İki takımda çok kötü bir futbol sergileyerek kupayı hak etmediklerini kanıtladı. Beşiktaş'ta Nobe'nin sakatlanması Tigana'yı zorunlu taktik değişikliğine götürdü ve Bobo aradan sıyrılıp golünü attı. Beşiktaş'ı tebrik ederim.
Hakem Erciyes'in iki net penaltısını göstermedi. Bu da maçın kaderini değiştirdi. Ama Erciyes buraya kadar geldiğinden dolayı tebrik ediyorum. Belki ligden düşmemek için oynamasalar bu gün herşey daha değişik olabilirdi. Ligden düşmeyi hak etmiyorlar.
Dün bana objektif denmiyordu ama dünkü maçtan sonra ne kadar objektif olduğumu gösterdim. İki takım arasında hiç fark yoktu. Belki Erciyes daha fazla kupayı hak etti.
İkisinede kart göstermek zorundaydı. İkisede futbola yakışmayan bir hareket yaptı. Eğer kırmızı gösterseydi maç çığrından çıkabilirdi ve diğer oyuncular olumsuz etkilenirdi. Bu yüzden hakemin sarı kart göstermesi doğru bir karar. Zaten maçın daha başıydı.Originally Posted by Omerdinho
Burak Yılmaz güzel pozisyonlar yakaladı. Ama sezon başından beri böyle belki onun yerine ilk onbirde Bobo olsa bütün durumlar değişebilirdi. Tigana'nın eseri.Originally Posted by 1502005
Birde Beşiktaş sezon başından beri böyle oynuyor ama Tigana o kadar şanslı ki her seferinde kazanıyor. Bir şansı Fenerbahçe'ye karşı tutmadı.

Alıntılı Yanıtla