Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 266 sonuç

Konu: İyi ki aldım dediğiniz futbolcu var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

hakan balta, mehmet güven, ibrahim kaş mersine

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

cardenas,kevin larsen,andres guardado,vanden borre,igor akinfeev

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

valla arsenalde lehmann hep sakatlanıyodu almunia da fos cıktı her macta gol yıyodu 3 kalceiyi denedim mart poom Allahhhh... denemez olaydım adam her gelen topu kaleye misafir ediyo bende devre arasında 14 m € ye aldım heralde MORGAN DE SANTİCS süper adam aldıgıma sukrediyorm valla cok mac kazandım onun sayesınde

Gyan Asamoah!!!!

welliton ve falcao

andres guardado fernando gago bu ıkı adamda ıı dır tavsiye ederım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zaccardo,vukcevic,zapata...

larsen arkadaslar cok ucuza aldim norvecli genc we mukemmel sol kanat alin mutlaka

Kesinlikle DieGo... arkadaşimin tavsiyesi üzerine aldim ve çok mutLuyum Chelsea ve benim gözdem 3 senedir 10 Numaram... ilerde başka takıma transFer oLursam yanii CheLsea işime son verirse başka takıma gidersem kesinlikle DieGo'yu almaya çalişirim ...

I LOVE DİEGO!!

kerzhakov,tim cahill,arteta,yobo,gokhan unal

c.ronaldo bitane

12. Default

david villa tabiki ama marcelo da çok iyi

celsinho - marcelo - gourcuff nasil yazdilgini unuttum - sidnei -fred bunlari almadan supem vardi ama alinca harika isler cikardilar

Porto:özellikle ANDERSON,Ricardo Quaresma,Helder Postiga,Lucho Gonzalez
    Villarreal:Cani,Jesus Navas
    West Ham United:Carlos Tevez
    AZ Alkmaar:dembele
    Ajax:Babel
    CP Lizbon:Liedson
    Juventus:Palladino
    Valencia:Eğer bütçeniz yeterse David Villa,Asier Del Horno
    Milan:Gourcuff,Seedorf
    Werder Bremen:Naldo,Diego,Klose,Klasnic
    Wolfsburg-Zaragoza kira:Andres D'Alessandro
    Şu an aklıma başka oyuncu gelmiyor...

lavezzi,cesar delgado,yeste

Nesil
    2006
    Yer
    -

romulo......

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Olma mı? Dmytro Chygrynsky!!!

Sercan Yıldırım (Bursaspor'dan aldım) Bir de Mehmet Topal'ı almış saolsun zamanında başkan Mehmet sakatlık yaşamadığı için ve defans dahil orta sahadan kaleye (Kaleci değil tabe )nereye koysan oynadığı için pek çok maçta sakatlık yaşayan oyuncularınızın yerine piyon gibi kullanıyorsunuz. Sercen Yıldırım'da Forvet Arkasında süper şutlar atıyor. Ömer Çatkıc'ın tavsiyesi üzerine almıştım iyiki almışım.

Serkan Gedik.. Iyiki aldim diyorum bazen

Nesil
    2006
    Yer
    ist/üsk

jose salinas kolombiyaları iyiki aldığım dedğim futbolcuların arasında

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Cesar deLgado iyi aLmışım diyorum her zaman ve birde Arouca.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Episode 13 Misafir

ben fenerbahçeye ı**untayı
    chelseaya adriano
    barcelona essieni aldım
    hepsi mükemmel ötesi oynadılar iYikide almışım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Fernando Cavenaghi

Tim Cahill

ilsinho, kevin larsen bi de kiraly yaşlı ama iyi bir kaleci ikinci sezonda ucuza satıyorlar birde aaron mokoena leedsle süper lige yükselince aldım 7.50 ortalamayla oynuyor ve çok sık bir şekilde alex ferguson tarafından övülüyor onuda kelepir bi fiyata aldım...

25. Default

Quote Originally Posted by robben.16 View Post
    Aroune Kone daha tam oynatamadım ama idare eder gibi yeni eto'o olabilir bence.
    Bu oyuncuyu almam çok ilginç oldu Chelsea'deydim psv'yle chelsea kardeş takımlar.Bu futbolcuyu porstmouth istiyormuş 6.5M€ vermişler psv banada sordu istermisin diye bende baktım özellikler iyi Chelsea'dede iki forvet var ne olur ne olmaz diye aldım drogba bazen çok pozisyon kaçırıyo kone'yi alıyorum kurtarıcı adam oluyor maçlarda bide bu kardeş takım meselesi çok güzel hep bana soruyorlar farfan'ıda sordular onu almadım ama
    arkadasim su kardes takim olayini bana anlatirsan sevinirim nasil oluyor merak ediyorum bende aldigim genc oyunculari bi rezerv takim kurup orda kiralik oynatarak gelistirmek istiyorum ama nasil olucak eger bi bilgin varsa yardimci olurmusun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    beyler bu rezerv takim olayini bilen varsa bana bi anlatsin pls fm de rezerv takim nasil olucak

tim cahill muhtesem suan 32 maçta 19 gol 17 asisti var sezon bitmedi daha

27. Default .................

Fernandao (AM-FC ) 28 yaşında 14-20 M arası alırsınız
    Cesar Delgao FC 9-14 M arası

ALIN BU iki oyuncuyu rahat rahat oynayın oyunu.Fenerbahçeyle Ne chelsea ne barça avrupada hiç bi takım duramadı bu oyuncuların karşısında..

Fernandao da ısrar ediyorum çünki Lider özellikli ve takımı cidden sırtlayan bi oyuncu bunca yıldır bu oyunu oynuyorum takımı bu kadar sırtlayan başka oyuncu görmedim... Avrupa maçlarında lig maçlarında kritik maçlarda hep o var. 25 - 34 arası gol atıyo dahası takımdaki bütün oyuncular o sahadayken daha iyi oynuyolar.. tabi kaptan yapmanız lazım takıma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tım cahıll cok ılgınc benım gecen oyundada oyle oluyordu tümer tarzı bişey herhalde takımın starı olmadıgı halde ve ondan çok şey beklemediğiniz halde birden acayip işler yapmaya başlıyor ben fm 2006 da yada fm 2005 te everton la oynarken yanlıs hatırlamıyorsam 4-5 mılyon dolarla baslayıp 30 mılyon dolar falan olmuştu

Quote Originally Posted by backspin View Post
    Fernandao (AM-FC ) 28 yaşında 14-20 M arası alırsınız
    Cesar Delgao FC 9-14 M arası

ALIN BU iki oyuncuyu rahat rahat oynayın oyunu.Fenerbahçeyle Ne chelsea ne barça avrupada hiç bi takım duramadı bu oyuncuların karşısında..

Fernandao da ısrar ediyorum çünki Lider özellikli ve takımı cidden sırtlayan bi oyuncu bunca yıldır bu oyunu oynuyorum takımı bu kadar sırtlayan başka oyuncu görmedim... Avrupa maçlarında lig maçlarında kritik maçlarda hep o var. 25 - 34 arası gol atıyo dahası takımdaki bütün oyuncular o sahadayken daha iyi oynuyolar.. tabi kaptan yapmanız lazım takıma
    baya ucuzmuş zaten leeds le başladım kariyere ekonomik kriz var zar zor cıktım süper lig e...

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Bence defans arıosanız lassasa diarra war chelsea de alın yada kıralayın her yerde oyunuo defans,sag bek,defansıf,orta saha

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri