1 ile 30 arası toplam 156 sonuç

Konu: FM 2007 Taktik ve Antreman Tartışma, Soru-Cevap - Taktik sorularınız buraya!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

olmuyo derken taktik tutmuyo mu?

ben besiktasla 2014 senesine geldim ve 2 seneden beri ust uste şampionlar lıgını alıorum şampıon oluorum her kupayı alıorum taktıgım ıse
    gk dc dc dc wbl wbr dmc aml amr fc fc (not aml ve amr yı ok cıkar forvet ın arkasına aml gorevı yaparken orta saha ya yardım etsınler bıde wbl wbr ye ok cıkar onlerıne ml mr gorevı olsun) ben 7 seneden berı taktıım hıc deısmedı dmc ıyı olsun oyun kurucu olsun ıstersen dene

3. Default evet

yani 442 den baska taktik tutmuyo

Quote Originally Posted by gecmez1990 View Post
    ben besiktasla 2014 senesine geldim ve 2 seneden beri ust uste şampionlar lıgını alıorum şampıon oluorum her kupayı alıorum taktıgım ıse
    gk dc dc dc wbl wbr dmc aml amr fc fc (not aml ve amr yı ok cıkar forvet ın arkasına aml gorevı yaparken orta saha ya yardım etsınler bıde wbl wbr ye ok cıkar onlerıne ml mr gorevı olsun) ben 7 seneden berı taktıım hıc deısmedı dmc ıyı olsun oyun kurucu olsun ıstersen dene
    Taktiğini upload edebilir misin? Ben de 3'lü defans oynuyorum Beşiktaş'ta en fazla UEFA kupası finaline kadar gelebildim.

kardes ss koymasini bilmiorum koyabilsem gorecen de koyamiorum

Quote Originally Posted by gecmez1990 View Post
    kardes ss koymasini bilmiorum koyabilsem gorecen de koyamiorum
    SS koyma zaten Taktiği upload et rapidshare'e

Mesaj Yetkileri