Sayfa 14 / 18 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 520 sonuç

Konu: Turkcell Süperlig 31. Hafta Beşiktaş - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Selçuk ilk girdiğinde anlam veremedim aylardır oynamayan Selçuk geliyor çok önemli bir derbide oyuna giriyor diye ama o dakiklarda top kontrolü Beşiktaş'taydı ve topu ayağında iyi tutabilen biri lazımdı galiba Zico bunu düşündü ama ben yinede Selçuk yerine Serkan Balcı'nın tercih edilmesini ve Appiah'ın kendi mevkisinde devam etmesini isterdim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Episode 13 View Post
    zico bu maç ne yaptı ki kalsın diyorsun zico bu maç dahil fenerbahçeye hiç bi şey katmadı katmayacak ...
    Zico'yu savunduğuma inanamıyorum
    Tuncay oyundan düşünce orta sahayı güçlendirmek için Selçuk'u alması iyi bir hamleydi.
    Ardından soldan atak yapan Bjk'yi kesmek için Serkan'ı aldı.
    Ve de kontratak golü atmak için hızlı ve isabetli şutları olan Mehmet'i alması bence çok iyi müdahalelerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ben de konu dışı atıyorum herkesten özür diliyorum ama burada TFF Üst Yöneticiler, FIFA adminlerdir. O nedenle praya şikayet edebilirsin, bu da üyelerimizin en doğal hakkı.

Konu harici atılan mesajlar artık silinecektir, bilginize...
    Sil Serkan silin

Ancak o KAŞINMA lafının peşini bırakmayacağım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Sil Serkan silin

Ancak o KAŞINMA lafının peşini bırakmayacağım
    Buna biz aramızda Yönetici'nin gazlanması diyoruz

Sırtını Kaşımak lazım öyle geçiyor

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ben bu msj´ı yazdığımda bazı arkadaşlar bana kızacaklar ama ben yinede yazacağım.

Zico bu maç yine hiçbirşey yapmadı.

Bazı oyuncular sakatlık geçirdi Zico ondan oyuncu değişikliği yapmak zorunda kaldı bana göre sakatlıklar olmasaydı Zico yine hiçbir hamle yapmazdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mehmet'e katılıyorum.Sakatlıklar olmasaydı eğer Zico bir taraftar gibi maçı izlemeye devam edecekti..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Oyunu iyi okuyan teknik adam istiyoruz ya
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Ben bu msj´ı yazdığımda bazı arkadaşlar bana kızacaklar ama ben yinede yazacağım.

Zico bu maç yine hiçbirşey yapmadı.

Bazı oyuncular sakatlık geçirdi Zico ondan oyuncu değişikliği yapmak zorunda kaldı bana göre sakatlıklar olmasaydı Zico yine hiçbir hamle yapmazdı.
    Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Mehmet'e katılıyorum.Sakatlıklar olmasaydı eğer Zico bir taraftar gibi maçı izlemeye devam edecekti..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Oyunu iyi okuyan teknik adam istiyoruz ya
    Zico'nun Taraftarlardan bir farkı var ;

Taraftarlar maçı para verip izliyorlar.!

Zico ise para alıp maçı izliyor.!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ToRResS View Post

Haklısın Torres.Tek fark bu..
    (/s)

Episode 13 Misafir

Quote Originally Posted by ToRResS View Post

işte hislerime tercüman oldun saol valla
    zicoyu başka şekildede anlatılamazdı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

"Kural hatasını araştıracağız"
    Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, üzücü bir akşam olduğunu belirterek, "İlk yarı iyi değildik, ama ikinci yarı iyi oynadık. Bol pozisyona girdik. Son vuruşlarda başarısız olduk. Maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüz" dedi.

Kolot, İbrahim Toraman'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonu kastederek, topun taca çıktığını, ancak hakemin oyunu faul vuruşu ile başlatmasının kural hatası olup olmadığını araştıracaklarını söyledi.

