Zaten bir galibiyet alsam takım yeniden çıkışa geçecek ama ...
Zaten bir galibiyet alsam takım yeniden çıkışa geçecek ama ...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bir de taktiği değiştirmeyi dene istersen...
valla taktıkden kaynaklandıgını dusunmuyorum yonetımde sorunlar var ama sen yınede cıft on lıbero dene eger kolay gol yıyorsan ıse yarar
Başlayınca Giresunspor oyunuma birşeyler denemeyi bende düşünüyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dusus cok kotu olmus,devamini merak ediyorum insallah durum duzelir![]()
murat hocam şans kötü dönmüş umarım toparlarsın ya kiralık yolla adamları ama para karşılığı :P
Takım git gide batıyor bence tüm oyuncuları sat direk alt yapıdakileri oynat![]()
Mağlubiyetler sürüyor !
Tatsız tuzsuz bir maçtı...
Yönetim yine sahnede !!!
![]()
Nasıl bir adamdı Bayer Özgür?
uzun zamandır bakamıyordum baya ilerletmişin ligi süper lig yapmışın bravo
ama bir şey söylücem gruplardan LİG A ya çıkmışın LİG A dan SÜPER lige süper ligde de iyi gidiyorsun nasıl sana transfer teklifi gelmez ?
ben fb ile ilk sezon 1 lig 1 lupa ikinci sezon 1 kupa aldım LİVERPool geldi
sanada en azından bjk,ts,gs gelmesi lazım ama gs gelebilir şuan kötüymüş durumu![]()
Teklif geldi birkaç kulüpten ancak ben kabul etmedim.Sadece türk takımlarından geldi.
Sadece Türkiye açık belki ondan gelmemiştir Liverpool'dan falan![]()
bende bütün avrupa açıkgeniş kapsamlı yani keşke sadece türkiyeyi açmasaydın avrupaya da açılırdın
![]()
Bu arada Özgür Bayer'i soran arkadaşa şöyle bi cevap versem yeter galiba.
4 senedir takımın sağ bek'inde![]()
bu arada TEVFİK KÖSE yi öneririm bir bak uçakkk adam leverkusen II de olması lazım orda yoksa kapmışlardır
Yönetim satsa tüm oyuncuları aslında düzelebilirsin. İstifa et veya.
Sen takımdan ayrılırsan lig b ye geri döner giresun eskiden de olmuştu bu kriz hatırlarsan ama Süper ligdesin bence mücadeleyi bırakma kovulana kadar oyna.Yada burdan gs,fb,bjk farketmez diyip git ordan bolton a geri dön bir zamanlar kovduğunuz bir genç vardı diyerek seçim senin yinede
![]()
Valla Her an istifa edebilirim.Çok sinirlendim yönetime.
Bu sene sonuna kadar zorlayacağım bakalım neler olacak.
Murat kardes istifa etme bence esas oyun simdi baslıyor keske bende olsa aynı olay daha cok sarar istifa edersen bence iyi olmaz kal ve mücadele et sana önerdiklerimi yap bence herkezi sat transfer döneminde gelen paralarla ıvır zıvır oyunuc al sonra genc oyunbul al cok maas vermez bence dene bu arada scout programını bul onunla arastır
Yok yönetime son bir şans vereceğim Emrah.Eğer bir kez daha aynı olursa tüm oyuncuları satacağım...
ok sen bılırsın ama ne olursa olsun istifa etme bence bundan sonra daha zevkli olur oyun şimdiden calısmalara basla basarılar
bir menejer asla pes etmezsonuna kadar dewam ancak sana baska kulupten teklif gelirse direk kabul et madem yonetim para vermiyor sende yonetime rest çek
Kovulmadığım sürece ayrılmaya hevesli değilim.Ancak diğer BOLTON konumaya arada bakınız orada bissürü maç ekledim ama tek bi yorum bile yok...![]()
Murat tamam bakıyorum üzülme sen.
Ve artık taktik üzerinde oynamaya başladık...
Yine Sağlık Bakanlığı Sahnede !!!
90 Dakika 10 kişi olan rakibi nasıl yenemedik anlamadım tek kale oynadık...
bence cift onlibero dene ben güclü takımlara karsı denerim tutar amc yapma acık olur yine malum elındede adam kalmamıs ısın zor
Dakika 90![]()
Bitime 10 hafta kala...
bu ligde 37 puan yapan kalir murat kardes hic kafani takma bole seylere bu sene olmazsa seneye gidersin avrupaya 10 macta 4 puani da rahat rahat alirsin yani
Beşiktaş maçı...
İlk yarı 1 önlibero 3 orta saha tek forvetle oynadık.Atak yapamıyoruz.2.yarıda klasik 4-4-2'ye döndük.Golüde bulduk.
GS ilk atağında penaltıdan golü buldu...
Son Derbi ama bu kez mağlup...
Beklediğimden çok kolay geçen Bursa deplasmanı
tebrikler kardes inter totoya gitme sansin var toparlandin