezonda 40 gole ulaşacak inşallah
Gyan Asamoah
shevchenko 43 gol çokk iyi bir forvet.. ama diego 23 asistle unutulmayacak bi ortasaha ve YıLdız ..
CheLsea....... DieGo-Shevchenko-Drogba-MarceLo-igor akinfeev benim yıldızlarım
Barcelona Peter Crouch 27 maçta 24 gol
arkadaşlar cem sultanda çok iyi bir golcu oluyor