gruptan 3. olarak çıkmışsın tebrikler inşallah kolay bi rakip gelir dicem ama bi grup lideri gelcek inşallah kolay bir grup lideri gelir..
I'm back...
zor rakip gelmiş be abi sen elersin yinede bu arada 4 türk takımı var hayret valla
I'm back...
Evet 4 türk takımıda ceyrek finale cıkma mücadelesi verecek
rakip biraz zor
Emrah Aston Villa'yı iyi bir analizle rahat geçer![]()
FORTİS TURKİYE KUPASI
Fenerbahce-Orduspor
gecen hafta trabzonspor macında 90.dakıka gl yiyere macı kaybetmıştim.Bu mactada ben 90 da gol atarak 1 puan almayı basardım golüde ayrıca fenerbahcenin cok istedigi denizin atması ilginc
Neden hep aynı kişiler yorum yazıyor baska arkadasların yorumunu görmek beni mutlu eder
Emrah hakeme dua et desem
90.dakika ve penaltı....![]()
UEFA maçlarını merak ediyorum.. Bakalım nolacak..
İyisin Emrah iyisin hadi bakalım...
2.olsan Fenerbahçe geliyomuşBaşarılar
![]()
Hadi bakalım son maçınıda bekliyoruz Emrah...
Sürekli galipsin takımla iyi bir uyum yakaladın.
UEFA'yı merak ettim ben de.. Umarım iyi bir sonuç alırsın.![]()
FORTIS TURKIYE KUPASI
Göztepe-Orduspor
Göztepe takımın gecen yıl süperligden düsmüstü bu sene yine süperlige yükselmek üzere göztepe takımı iyi kadrosu bu kadroya ragmen bende eksiklik olmasına ragmen kolay kazandıgım için mutluyum bu sene bütün kulvarlarda hala devam ediyorum
zaten 2 tane taktıgım zor maclara cıft on lıbero cıkıyorum kolay maclara normal taktıkle hepsıde ıse yarıyor
Türkiye kupası: ceyrek finaldeyim
UEFA: 2.turdayım
Süperlig: sampiyon adayıyım
Süperlig macı az sonra ve sonrada tabiki uefa macım var
Bekliyoruz.
kardeş güzel kariyer ordusporu çok güzel yerlere getirmişssin bide şu skinin linkini verebilirmisin agaçlı olanını değil öbürünü
90da yemen kötü olmuş şuan ligde kaçıncısın
süper gidiyosun abi valla helal olsun hedefine ulaşacaksın galiba![]()
I'm back...
merhaba Emurafu kariyerin dolu dizgin gidiyor ilerleyen yillarda oldugun icin acaba mumkunse ilhan parlak'in profilini gosterebilirmisin acaba nasil gelistigini gormek istiyorum tesekkurler
bu ordu aston villaya hiç acımaz geçer.
ok abi bekliyoruz merakla....
I'm back...
muhteşemsin ne diyebilirimki