Fenerbahçeli futbolcuların provokasyon girişimlerinin olduğunu da vurgulayan futbol şube sorumlusu Kolot, "O futbolcuların isimlerini yarın açıklayacağız. Bunlar büyük bir kulübe yakışmayan oyuncular. Bunlar Milli Takım'a da yakışmayan futbolcular. Bunların isimlerini Fenerbahçeli yöneticilere vereceğiz" diye konuştu.

06.05.2007

Kaynak : DHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

yedek klübesinin arkasındaki bi taraftar ziconun kafayı iyi suladı..

Kural hatası yok orada, olsa olsa hakem hatası olur.

Fırat Aydınus ile Selçuk Dereli arasındaki fark gördük bugün.

- Selçuk Dereli, yan hakem tarafından Mehmet Sedef'in pozisyonunda uyarılmış ve kart vermesini istemişti, ama Dereli kendi bildiğini okudu ve hatalı karar verdi. Tamamen art niyet.
    - Fırat Aydınus ise 4. hakem Çetin Sarıgül'e güvendi, onun söylediğini yaptı ve doğru karar verdi. Tamamen iyi niyet.

@bjk4ever: Haftalardır eleştiriyorduk BJK'nin kötü futbolunu, evet haklısın, hep eleştirdik. Sen evinde Antalyaspor ile oynuyorsun, öne geçiyorsun ve çekiliyorsun. Sivasspor karşısında iyi futbol oynamıyorsun, son dakika golü atıyorsun. Ama bugün Fenerbahçe aynı şeyi yapmadı. Ligde 2. sırada bulunan Beşiktaş'a karşı golü bulunca geriye çekildi, hem de deplasmanda... Arada kocaman bir fark var. BJK, düşmemeye oynayan Antalyaspor'a karşı kendi sahasında geriye çekiliyor, FB şampiyonluğa oynayan BJK'ye karşı deplasmanda geriye çekiliyor.

Umarım farkı görmüşsündür.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    "Kural hatasını araştıracağız"
    Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, üzücü bir akşam olduğunu belirterek, "İlk yarı iyi değildik, ama ikinci yarı iyi oynadık. Bol pozisyona girdik. Son vuruşlarda başarısız olduk. Maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüz" dedi.

Kolot, İbrahim Toraman'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonu kastederek, topun taca çıktığını, ancak hakemin oyunu faul vuruşu ile başlatmasının kural hatası olup olmadığını araştıracaklarını söyledi.

Fenerbahçeli futbolcuların provokasyon girişimlerinin olduğunu da vurgulayan futbol şube sorumlusu Kolot, "O futbolcuların isimlerini yarın açıklayacağız. Bunlar büyük bir kulübe yakışmayan oyuncular. Bunlar Milli Takım'a da yakışmayan futbolcular. Bunların isimlerini Fenerbahçeli yöneticilere vereceğiz" diye konuştu.

06.05.2007

Kaynak : DHA

Hakem avantaja bıraktığı pozisyonda kartı daha sonra gösterebilir.Biraz içi boş biri girişim olur bu, tekrar oynasa kazanabilecekler mi?

Geçmiş olsun, daha fazla zorlamasınlar..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    BJK, düşmemeye oynayan Antalyaspor'a karşı kendi sahasında geriye çekiliyor, FB şampiyonluğa oynayan BJK'ye karşı deplasmanda geriye çekiliyor.
    Egemen butun takimlar gol bulduktan sonra biraz geri cekilir ve savunma yapip kontra'dan gol bulmaya calisir. Bunun kadar normal bir sey yok sonucta.

Fenerbahce'de ozellikle Zico geldiginden beri eger ilk yarida takim onde ise, ikinci yarida geriye cekiliyor ve rakibin ustune gelmesine izin veriyor. Ancak izin verirken pres yaparak savunmak yerine, iyi pozisyon alarak savunmaya ugrasiyor. Bu nedenle de duran toplardan ve kanatlardan pozisyon verdiginde goller yiyip one gectigi maclarda avantaji kaybedebiliyor. Bu geriye cekilmeyi bu sezon Saracoglu stadinda ve deplasman maclarinda gozlemledik. Tabii Besiktas'a karsi oldugu kadar bir gomulme olmuyor Anadolu takimlarina karsi, ofansif oyuncular birer birer cikip yerlerine defansif oyuncular girmiyor ama yine de Fenerbahce oyunu kendi sahasinda kabul etmeye basliyor.

