Sıradaki rakibim şimdiden düşmesine kesin gözüyle bakılan Kayseri Erciyesti...Zorlu geçti..Maçtan önce zaten temkinli konuşmuştum..Ama korkulan olmadı.Edu ve Gökhan'ın golleriyle kazandım.......

LİGde liderliğe kuruldum.Erciyes ise sonuncu sıradaki yerini korudu..

Rakip En yakın takipçin TrabzonSpor'du.ÇOOK zor geçti..zorlandım..3-1 aldım...

Açık ara farkla liderdim...
Tarnsfer dönemine 1 hafta kala Cesar Delgado ve Gökdeniz için bastırdım.Delgado'yu yabancı kontenjanı yüzünden alamadım..Gökdeniz'i kulubu izin vermedi...

Deniz'i ve Kemal'i KAyseri'ye kiraladım...Serdar'ı ŞekerSpor'a kiraladım...Kardeş kulup olarak İ.B.B'Yİ Seçtim.Olcan'ı oraya verdim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şAMPİYONLAR LİGİNDE gruptaki 3.rakibim olimpiyakos'tu..Kendi sahamda ağırladım...Şanşsız bir şekilde 1. dakikada yediğimiz golle yenildik...

Super Lige döndüm.Rakibim GaziAntep'di.Şampiyonlar Ligi yordunuydum.Fazla pozisyon bulamadım...Ama yenilmedim.En büyük kaybım Tuncay olmuştu...

Sonra Vestel Manisa DEPlasmanına gittim.Forvet'te Alper Balaban'ı denedim.Beğendim.Ve 1 gol attı..2-1 kazandım...

Lidge 1 beraberlik dısında puan kaybetmadim...
Şimdi Olimpiyakosla oynuyacağım....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yunanlılara sahayı adr ettim.Kendi sahalarında hezimete uğrattim.Ve grupta 1.liğe yükseldim...

Ligde AnatalyaSporla oynuyacaktım...Eksikler fazlaydı.Ama evimizde oynadığımız rahatlık ve profesyönellikle fark attık...4-0

Fortis Türkiye Kupası Kuraları Çekildi...
Gruptakiler;
TrabzonSpor,
ÇaYKURRİZE,
ZeytinBurnu ve
Mersin İ.Y...

İlk kupa maçım TrabzonSporlaydı.24 yıldır kupayı alamama özlemi ile trabzonu çimlere gömdük....2-0 Ama Edu sakatlandı..

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KonyaSpor'u Appiah'ın 44'teki golüyle devirdim.Ama Marcelo sakatlandı....

Sıradaki rakip Liverpool'du.Onların sahasındaydı.TAraftar bağırdıkça bağırıyorlardı.''ASLA YANLIZ YÜRÜMEYECEKSİNİZ''aMA Ben onları susturmasını bildim.2-0 öne geçtim...Az sayıdaki fenerliler delicesine sewiniyorlardı.Ama 2-2 yaptılar.Son 10 dakikadaki değişikliklerimle maçı kurtardım

Artık ewde çoştum ben...:

Açık ara liderdim.....

Zafer sarhoşluğunu biran çnce üzerimizden atmamız gerekiyordu.Çünkü sıradaki maç ligde 2. durumda buluna KAYSERİsPORDU.Deplasmandaydık...
2-1 kazandık...

ligde üstümüze rakip yoktu.

Ankaragücü ile karşılaştık....Onlarda düşmemeye oynuyorlardı..Olumsuz şartlara rağmen 3-0 kazandık...

Sonra BursaSpor ile oynadık....Maç kolay geçti..2-0 kazandık...