Paylaşacagım bu taktik ile Fenerbahçe'de 2 kez Şampiyonlar Liginde Yarı Final,4 Türkiye Süper Ligi ve Türkiye Kupası,4 Yılın Menajeri, DREAM TEAM'e 5 oyuncu istatistik'i ( 3 tane de anı sezonda sattıgım oyuncu vardı SS alamadım geçmiş konu oldugundan ) Golden Boot ödülleri

Taktik'te Püf Noktalar:

1.Ortasahada sağdaki MC yani ofansif olan PLAYMAKER olmalı ki ben burada ALEX i oynattım hep.
2.AMC ve FC sürekli koşan kontıra ataka yatkın güçlü ve genç oyuncular olmalı
benim tercihlerim HALIL ALTINTIO (AMC) KERLON (FC)
3.MC bölgesinde defansif oynayan oyuncu tecrübeli, dayanıklı sert ve çok ama çok güçlü bir oyuncu olmalı...ben sürekli bu bölgede değişiklik yaptım Brezilya'dan DM oyuncular aldım hep onları oynattım şu anda: Rogerio isminde Brezilyalı 32 yaşında bir oyuncu oynatıyorum DR DM MR özellikleri war...
4.Gelelim en önemli bölgeye..defans...Oyun stratejisi Atak bi tarz gibi görünse de çok defansif bir sistem uyguladım.çok az gol yememden de anlaşıldıgı gibi.DL DR DC DC bu bölgedeki tüm oyuncuların mantalitelerini FULL DEFANSIF yaptım sert ve sıkı markaj uygulattım bir tek kornerlerde 2 DC'nin ( eğer uzun boylularsa ) ileriye çıkmalarına izin verdim..
5.Kanatlar güçlü ve teknik ve hızlı olsun yeter

Fenerbahçe için ideal 11 i açıklıyorum ( Paşa Superb Taktik )

GK. Toldo
DL. Grosso ( Alternatifi: Fawcett )
DR. Hamit Altintop ( Alternatifi : Musa Aydin , Önder Turaci )
DC. Önder Turacı ( 9.5m$ a INTER'e satıldı )
DC. Servet Çetin ( 9.75m $ a VALENCIA 'ya satıldı )
ML. Tuncay Şanlı ( Bosman'la terketti. Şu anda ROMA'da degeri 38m$ )
MR. Marco Antonio ( Oyundaki en bomba oyuncum. 30.5m$ a INTER e satıldı )
MC. Mehmet Kahriman, Kemal Aslan, Selçuk Şahin ( Kemal:8m$ a GLADBACH a ,Selcuk: 4m a AZ e satıldı.)
MC. ALEX DE SOUZA ( playmaker 'ım, ne doktorlar ne romalar ne madridler inter'ler manchester'lar istdi ama vermedim. Başarımdaki en büyük mimarlardan birisi. saygı duyulacak bir oyuncu )
AMC. Halil Altintop ( yaptıklarını SS 'lerle zaten altta göreceksiniz. )
FC. Kerlon ( Bu oyuncuya ne desem az zaten hemen herkes biliyor ne yapabilecegini Yedeg, herhangi genç hızlı bir golcü gelişmesi açısından

Ve işte SS'ler