Gol attiktan sonra geri cekilen teknik direktor'u suclamak pek dogru degil Evet futbol seyir zevkimizi rezil ediyor bu hareket ancak teknik direktorlerin basari yakalama konusunda bu kadar baski altinda oldugu bir ortamda geri cekilmek hic de elestirilecek bir sey degil. Ne Tigana ne de Zico icin.

Bana saçma geliyor, kendi sahanda oynuyorsun, ligin altındaki takıma karşı eziliyorsun, geriye çekiliyorsun. Bunu zaman zaman Fenerbahçe de yapıyor ama Beşiktaş kadar değil. Beşiktaş hep 1-0 alıyordu maçları, golü bulup çekiliyordu. Fenerbahçe nadir yapmıştır bunu.

Fenerbahçe'nin bugün geriye çekilmesi normal. Geçen seneki İnönü'deki maçta da Anelka golü atınca Fenerbahçe geriye çekilmiş ve sonunda da golü yemişti, sonra yine atmıştı gerçi ama sonuç olarak geriye çekilmişti.

Büyük maçlarda kuraldır, golü bulunca içerde olsun, dışarda olsun çekilirsin geriye.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bana saçma geliyor, kendi sahanda oynuyorsun, ligin altındaki takıma karşı eziliyorsun, geriye çekiliyorsun. Bunu zaman zaman Fenerbahçe de yapıyor ama Beşiktaş kadar değil. Beşiktaş hep 1-0 alıyordu maçları, golü bulup çekiliyordu. Fenerbahçe nadir yapmıştır bunu.

Fenerbahçe'nin bugün geriye çekilmesi normal. Geçen seneki İnönü'deki maçta da Anelka golü atınca Fenerbahçe geriye çekilmiş ve sonunda da golü yemişti, sonra yine atmıştı gerçi ama sonuç olarak geriye çekilmişti.

Büyük maçlarda kuraldır, golü bulunca içerde olsun, dışarda olsun çekilirsin geriye.
    Fenerbahce etkili kontra atak yapabildigi icin geriye cekilse de gol bulabiliyor. Besiktas ise pek etkili kontra atak yapamiyor. Yapsa bile Burak, Delgado ve Nobre gibi cok iyi bitirici olmayan oyuncular ile kontra ataga cikiyor. Bir cogunda da ya pozisyon baslamadan bitiyor, ya pozisyon degerlendirilemiyor. Fenerbahce ise kontra'dan cok pozisyon yaratip, cok gol atabiliyor.

Futbol artik bu. Cok hizli forvetler hemen hemen her takimda bulundugu icin teknik direktorler defansif guveni on planda tutuyorlar. Zaten Brezilya futbolunda defansi geride kurma gelenegi vardir, Zico da bunu uyguluyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fenerbahçe bu galibiyetle Kezman'ın da dediği gibi % 80 garantiledi.Ama önünde çok zorlu maçlar var ve herşey kesin değil.İnşallah BJK Bursa'da puan bırakır..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçı kaybettik Fb'li arkadaşları tebrik ediyorum

Maçın başında bir anlaşmazlık sonucu golü yiyince aslında planlarımız bozuldu sonrada bobo ve burak ile bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik sonuçta kaybettik yapabileceğimiz bir şey yok futbol bu yenmekte var yenilmekte

