Anket Sonuçlarını Görüntüle:

Voters
0. You may not vote on this poll
  • 0 0%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 181 sonuç

Konu: Alayım Mı?Almayayım Mı?

1. Default

F.Torres ya bi aşamadım... alamamda zaten

2. Default

Inter'in başındayım.Rooney hala gelmiyor....(2014)

bnm liveye c.ronaldo almak hayalımdi ve 3 sezonda aldım sanslıydım cunku ronaldonun tam uzgun oldugu zamnda teklıf yapmıstım
    114M dolara almıstımii bi fiyat
    sımdı hayalım gerrardı real madrıde getırmek sonra ronaldinho

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

gerrard gelmiyor
    ben barcelona ile liverpoole 3 kere 100 milyon euroluk teklif attım 3ündede liverpool kabul etti ama gerrard gelmedi hemde klübün tüm bütçesini ulandığım halde

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

yeni bi oyun acıcam arkadaşlar inter nasıl alıyimmi alanlar varmı??

Quote Originally Posted by VahdeTrabzon View Post
    yeni bi oyun acıcam arkadaşlar inter nasıl alıyimmi alanlar varmı??
    bana kalırsa inter man utd barça milan chelsea vb takımları alma çünkü bu takımlarla bütün kupaları ilk sezonda toplarsın we 2. sezonda bi amacın olmas bence totenham newcastle ayarında takımlar al daa zevkli olur

Nesil
    2006
    Yer
    -

ronaldinho....

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

thierry henry

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

behramiyi almak istiyordum ama hep once baskalarini almak istedigim icin onu alamadim ama bu sefer ilk onu alicam adam oyunun en iyi ve hizli sag beki

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Noz View Post
    behramiyi almak istiyordum ama hep once baskalarini almak istedigim icin onu alamadim ama bu sefer ilk onu alicam adam oyunun en iyi ve hizli sag beki
    Harika bir adam kesinLikLe tavsiye ederim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Default alıyım mı ?

arakadaşlar 2008 yılıda milan ile oynuyorum ... milan a bu sezon geldim takım da kanat problemi var bende messi yi almayı düşünüyorum ama 106 md istiyorlar bütçem 138 md sizce messi ye bu parayı veriyim mi ? bide hem sağ hem de sol kanatta oynuyabilecek bildiğiniz iyi gençler var mı ? yrd. olursanız sevinirim

sana öneririm ama milana layık görmeyebilirisin.Felipe gabriyel çok ucuz 8milyon versen yeter yada mehmet topuzu al biraz ucuz al hemen dünya starına para harcama benim görüşüm

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bir oyuncu o kadar etmez onu alacağına 4 tane 25 milyonluk al daha iyiofansif sağ kanata sherman cardenas
    ofansif orta saha raul garcia
    sola da ribery ya da tekniği top sürmesi orta açması hızı iyi bi oyuncu al

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Ricardo Carvalho'yu almayı düşünüyorum ama biraz pahalı,elimde patlamasın hesabı...

Nesil
    2006
    Yer

Sabit başlığa yazabilirdin...

Nesil
    2006
    Yer
    -

sabit başlıklar var.... bunu o kadar söylüyorum ki:9

Episode 13 Misafir

carvalho iyi bi defans ama zaman zaman 4 5 gibi puan alabiliyor ben pek tavsiye etmiyorum

Sherman Cardenasi al bence

Sabit basliklara yazabilirdin konu acmana gerek yoktu

Quote Originally Posted by lamakay View Post
    ben galatasarayı çalıştırıyom.bizim eski futbolcu ribery bile geri gelmiyoo. gs ile şampiyonlar ligini kaldırdım ama ribert hala gelmiyoo. inat ettim riberyi gs ye geri getirecem ve oynatmıcamm. 1-2 sezon yedek oturtturacağım. böylece intikamımızı alacağım...

Adam Başta Özhan Canaydın olduğu sürece gelmez (Adnan Polat olsaydı gidemezdi de zaten)

Ama adam iyiki gitti yoksa Sabri ve Arda ilk takımda olurmuydu? Hem zaten Eric Gerets Ribery'den sol bek yapmaya kalkardı

Ben Barcelona'dan Puyol'u almak istiyorum ama takımını çok sevdiği için gelmiyor

arkadaslar istediginiz oyuncuyu almanin yolu var hem de bedavaya. optionstan yeni kullanici secin. ornegin arsenali secin. ve henryi diyelim ki besiktasa bedavaya satin. oyuncu gelmek istemeyecek dogal olarak. bu durumda oyuncuyu yedek birakin satiliga cikarin ve ceza verin. bu sekilde tekrar teklif yapin. henry besiktasta. ama az da olsa para verin. mesela 20 bin dolar ))

bende galatasaraya yeste yi getirmeye calıştım çok baglı klubune gelmiyo.bende gittim cahill aldı dejset topcu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    birde naldo yu mutlaka alın derim

Nesil
    2006
    Yer

Evet Cahil gerçektende müthiş ötesi.Ama fiyatı biraz kabarık..

oyunda tek alamadi[im oyuncu F.Torres Hasta oLacağım adam geLmiyor Jesus Navası Aldıktan snra gelir die düşndm gelmior !!

ben besiktasa adebayor,henry,tevez,ronaldinho ve Qaresma yı aldım warmı bunları alan

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Roma'ya Quaresma'yı almıştım ben de. Sizce Cicinho mu daha iyi Ilsinho mu?

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by muhammed120483 View Post
    arkadaslar istediginiz oyuncuyu almanin yolu var hem de bedavaya. optionstan yeni kullanici secin. ornegin arsenali secin. ve henryi diyelim ki besiktasa bedavaya satin. oyuncu gelmek istemeyecek dogal olarak. bu durumda oyuncuyu yedek birakin satiliga cikarin ve ceza verin. bu sekilde tekrar teklif yapin. henry besiktasta. ama az da olsa para verin. mesela 20 bin dolar ))
    kardeşim sen buna oyun mu diosun???
    fm başka bi şeydir.hak etmek gerekir.sen git fifa'da manager mode fln yap en iisi!!!

Nesil
    2006
    Yer

Akıl fışkırıyo senden....

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hey allahım ya
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sorumu tekrarlıyorum.
    Roma'ya Quaresma'yı almıştım ben de. Sizce Cicinho mu daha iyi Ilsinho mu?

benim hayallerimi jo**uin ve walter samuel süsler ve bu ikisini fener'de buluşturdum mutluyum NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
    Türk olarak emre, yıldıray hayallerimi süsler tabiiki

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri