Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
Ozaman birisi belgeleriyle göstersin.Inanmiyorum inanmak zorundamiyim?
Ayrica tazminat davasi durduk yere acilmaz.Tazminat davasi acilmasi icin yalan söylemek gerekiyorsa bircok sirkete tazminat davasi acilmasi lazimdi. Transfer kaynaklari oldugunu bende biliyorum ama kaynakta nereye kadar??? sonu yokmu bu kaynagin?? her sene 20 oyuncu transfer ediliyor sponsorlar hangi birini karsilayacak?
ortaligi germe gibi bir niyetim yok kendi fikrimi belirttim yorum yapilmasini istemiyorsaniz konuyu silin.
Azcik aklinizi kullanip ortaligi germeye calismazsaniz bunun cevabini kendin de bulabilirsin. Bu sene BJK sadece bonservis olarak 7 milyon dolar odedi. Delgado'yu Ulker aldi, Ricardinho, Burak, Runje ve Serdar'a ise toplam 7 milyon dolar odendi, diger oyuncular bostayken alindi. Ondan evvelki 2 sene ise (yuksek) bonservis odedigimiz oyuncular Carew, Youla, Juanfran, Ailton ve Kleberson'du. Bunlara toplam yaklasik 13 milyon dolar para odedik, ki bu paranin bir bolumunu Carew, Youla ve Ailton'u satarak karsiladik. Bunun disindaki Berkant, Tayfun, Ali Gunes, M.Dogan, F.Sonkaya vs. gibi transferlerin tamami bostayken geldi, yani buyuk bir mali yuku yoktu maaslari disinda, ki bu maaslari her kulup oduyor zaten. Yani Besiktas'in son 2.5 sezon cok cok buyuk paralar odeyip buyuk zarar ettigi falan yoktur.

Ayrica BJK'nin herseyi borsaya aciktir. BJK'nin finansal durumu her sirket gibi profesyonel accountant'lar tarafindan kontrol ediliyor ve izin belgeleri aliyor sene basi. Ayrica borsa'da oldugu icin Internet uzerinden her turlu hesabini, karini, giderlerini, gelirlerini kontrol edebilirsin, istersen bir falso arayip bul, ki olmaz zaten.