Ben bu maçı kaybetmemizin sorumlusu olmadığını düşünüyorum temiz bir oyunla maçı kaybettik şimdi yapmamamız gereken kalan maçlarımızı kazanıp Fb'nin puan kaybını beklemektir
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Milan bile ofsayt taktiği yapmıyor, Beşiktaş mı yapacak? Sen nesin ki ofsayt taktiği yapıyorsun? Sağol Tigana!!! Bu arada ben Bursalıyım, inşallah BJK taraftarı gelmez, yoksa buradan sağ çıkamazlar. O gün sokağa kimse çıkmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Milan bile ofsayt taktiği yapmıyor, Beşiktaş mı yapacak? Sen nesin ki ofsayt taktiği yapıyorsun? Sağol Tigana!!! Bu arada ben Bursalıyım, inşallah BJK taraftarı gelmez, yoksa buradan sağ çıkamazlar. O gün sokağa kimse çıkmamalı.
    Ben çıkıcam..

Bencede Beşiktaş'ın ofsayt taktiği hiç tutmadı..

Bravo fenerbahçe.Bütün fenerbahçelilere hayırlı olsun,inşallah sezon sonu şampiyon oluruz.

Trabzon macinin onemi 1000 kat daha artti benceTrabzon Uefa icin mucadele ediyor biz Sampiyonluk icinGalatasaray bu aksamki maci kazandigi takdirde puan farkini azaltacak ve,

Haftaya;
    Bursaspor-Besiktas
    Sivasspor-Galatasaray
    Fenerbahce-Trabzon

maclarinin onemi 1000 kat artar diye dusunuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Sokağa çıkmamakla ne alakası var kardeş adamların işi gücü yok bizim mahalleye gelip kavga etçekler ederlerse stad´da stad´ın yakınında ederler zaten kısmet olursa bi aksilik olmazsa gidicem Bursa-Beşiktaş maçına Beşiktaş´ın puan kaybedeceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dün aksam besıktasda her zamanki sansı yoktu eger o şansı olsaydı bobonun bir topu kesin gol olurdu

besiktas ilk defa sahasında mahkum oynamadı ama bu sefer gol atamadı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İLk defa iyi oynadık ama bu sefer de oLmadı.Kısmet.Elimize geLen fırsatı değerLendiremedik.Fb`Li arkadaş ve taraftarLarı tebrik ederim.En azından bu maç bu üstündük ama kazanan fenerbahçe oLdu.Artık bundan sonraki maçLara bakıcaz ve bir mucize bekLeyeceğiz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Episode 13 Misafir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Dün aksam besıktasda her zamanki sansı yoktu

katılıyorum şans olsa bi çok pozisyona girdiler ama atamadılar

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Episode 13 View Post
    katılıyorum şans olsa bi çoo pozisyonda fb gol yiyebilirdi
    Her zaman Beşiktaş Şanslı olacak değil ya Bu seferde şanslı olan Fenerbahçe oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Fenerbahçe yi tebrik ediyorum....şampiyonluklarından dolay....

Bazı kullanıcılar bırakın tartışma çıksın, tartışma çıkınca ne oluyor, yöneticiler çok baskılı demiş. Bazı arkadaşlar ÖM yolu ile bana, buradan da diğer yönetici arkadaşlarıma kabadayı üslubu ile mesajlar atmış. Şu zamana kadar her ne kadar ÖM yolu ile uyardıysam da bundan sonra uyarmayacağım. Tartışma çıkaranlar hep aynı kişiler. Bu kişileri belki ÖM yoluyla 2 günde 1 uyarıyorum, sırf ceza puanı almasınlar diye. Bu kişilere karşı benim sabrım azaldı. Tebrik ederim arkadaşlar sizi. Bu konu'da 30 tane mesaj silinmiş, yönetici arkadaşlarım 20 defa uyarı yapmış ve siz hala devam etmişsiniz. Üstüne'de bırakın tartışalım üyeleri serbest bırakın demişsiniz. Tartışma çıkaranların çoğu bundan 7 8 ay önce " Temiz Bir Forum Için El Ele Sloganı " ile foruma mesaj yazıyorlardı nerde kaldı bu slogan arkadaşlar.

Buyrun saygı & sevgi çerçevesi ve forum kuralları içerisinde yorumlarınızı alalım. Maç Hakkında

Sayfa 14 / 18 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri