1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Sigames'e ortak bir mail yazamaz mıyız?

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

Quote Originally Posted by tomodachi
    Bu sözlerim site yetkilileri içindir:
    Bugüne kadar yaptığınız tüm çalışmalar takdire şayandır. Gerçektende oyunun daha iyi oynanabilmesi için elinizden geleni yaptınız ve yapmaya devam ediyorsunuz.
    Sizleri verdiğiniz karşılıksız destekten dolayı tebrik ediyorum.
    Özellikle dil yaması çalışmaları hakkında her türlü desteği vermeye hazırım. Bence pekçok arkadaşta hazırdır.
    Umarım en kısa zaman içerisinde bu konu (yasal çerçeve içerisinde) halledilir.
    İyi çalışmalar
    Bundan bir kaç sene önce sitemizde SI Games'e e-mail çalışması yapılmıştı.

Henüz 2. günü bile olmadan SI Games, kampanyayı kaldırmamızı rica etti.

Konu hakkında söylediği de şuydu: " Türkçe ile ilgilenmiyoruz çünkü ülkenizde korsan oyun satışları çok fazla. Türkçe yapmamız sadece korsan satışların patlamasına neden olacaktır. Bu konuda Türkiye'deki genel kanı değişmedikçe Türkçe'yi oyuna koymayı düşünmüyoruz."

Benim gördüğüm şudur: Türkiye Ligi bu oyuna Türk CM severlerinin üstün bir çabasıyla 1-2 sene önce girmeyi başardı. Ama SI Games bugünkü gibi düşünmüş olsaydı, Türkiye Ligi'ni daha geç dahil ederdi.

Türkiye'deki bu durumdan hiç hoşnut değiller. Türkiye'ye karşı bir önyargıları olduğunu da düşünmüyorum. Aynı şekilde bizim gibi korsan satışları çok yüksek olan Rusya'da da aynı durum var. Ama SI Games'in Anti-slav politikası yok.

Biz hep olduğu gibi insanları bir umut olur SI fikrini değiştirirse yönlendireceğiz. Her sene yamalarla uğraşmaktan, onların çalınmasından bizde sıkıntı çekiyoruz.
    TURKSPORTAL
    Football Manager Turkiye
    www.turksportal.net

2. Default

Quote Originally Posted by Tolga Kaprol
    Bundan bir kaç sene önce sitemizde SI Games'e e-mail çalışması yapılmıştı.

Henüz 2. günü bile olmadan SI Games, kampanyayı kaldırmamızı rica etti.

Konu hakkında söylediği de şuydu: " Türkçe ile ilgilenmiyoruz çünkü ülkenizde korsan oyun satışları çok fazla. Türkçe yapmamız sadece korsan satışların patlamasına neden olacaktır. Bu konuda Türkiye'deki genel kanı değişmedikçe Türkçe'yi oyuna koymayı düşünmüyoruz."

Benim gördüğüm şudur: Türkiye Ligi bu oyuna Türk CM severlerinin üstün bir çabasıyla 1-2 sene önce girmeyi başardı. Ama SI Games bugünkü gibi düşünmüş olsaydı, Türkiye Ligi'ni daha geç dahil ederdi.

Türkiye'deki bu durumdan hiç hoşnut değiller. Türkiye'ye karşı bir önyargıları olduğunu da düşünmüyorum. Aynı şekilde bizim gibi korsan satışları çok yüksek olan Rusya'da da aynı durum var. Ama SI Games'in Anti-slav politikası yok.

Biz hep olduğu gibi insanları bir umut olur SI fikrini değiştirirse yönlendireceğiz. Her sene yamalarla uğraşmaktan, onların çalınmasından bizde sıkıntı çekiyoruz.
    garip olacak ama ben oyunlarımı hep orjinal alırım fiyatlar biraz el yakıyor ve arkadaşlarımın bana tutumu keriz demek oluyoyani orjinal oyun aldığım için bana keriz diyen kişilerin evlerine gittiğim zaman dolapları korsan cdyle dolu benim evimde ise 5 senedir toplam 20 yada 25 oyun bulunuyor

Mesaj Yetkileri