Neden oynatılmıyorum?"

Galatasaray, Antalyaspor beraberliği nedeniyle gergin günler geçirirken, Emre Aşık'ın yerine oyuna girerek, takımının tek golünü atan Song, yedek kalmasına bir anlam veremediğini söyledi.

Lig TV’den Pınar Argun’a çarpıcı açıklamalar yapan Kamerunlu yıldız şunları söyledi:

"NEDEN OYNATILMADIĞIMI BİLMİYORUM"
“Geçen hafta iyi oynadığımı düşünüyorum. Bu hafta ya da diğer haftalarda niye oynamadığımı bir türlü anlayamıyorum. Aslında bu konuda çok fazla konuşup herhangi bir polemiğe girmek de istemiyorum.”

"BEKLEMEKTEN BAŞKA NE YAPABİLİRİM?"
“Söyleyebileceğim tek şey ben iyi bir profesyonelim. Bana ne söylenirse onu yapıyorum. Ne zaman oynamak için şans bulsam en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmak benim görevim. En iyisini yapmaya çalışıyorum. Ne olduğunu bilmiyorum ama beklemekten başka yapabileceğim hiç birşey yok.”

"SEZON SONU GÖRÜŞECEĞİZ"
“1 yıl daha sözleşmem var ama gelecek sezon ne olacağını bilmiyorum. Asıl problem şu ki beni yine takımda isterler mi bilemiyorum. Bu benim verebileceğim bir karar değil. Yönetimin benim hakkındaki düşüncelerini de bilmiyorum. Lig bittiğinde oturup yöneticimle konuşacağız ondan sonra birlikte karar vereceğiz.”