1 ile 30 arası toplam 520 sonuç

Konu: Turkcell Süperlig 31. Hafta Beşiktaş - Fenerbahçe

Hybrid View

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    denizli maçında yediğimiz iki golde tuncay'ın hatası ters kademeye giremedi tamam orta soldan geldi ama tuncay'ın oraya girmesi lazımdı aynı kayserispor maçında yediğimiz 2.golde deivid'in gelmemesi gibi
    Tuncay'ın hatası yok yenilen 2 golde. Orada ters kademeye girmesi gereken adam Serkan Balcı'ydı, o giremedi ters kademeye.

Tümer'in büyük suçu var 2 golde de, çünkü oradan sürekli bindirme yapıyordu Denizlispor ve o hiç geriye dönüp de defansa yardım etmedi ve en sonunda da gol oldu. O kanatta Tümer değil de Tuncay oynasa Denizlispor o kadar rahat bindirme yapabilir miydi?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Tuncay'ın hatası yok yenilen 2 golde. Orada ters kademeye girmesi gereken adam Serkan Balcı'ydı, o giremedi ters kademeye.

Tümer'in büyük suçu var 2 golde de, çünkü oradan sürekli bindirme yapıyordu Denizlispor ve o hiç geriye dönüp de defansa yardım etmedi ve en sonunda da gol oldu. O kanatta Tümer değil de Tuncay oynasa Denizlispor o kadar rahat bindirme yapabilir miydi?

bunu fazla uzatmak istemiyorum serkan balcı onların forvetini tutmaya gitti.herkes bi kademe kaydı edu sol beke doğru önderde edu nun yerine doğal olarak serkanda önder'in yerine ancak tuncay serkan'ın yerine gelemeyince adriano ve fatih yigen bomboş vurdular.hatırlarsan ilk golden sonra tuncay ayaklarını iki yana açmış çakıldı golden sonra herkes tuncay'a bakıyordu.tabikide kanat oynamasını bilmeyen oyuncu için bu normal aynı kademeye appiah'da girmiyor,devid'de

Mesaj Yetkileri