F.Torres ya bi aşamadım... alamamda zaten![]()
F.Torres ya bi aşamadım... alamamda zaten![]()
Inter'in başındayım.Rooney hala gelmiyor....(2014)
bnm liveye c.ronaldo almak hayalımdi ve 3 sezonda aldım sanslıydım cunku ronaldonun tam uzgun oldugu zamnda teklıf yapmıstım
114M dolara almıstımii bi fiyat
sımdı hayalım gerrardı real madrıde getırmek sonra ronaldinho![]()
gerrard gelmiyor
ben barcelona ile liverpoole 3 kere 100 milyon euroluk teklif attım 3ündede liverpool kabul etti ama gerrard gelmedi hemde klübün tüm bütçesini ulandığım halde
yeni bi oyun acıcam arkadaşlar inter nasıl alıyimmi alanlar varmı??
ronaldinho....
thierry henry
behramiyi almak istiyordum ama hep once baskalarini almak istedigim icin onu alamadim ama bu sefer ilk onu alicamadam oyunun en iyi ve hizli sag beki
arakadaşlar 2008 yılıda milan ile oynuyorum ... milan a bu sezon geldim takım da kanat problemi var bende messi yi almayı düşünüyorum ama 106 md istiyorlar bütçem 138 md sizce messi ye bu parayı veriyim mi ? bide hem sağ hem de sol kanatta oynuyabilecek bildiğiniz iyi gençler var mı ? yrd. olursanız sevinirim![]()
sana öneririm ama milana layık görmeyebilirisin.Felipe gabriyel çok ucuz 8milyon versen yeter yada mehmet topuzu al biraz ucuz al hemen dünya starına para harcama benim görüşüm
bir oyuncu o kadar etmez onu alacağına 4 tane 25 milyonluk al daha iyiofansif sağ kanata sherman cardenas
ofansif orta saha raul garcia
sola da ribery ya da tekniği top sürmesi orta açması hızı iyi bi oyuncu al
Ricardo Carvalho'yu almayı düşünüyorum ama biraz pahalı,elimde patlamasın hesabı...
Sabit başlığa yazabilirdin...
sabit başlıklar var.... bunu o kadar söylüyorum ki:9
carvalho iyi bi defans ama zaman zaman 4 5 gibi puan alabiliyor ben pek tavsiye etmiyorum
Sherman Cardenasi al bence
Sabit basliklara yazabilirdin konu acmana gerek yoktu![]()
Adam Başta Özhan Canaydın olduğu sürece gelmez
(Adnan Polat olsaydı gidemezdi de zaten)
Ama adam iyiki gitti yoksa Sabri ve Arda ilk takımda olurmuydu? Hem zaten Eric Gerets Ribery'den sol bek yapmaya kalkardı
Ben Barcelona'dan Puyol'u almak istiyorum ama takımını çok sevdiği için gelmiyor
arkadaslar istediginiz oyuncuyu almanin yolu var hem de bedavaya. optionstan yeni kullanici secin. ornegin arsenali secin. ve henryi diyelim ki besiktasa bedavaya satin. oyuncu gelmek istemeyecek dogal olarak. bu durumda oyuncuyu yedek birakin satiliga cikarin ve ceza verin. bu sekilde tekrar teklif yapin. henry besiktasta. ama az da olsa para verin. mesela 20 bin dolar))
bende galatasaraya yeste yi getirmeye calıştım çok baglı klubune gelmiyo.bende gittim cahill aldı dejset topcu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
birde naldo yu mutlaka alın derim
Evet Cahil gerçektende müthiş ötesi.Ama fiyatı biraz kabarık..![]()
oyunda tek alamadi[im oyuncu F.Torres Hasta oLacağım adam geLmiyor Jesus Navası Aldıktan snra gelir die düşndm gelmior !!![]()
ben besiktasa adebayor,henry,tevez,ronaldinho ve Qaresma yı aldım warmı bunları alan
Roma'ya Quaresma'yı almıştım ben de. Sizce Cicinho mu daha iyi Ilsinho mu?
Sorumu tekrarlıyorum.
Roma'ya Quaresma'yı almıştım ben de. Sizce Cicinho mu daha iyi Ilsinho mu?
benim hayallerimi jo**uin ve walter samuel süsler ve bu ikisini fener'de buluşturdum mutluyum NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Türk olarak emre, yıldıray hayallerimi süsler tabiiki