Takımı birazda olsa ataşledik galiba...
Takımı birazda olsa ataşledik galiba...
cem sultan kurtariyor seni ama bence cemsultani sat ondan cok iyi para gelir
90+2 CEYHUUUUUUUNN ERİİİİİŞŞŞ
Karadeniz Derbisinde Lideri konuk ettik
Stadda yer kalmadı
Başkentten eli boş döndük
SON 2 HAFTA
Kalan 2 maçta Elazığ ve Kayseriyle içerde oynayacam
Bu gecelik bu kadar arkadaşlar yarın devam edeceğim
neyseki artık hedefin inter toto gibi gözüküyor
abi sana stattanda para gelmiyodur ya. niye kapatıyolarki
I'm back...
Kalan 2 macta alacagin 2 galibiyetle Intertotoya gidebilirsin ama rakiplerininde puan kaybetmesi lazim
sanki zor gibi gözüküyor inter toto da gs var arada 2 maçı alsa 51 puan yapacak 7, mi inter toto ya gidiyor ?
Bu sezon kurtuldu artık..
bu sezon gecti murat kardes seneye iddiali olmak istiyorsan kesin cem sultani iyi paraya sat sonra yetenekli adamlar al sampiynluga oyna
tüm zorluklara rağmen bence ligdeki konum gayet iyi. tribünler kapatıla kapatıla stad kapasitesi de yakında halı sahanın seyirci kapasitesini bulucak.
Cem Sultan'ı satmamaya karar verdim
Baya gol atıyor.Şimdilik planım şu tüm oyuncuların sözleşmeleri bitiyor yavaş yavaş.Çoğuna yeni teklif yapmıyorum yaptıklarıma da önceden haftalık ne öneriyorsam onun 5te1ini öneriyorum.Kalırsa kalır kalmassa güle güle.Genç takımla devam ederim ne var yaani
Sene başında iddaam ilk 10 veya ilk 8 diyordum galiba doğru yoldayım![]()
sat sonra lig A daki genç çocuklara yönel![]()
LİG A ya gerek yok alt yapıda çok var genç
Onları sürerim sahaya olmassa![]()
ok cem sultanı satıp satmamak senın elınde gelecek senenın planını yapmaya basla yoksa seneye yine ugrasırsın ondan bir yerden nakit para bul
1-2 oyuncuyla imza aşamasına geldim.Beleş oyuncu arıyorum heryerde...
Her neyse arkadaşlar akşam devam edeceğim...![]()
yanlız cem sultana dikkat et sen satmassan kendi büyük klübe gitmek isteyebilir takımını sevse bile aklını celdirirler madem satmıyon sozlesme uzat
usta ne zmn dewam etcen oyuna ?
devamını bekliyoruz![]()
Birazdan ligi bitireceğim arkadaşlar
Emrah bu arada herkese aldığı maaşın 5te1'ini öneriyorum kabul eden eder.Etmeyene BYE BYE![]()
Seneye bu sıkıntıları yaşamazsın inşAllah.
amin..... mestafa![]()
BALİLİ ŞOW....
Birazdan son maçımıda yapacağım.Ancak bu maçta sahaya tüm gençleri süreceğim as kadroyla çıkmayacağım
Gadiaga,Sumulikoski,Baki,Mehmet Yozgatlı oynuyor diğerleri enfazla 21 yaşında...
2.Yarıda Balili'yi aldım sadece oyuna...
İnanılmaz Şampiyonluk yarışını arkadan gelen Fenerbahçe kazandı...
şu gs'nin haline bakabi senin için bence iyi bir yer
![]()
vay fenere bak 2 hafta once 3 puan gerideydi simdi sampi olmus![]()
Konya'nın düşmesi şaşırtıcı..
lıg bıttı seneye artık avrupa kupası beklıyoruz bu arada rakıp takımların dızılısını koyarsan ıyı olur hem bakarız kımler var dıye kadrolarında
Emrah bundan sonra eklerim oynadıkça![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bizde bekleriz...![]()
Her zamanki gibi yine transfer bütçem 0 €
Çok gıcık oldum yönetime ültimatom verdim...
Hazırlık maçları başlıyor...
Kılınç Özyurt'u 3.3 MN €'ya Denizlispor'a sattım.
Serbest durumdaki NECA'yı transfer ettim...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ultimatom vermen iyi oluş. hemen düşünmeye başamışlar. iyi yapmışsın bravo. ayrıca umarım NECA senin için iyi, hayırlı ve yararlı bir transfer olur.