Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 64 arası toplam 64 sonuç

Konu: Maç kaybetmek yok !! Skor taktiği..

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by cahitnuhoglu View Post
    Bence de..sana katiliyorum.cunku ben denedim 3 defansla bu is olmuyoor defans bosaliyor.
    ohoooo kardes kac kere acıklıycam daha yaaa...defans bos defans bos...denedinmi de konusuyon yaaa...bak bakalım taktigi deneyenlerden bu taktikle cok gol yedim diye bi yanıt varmı....sen defansını kazma oyunculardan kuruyosan tabi cok gol yersin bi oku bakalım ben neler yazmısım oraya en bas sayfada...taktige bakıyonuz bari yapılan acıklamayıda okuyun yaa....

Quote Originally Posted by guney52 View Post
    ohoooo kardes kac kere acıklıycam daha yaaa...defans bos defans bos...denedinmi de konusuyon yaaa...bak bakalım taktigi deneyenlerden bu taktikle cok gol yedim diye bi yanıt varmı....sen defansını kazma oyunculardan kuruyosan tabi cok gol yersin bi oku bakalım ben neler yazmısım oraya en bas sayfada...taktige bakıyonuz bari yapılan acıklamayıda okuyun yaa....

dogrusundur kardesim..ama ben yazini da okudum..bunu bill!!!ben sadece düsüncemi sölemek istedim.haklısın denemeden konusmamak lazım....

işe yaramıyo defans çok azalıyo gol yiyorum bu taktikte bence iyi değil

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by puskas View Post
    işe yaramıyo defans çok azalıyo gol yiyorum bu taktikte bence iyi değil
    o senin görüşün dotum...taktigi kullananları hepsi mutlu...bitek sende işe yaramamıs...yapıcak bişey yok demekki oyuncuların iyi degilki işe yaramıyo

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri