sizce geniş alanda oynamakmı daha iyi dar alandamı?ve kısa paslamı oynamak daha iyi doğrudan yada uzun pasla orta sahalar kısa defanslar uzunmu oynamalı veya![]()
sizce geniş alanda oynamakmı daha iyi dar alandamı?ve kısa paslamı oynamak daha iyi doğrudan yada uzun pasla orta sahalar kısa defanslar uzunmu oynamalı veya![]()
eğer ilerie ki oyncuların hızlı ise defans oyuncuların uzun oynamalarıı daha iyidir ama yavaş ise oyun kurucu kullan derimm
dar alan uzun bas yap
Arkadaslar Through Balls(Direk toplar) secegegini acıklarsanız sewinirim...Barı ı az yaparsak cok mu arapas atar,Yoksa bar ı cok yaparsak mı fazla arapas atar bilgilendirirseniz sewinirim...
ben genis alanda uzun pas yapiyorum ilerdeki oyuncum arkadasinda dedigi hizli biri, kontra attack ve atak oyuncunun kosu yoluna pas secili rakibi kontradan vuruyorum ise yariya
Kısa pas,dar aLan.Tabi bu takıma ve takımdaki oyuncuLara göre değişir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ben su anda fazla olmamakla birlikte genis alanda kısa pas la oynuyorum gayet de guzel oluyonormal bi tempoylşada oynayınca cok kral bi taktik oluyo
uzun pası asla kullanmıyorum cunku uzun paslı oynadıgımda basarılı pas oranım dusuyo ve pozisyon bulmakta zorlanıyorum karsı rakibe gorede genis yada dar alanda oynuyorum
eger kotu hava koşullarında uzun pas yaparsan top kaybedersin ve sürekli gol yersin ama iyi hava şartlarında uzun pas çok iyi işler, kötu havalarda ise kısa pas daha mantıklı .. geniş alanda oynarsanda sureklı top kaybedersin dar alan daha şekil olur![]()
benim taktiğim deplasman maçlarında ev sahibi takım geniş ve uzun oynadığı için deplasmanda kısa ve dar oyun oynamak(böylece rakibin genişliğinden yararlanıp kontra ataklarla gol buluyorum) evimde ki maçlarda ise geniş ve uzun oynuyorum (oyun yapay zeka olduğu için genelde evimdeyken rakip takım hep sahasına kapanıyor) birde bunu deneyin derim ben...
Güçlü bir takımsan geniş alan ve kısa pas, zayıf bir takımsan dar alanda uzun pas.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Dostum aynı şeyden bahsediyoruz zaten.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
dar alan uzun pas kisa alan pas kisa uzun geniş pas uzun alan dar pas geniş pas vs vs... şu iyidir diye birşey yoktur arkadaşlar.hepsi birer anlayıştır.ama tabiki zayıf takımlar alan daraltır,güçlü takımlar genişletirler.ama kısa yada uzum oynamak bu yönden çok farketmez,sadece maçlara veya stile göre tercihtir.şu da varki çok kalite takılmar kısa pas yaparlar( BREZİLYA).amele takımlar uzun top oynarlar genelde.(YUNANİSTAN)
hava kotuyse havadan uzun oyuncuyu hedef gosterirsin
hava iiyse oyun kurucu kullanırsan
genis alan oynaman tamamen ofansif oyuncularınla alakalı eger hızlıysa geniz alan yaparsın kanatlardan atak cıkar benim taktigim budur