Saolun arkadaşlar
Artık resmi olarak A.Sebatspor'un teknik direktörüydüm.Takımın ilk hedefi birkaç yıl önce düştüğü Lig A'dan tekrar Süper Lig'e yükselmekti.Bende zaten bunun için buradaydım.İlk önce takımı baştan aşağı inceledim.Bazı mevkilere takviye gerekiyordu.Ama transfer bütçesi çok az olduğundan bu oldukça zordu.Onun için bu sezon 2-3 transfer yapıp bütçeyi fazla zorlamamalıydım.Transfer çalışmalarına hemen başladım.İlk olarak Bekozspor'dan Serkan Gedik ve Tolga Deniz'i renklerime bağladım.
Bu transferlerden sonra hazırlık maçlarımız başladı.İlk maçımız Karadeniz temsilcisi Giresunspor ile idi.Maçın başında 1-0 yenik düşmemize rağmen maçı 4-2 kazanmasını bildik.
İkinci hazırlık maçımızda ise Ş.Urfaspor ile karşılaştık.İyi bir maç çıkarttık ve maçı kazandık.
Diğer 3 hazırlık maçımdada iyi bir performans sergiledim ve iyi sonuçlar aldım.Takımın oynadığı futbol ilerisi için gerçekten umut veriyordu.Ve işte diğer 3 hazırlık maçı:
Artık hazırlık maçları bitmişti ve ligin başlamasına kısa bir süre kalmıştı.Hala uygun bir fiyata transfer yapmanın peşindeydim...
Devam Edecek....