Galatasaray Türkiyenin büyük kulüplerinden biri, ayrıca en başarılı futbol kulübüOriginally Posted by Neron_FB
Galatasaray'a hiç birşey olmaz, zamanında bu yönetimi getirmekle hata etti, ama onu bir kez daha seçmekle bu durumlara düşmesine neden oldu kurul.
Özhan Canaydın ve yönetimi görüldü ki Galatasarayı yönetemediler. Yönetememekle kalmadılar Avrupa şampiyonlar ligine istisnasız her sene katılan bir takımı bir daha şampiyonlar ligine sokamadılar, onu geçtim Avrupa kupalarına bile gidemedi 18 yıl sonra... Avrupa Süper Kupası ve UEFA kupası kazanmış bir takımı ilk turda elettiler. Ellerindeki değerli futbolcuları paralarını ödemeyerek kaçırdılar hatta bu yüzden avrupaya rezil bile ettiler. Miadını doldurmuş Ali Sami Yen stadının yerine 4 yıldır yeni bir stad yapamadılar, bırakın temelini atmayı öyle bir stadın yapılıp yapılmayacağı bile şüpheli. Azerbaycan cumhurbaşkanı seyran tepe projesininde stadı bedavaya yapacağını söyledi onu bile kabul etmediler. Dolandırıcı biriyle basın önünde anlaşma imzaladılar, bazı spor programlarının olayı ortaya çıkarmasıyla Galatasaray son anda dolandırılmaktan kurtuldu. Şimdi hala dedikleri sözleri tutmuyorlar, hala futbolcularına paralarını vermiyorlar. Yönetime geldiklerinden bu tarafa hiçbir vaatleri gerçekleşmedi.
Bu nebiçim yönetim anlayışıdır anlamakta zorluk çekiyorum. Başına sırf Galatasarayı yıkmak onu zor durumlara düşürmek için biri geçmiş olsa anca bu kadar zarar verebilirdi Galatasaray'a.
Bence Faruk Süren, Mehmet Cansun ve Ali Dürüst bu işe el koymalıdır. Seçimlerin öne alınmasını sağlayarak bu isimlerden biri başkan yapılmalıdır.