rahat cıkarsın takımdan karsı tarafın cozmek yeter![]()
rahat cıkarsın takımdan karsı tarafın cozmek yeter![]()
Valla Arsenal'i nasıl çözeceğim çözsemde ne yapacağım bilmiyorum![]()
grubun baya zormuş abi
Sorma Deniz ya ama Lyonla deplasmanda berabere kalmak ümitleendirdi.
Emre döktürmüşsün yineama Ligde
Avrupada ise biLmiyorum başarıLı oLursun sen gibime geLiyor.
![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
abi daha Altay'ı zor yeniyorsun![]()
Şampiyonlar liginde 2 sürpriz sonuç aldım
Rakibimi yanlış tespit etmişim sanırım.Bugün yazmaya çalışacağım...
Emre abi grup biraz zor olmus gibi ama halledersin senGuzel gidiyor basarilarinin devamini dilerim
Sağolasın Mert aslında çok ümitlendim grup için 2.lik şansımı çok yüksek olarak görüyorum ama burdan çıktığımda 2. turda elenirim o yüzden UEFA'ya gitmek daha mantıklı geliyor.
süpriz yaptın inşallah yazarsın...
Ligde Altay maçından sonra zorlu bir deplasman Kayserispor maçı vardı.Gerçekten çok zor geçti çok kastı takım ama kazanmayıbildik.Gökhan Ünal'ın sakatlığı ise çok kötü olmuştu.
Ve şampiyonlar ligi A grubunda 2. maçımızda Arsenal'i konuk ettik.En az beraberlik beklediğimiz maçtan 3 puanla ayrılmak mutluluk vericiydi.
Arsenal galibiyetinden sonra ligde belalı bir takımla oynadım Bursaspor ve yine gıcıklığını gösterdi.
Busaspor maçından sonra Türkiye Kupası grupları belli oldu.
Ve Shakthar maçı gelmişti ve Kadıköy'de mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı iyide oynadık ancak galip gelemedik.
Bu sonuçlardan sonra işte Şampiyonlar Liginde puan durumu.
Buda Ligdeki durumumuz.
Bukadar şimdilik.![]()
FB 1-0 Arsenal
FB 1-1 Shakhtar...
Bu ne abi şimdi.Sen Arsenal'i yen Shakhtar'ı yeneme..![]()
Shakthar maçında çok sakatım vardı ya baksana gölü tevfik attı gerisini sen düşün.Galatasaray maçı sırada...
![]()
Türkiye Kupasında grup gerçekten çok zorlu..
shaktar nasıl yenemedin abi![]()
Baya bir ilerlemiştim hatta CLde gruptan çıkmıştım ki kaydedemeden elektrik kesildi oyun gittiyeniden kim oynayacak şimdi aynı maçları yahu.
![]()
sen bırakma ama ben olsam oyunu bırakırdım valla ama sen bırakma
Yok yahu bırakmayacağımda şimdi hiç oynamak gelmiyor içimden tekrar aynı maçları.
Allahtan Galatasaray maçından sonra kaydetmiştim.![]()
iyi iyi ama yinede o kadar aç gitti ben genellikle eğer öyle olsa hile yapıp 16-0 falan yenerim ama tek kazandığım maçta öyle olsa
Evet başımızdan geçen elektrik kesintisi hadisesinden sonra tekrar oynamaya karar verdim oyunu.
Ligde sıradaki maç Galatasaray maçıydı ve tabiki herzamanki gibi kazandım.
Galatasaray galibiyetinden sonra rakibimiz Elazığspordu ve çok rahat bu maçıda kazanmayı bildik.
Elazığ maçından sonra Şampiyonlar Ligi grup maçımız vardı ve rakip Shakhtar'dı.Ballı Shakhtar maçı beraberlikle bitirdi.
Shakhtar maçından sonra ligde bela bir takım Ankarasporla oyndım ve işte sonuç
Ancak Ankaraspor'un attığı 2. golün görüntüleri işte yorumsuz...
Ankaraspor mağlubiyetinin ardında Lyon'u Kadıköy'de ağırladık ve istemediğimiz bir sonuç aldık...
Lyon maçının ardından Denizlispor ile çekişmeli bir maç oynadık ve Tevfik Köse Fenerbahçe'yi kurtaran isimdi...
Denizlispor maçının ardından İnönü'de Beşiktaş'a konuk olduk....1. dakikada mağlup duruma düştüm ama maçı çevirmeyi bildim son dakikalarda.
Şampiyonlar Liginde oynanacak Arsenal maçı öncesinde zorlu bir değlasman olan Antalya'ya gittim.Ancak rakibinde 10 kişi kalmasıyla rahat kazandım...
Sırada Arsenal ile deplasmanda Şampiyonlar Ligi son grup maçım var ve bu maçtan önceki puan durumu şöyle;
Bu görüntüyü almayı unuttum
Bakalım arsenal maçında neler yaşanacak ve Fenerbahçe yoluna UEF Kupasında mı yoksa Şampiyonlar Liginde mi devam edecek?
Yorum yapma zahmetinde bulunan arkadaşlar bu maç hakkındaki tahminlerinide iletirlerse sevinirim.![]()
Güzel güzel maçlar oynamışsın Alesk bey.
Tebrik ederim..
Sen arsenal'ı yen.Bende üyeliğime devam edicem.Ayıptır söylemesi başarılar ama Arsenal yener haydi bastır haydi bastır haydi bastır Arsenal tam zamanı tam zamanı haydi bastır Arsenal.
Bu Arsenal maçı berabere biter02 çifte şans
![]()
(/s)
Arsenal maçını oynadım birazdan koyacağım.
Merak ettim Gunnerslarla oynadigin maci.Bekliyorum Emre Abi![]()
Emre yenme ya kardeşim şu Beşiktaş`ı![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İşte Arsenal maçı müthiş bir oyun Emirates stadını dar ettik Topçulara.
Ama tabi Senderos'un hakkını yemeyelim.
Bu galibiyetten sonra oluşan puan durumu şöyle ve Fenerbahçe yoluna Şampiyonlar Liginde devam ediyor....
Bu sevinçle bir haber aldım ki ülkem adına üzüldüm...Böyle grup mu olur???
Ve Manisaspor maçı....Sıkıcı....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi ben yenmiyorum yahu kendileri yeniliyorlar.Baksana 1. dakikada gol yedim daha ne yapayım...![]()
Yürü be Fenerbahçem.
Arsenal'i altında bırakıp tur atlamışsın Emre, tebrikler...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sağol Serkan.
Bundan sonraki hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gitmek ama elenirkende fark yemeden elenmek.
Bu arada Türkiye'nin Euro 2008 grubuna dikkat.
FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLAR LİGİNDE TUR ATLADIĞINI GÖRMEK İÇİN TIKLA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada diğer Türk takımlarıda Avrupa'da yollarına devam ediyorlar...
![]()