1 ile 30 arası toplam 520 sonuç

Konu: Turkcell Süperlig 31. Hafta Beşiktaş - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İki takımıda tebrik ederim ama haddinden fazla sarı kart çıktı buna çok üzüldüm..

Bu kadar yumşak olmamalı Türkiye Süper ligi

Fenerbahçeme helal olsun..% 90 artık şampiyonuz ( kendimce )

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Tebrik ettik işte siz onu bile edemediniz ya...
    İki takımıda tebrik ederim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    İki takımıda tebrik ederim ama haddinden fazla sarı kart çıktı buna çok üzüldüm..
    Bu sari kartlar bence ortamin daha da elektriklenmemesi icin gerekli idi. Hakli olmayan tek sari kart bence Lugano'ya hava topuna cikarken Besiktas'li oyuncunun omuzuna binmesinden dolayi cikan kartti.

Ayrica Kezman ilk yarida Gokhan Zan ile girdigi yaka paca mucadelede sariyi gormesi gerekirdi ki ikinci yarida benzer hareketlerini devam edemesin.

Hakem gayet iyi yonetti maci bence.

Besiktasli oyuncular ofsayt taktigi uygulandigi zaman orta sahada amansiz bir pres yapmasi gerektigini ogrenememis ki Tuncay cok rahat pozisyonda defansin arkasina topu atti ve Kezman'a golu attirdi.

Ikinci yarida bu pres vardi ve Fenerbahce'yi ablukaya aldi ancak Besiktas kanatlari iyi kullanamadigi icin golu de bulamadi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu sari kartlar bence ortamin daha da elektriklenmemesi icin gerekli idi. Hakli olmayan tek sari kart bence Lugano'ya hava topuna cikarken Besiktas'li oyuncunun omuzuna binmesinden dolayi cikan kartti.
    Ömer abi bi taraftan haklısın ama bu gün dediğim gibi Manu - City maçını izledim.

Yani insan bazen sertlikten zevkte alıyo onun için çok sarı kart çıkıyor maçlarda İngiltere ligi neredeyse en sert geçen bir lig ama bu gün maçta sonradan giren oyuncuların hırslarınla 2 3 sarı kart çıktı. İzledikten sonra gidip hakemi tebrik etmek isterdim o kadar güzel maç yönetti..

Ama yinede Fenerbahçe ve ya Beşiktaş zararlı kimse çıkmadı benim kendimce Allah iki takımında yardımcısı olsun..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Ömer abi bi taraftan haklısın ama bu gün dediğim gibi Manu - City maçını izledim.

Yani insan bazen sertlikten zevkte alıyo onun için çok sarı kart çıkıyor maçlarda İngiltere ligi neredeyse en sert geçen bir lig ama bu gün maçta sonradan giren oyuncuların hırslarınla 2 3 sarı kart çıktı. İzledikten sonra gidip hakemi tebrik etmek isterdim o kadar güzel maç yönetti..

Ama yinede Fenerbahçe ve ya Beşiktaş zararlı kimse çıkmadı benim kendimce Allah iki takımında yardımcısı olsun..
    Ingiltere ile karsilastirmamak lazim cunku Ingiltere'de oyuncularin cogu iyi niyetli ve sertlikleri hep topa. Bizde ise sertlikler genelde rakibe yapiliyor. Hep bilerek yapmasalar da oyuncularin teknigi ve zamanlamasi zayif oldugu icin topa yapilan mudahale bile ilk once rakibe darbe olarak gerceklesiyor. Tabii bir de hakemden hakeme bu tip hareketlere musama gosterme derecesi degistigi icin, eger bir hakem macin basindan sarilari dagitmazsa ortalik darmadagin oluyor (bkz. FB-BJK kupa rovans maci).

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Beşikraşı npuanı silinebilir

yeni bi kural vardı şukadar maç sahası kapanırsa bir takımın puanı silinir diye yani beşiktaşın sahası kapanırsa puanı silinebilir
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri