-
Anne Demeye Bin Şahit Lazim
Annesi ödevini yapan oğluna ödül olarak marihuana içirdi! Bu da anne işte !!!
Bu arada marihuana bildiğimiz eroin ham maddesi olan bitkidir.
Mahkeme belgelerinde annenin de 11 yaşından beri ödül olarak oğluyla marihuana içtiğini itiraf ettiği belirtildi.
ABD'de, 13 yaşındaki bir çocuk polise verdiği ifadede, annesinin ev ödevlerini yapması karşılığında ödül olarak kendisine marihuana içirdiğini söyledi.
Mahkeme belgelerine göre, Amanda Lynn Liversberger (30) adlı kadının evinde geçen hafta yapılan aramada marihuana ele geçirildi. Bunun üzerine kadının ifadesine başvurulan oğlu, annesinin, okuldan döner dönmez ödevlerini yapması karşılığında ödül olarak kendisiyle marihuana içtiğini anlattı.
Mahkeme belgelerinde annenin de 11 yaşından beri ödül olarak oğluyla marihuana içtiğini itiraf ettiği belirtildi. Liversberger marihuana bulundurmak, çocukların yaşamını tehlikeye atmak ve çocukları kötü yola sevk etmekle suçlanıyor.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules