Mehmet Ali Yılmaz kendi yaptığı açıklamalardan yola çıkarak adaylıktan çekilecektir. Yerine ise dediği gibi Haluk Ulusoy geldikten sonra şuan ki başkan Bıçakcı'nın da bir daha aday olmak isteyeceğini sanmıyorum.

Haluk Ulusoy ve Ayhan Bermek arasında oluşan yarışta ise, akıl, mantık, futbol bilgisi ve günün gerektirdiği bağlar Haluk Ulusoy'un başkanlığı alacağını gösteriyor.

Kim ne derse desin, zaten Ulusoy'un bu ülkeye verdiklerinide kimse kolay kolay inkar edemez.

Geçmiş Ulusoy döneminde Milli Takımın her kademesinde alınan sportif başarılar bile iyi bir seçim propagandasıdır. Birde M.A.Yılmaz'ın desteğiyle en büyük aday Ulusoy'dur.

Aşağı yukarı 220 delegenin, 80 küsürünün gözü kapalı ön çalışmasız isimden dolayı Yılmaz'ı şartsız koşulsuz destekleyeceğini dahi düşünürsek bazı gerçekler ortaya çıkıyor.