arkadaslar vide nasıl ekleniyor ????? elimde bomba gibi bir gol var.
ACİL !!!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
vide değil video
arkadaslar vide nasıl ekleniyor ????? elimde bomba gibi bir gol var.
ACİL !!!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
vide değil video
oyunu yeni aldım sayenizde brcok problemi astım herkese tskkürler..
fm gollerini video ya cevirmeyi diosan http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=30723 burda anlatio (eger bunu sorduysan)
Arkadaslar Fenerbahce'yi calistiriyorum. Deividi sattim yabanci oyuncu alicam ama hala en fazla 6 yabanci olabilir diyo. Deividi satmistim oysaki ???
Mateus dostum Bursa'da kirada.
o zaman Deivid varken yine 7 yabanci olmuyor muydu ???
Deivid varken 7 yabancı oluyordu ama Mateus kirada olduğu için 7 oyuncu olabiliyor ama Ne yazık ki transfer yapamıyorsun yani bu oyunla alakalı.![]()
benim oyunu açmıyor yükledim ama bi yazı çıkıo ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz?
Bi yazı ne arkadaşım??
Biraz Daha açıklasan sorununu??
Şu yazı çıkıyor please insert the correct CD-ROM,select ok and restart application
Oyunun orjinal değil buradan anlaşılan ve illegal içerik ile ilgili sorulara yanıt verilmemektedir sitede arkadaşım üzgünüm...
Rapidshare'den upload etmeyi dene...
oyuncuya yeni mevki nasil ogretebilirim ?![]()
Arkadaşlar maça gelen seyirci sayısını etkileyen faktörler nelerdir?benim bildiğim kadarıyla oynadığın takımın büyüklüğü ve takımının kazandığı kupalar etkiliyor.bildiğiniz başka faktörler warmı?
Yıldız transferler.
Stadyum...Stadyumunda çok büyük etkisi var.Güzel bir stadyumunuz varsa o atmosferde bulunmak isteyen binlerce seyirci vardır..Çok mu gerçekçi oldu ya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca takımın bulunduğu konumda çok önemli..
(/s)
yıldız transferlerin tarftar kitlesinin önemi warmı?
5 maç üst üste kazan 1000 kişi artıyor orta sıradaki takımlar için
fb,ts,gs,bjk de yıldız aldınmı seyirci sayısı 3000 e kadar başarı ile artıyor
Takım itibarı,YıLdız oyuncuLar,derbi maçLar,avrupa maçları bunLar seyirciye etki eden faktörLerdir.![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
oyuncunun ustune tikla,profılı cıkcak.orda asagıda mevkıler fln war.orda antreman secenegi var ona tikla altinda da gorunume tıkla sonra orda gorursun yenı pozısyon dıye orda ıstedıın mevkıyı sec adı yazar zaten.orta saha sol gibi
ben 5 mactan daha fazla ust uste kazandim ama artmadi
tek onu yaparsan olmaz zaten diger faktorler de olusunca ciddi bi sekilde artis oluo
Konuyu olması gereken konu ile birleştiriyorum.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
iyi aksamlar fmnin 7.0.1 ve son turksportal updatesini yukledim
`Kurulum:
Rar'li dosyanin içinden çikan klasörü "Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db"'in içine atip oyuna baslarken Turksportal Unofficial Update seçenegini seçmeniz yeterli olacaktir.`
diye bi ifade geciyor dosyayi db`ye attim ama bi turlu bulamadim bu oyuna baslarken nasil Turksportal unoffical updateyi sececem...
Yeni oyun başlattığınızda size sorucak..!
tam olarak hangi asamada soruyo....
simdi bi oyun daha actim gozume carpmadi...
ekstradan bisey mi yapmam gerekio acaba