1 ile 30 arası toplam 138 sonuç

Konu: Hedef 150 Gol (Juventus)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Trezeguet Kaldığı Yerden...

İtalya Süper Kupası maçı öncesi Juventus Teknik Direktörü Serkan Özışık yaptığı açıklamada;

"İtalya'nın en büyük kulübü olduğumuz konusunda hemfikiriz sanırım. Geçen sezon Serie A'da olmasak da İtalya Kupası'nı alarak bunu gösterdik. Şimdi de geçen sezonun Serie A şampiyonu Roma'yı yenerek Süper Kupa'yı almak istiyoruz. Büyüklüğümüzün sadece sözde olmadığını göstereceğiz. Takıma güveniyorum."

Juventus yeni sezona başlarken, 2 transfer gerçekleştirdi. Salihamidzic ile birlikte Martin Petrov'la da anlaşan Juventus'da, yapılan açıklamada, kulübümüzden birçok oyuncuyu kiralık olarak göndermiştik, şu anda onlar da geriye döndü. Zaten kadromuz yeterince güçlü, başka transfer yapmayı düşünmüyoruz denildi...

Final maçı Roma Olimpiyat Stadı'ndaydı. Maça hızlı başlayan Roma oldu. Fakat Juve'de Trezeguet rüzgarı esmeye devam ediyordu. Attığı 4 golle adeta Kupa'yı tek başına kazandırıyordu. Geçen sezon Milano'da İtalya Kupası'nı alan Juventus, bu sezonun ilk resmi maçında da yine ligdeki rakiplerinden birinin sahasında Super Kupayı kaldırıyordu. Rakipleri için dayanılmaz bir durum sanırım bu.

Maçtan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Özışık:

-Maçtan galibiyetle ayrılacağımız zaten belliydi. Oyuncularım pek zorlanmadı, Trezeguet son 10 dakikada attığı 2 golle bize kupayı getirdi. İtalya'nın en iyisi olduğunu tekrar gösterdi. Rakiplerimize buradan korkmaları gerektiğini söylüyorum, çünkü Juve geri döndü ve bu sene tüm kupaları toplamayı düşünüyoruz!..
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Nedvedi burdan destekliyorum gol kralı olmasa bile asist kralı olucaktır
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri