Evet başımızdan geçen elektrik kesintisi hadisesinden sonra tekrar oynamaya karar verdim oyunu.

Ligde sıradaki maç Galatasaray maçıydı ve tabiki herzamanki gibi kazandım.

Galatasaray galibiyetinden sonra rakibimiz Elazığspordu ve çok rahat bu maçıda kazanmayı bildik.

Elazığ maçından sonra Şampiyonlar Ligi grup maçımız vardı ve rakip Shakhtar'dı.Ballı Shakhtar maçı beraberlikle bitirdi.

Shakhtar maçından sonra ligde bela bir takım Ankarasporla oyndım ve işte sonuç

Ancak Ankaraspor'un attığı 2. golün görüntüleri işte yorumsuz...

Ankaraspor mağlubiyetinin ardında Lyon'u Kadıköy'de ağırladık ve istemediğimiz bir sonuç aldık...

Lyon maçının ardından Denizlispor ile çekişmeli bir maç oynadık ve Tevfik Köse Fenerbahçe'yi kurtaran isimdi...

Denizlispor maçının ardından İnönü'de Beşiktaş'a konuk olduk....1. dakikada mağlup duruma düştüm ama maçı çevirmeyi bildim son dakikalarda.

Şampiyonlar Liginde oynanacak Arsenal maçı öncesinde zorlu bir değlasman olan Antalya'ya gittim.Ancak rakibinde 10 kişi kalmasıyla rahat kazandım...

Sırada Arsenal ile deplasmanda Şampiyonlar Ligi son grup maçım var ve bu maçtan önceki puan durumu şöyle;

Bu görüntüyü almayı unuttum

Bakalım arsenal maçında neler yaşanacak ve Fenerbahçe yoluna UEF Kupasında mı yoksa Şampiyonlar Liginde mi devam edecek?

Yorum yapma zahmetinde bulunan arkadaşlar bu maç hakkındaki tahminlerinide iletirlerse sevinirim.