Sağol Çağrı...
Bu arada arkadaşlar Alex Yordanov ve Cenk İşler futbolu bıraktı.Ve Pini Balili'de geçen sezonun en değerli transferi seçildi![]()
Sağol Çağrı...
Bu arada arkadaşlar Alex Yordanov ve Cenk İşler futbolu bıraktı.Ve Pini Balili'de geçen sezonun en değerli transferi seçildi![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ultimatom veripte kovulmayan tek sensin galiba
Giresunspor'da Büyük Şok !!!
Murat Özdemir kimseye birşey söylemeden görevini bıraktığını açıkladı ve apar topar Giresun şehrinden ayrıldı...
Özdemir hakkında çeşitli iddaalar var.Herşey az sonra...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
hadi bakalim istifayi vermisin hedef 4 buyuklermi yoksa 3 buyuklermi![]()
Hadi ya o kadar senenin ardindan Giresundan ayrildin heMerak ettim sebep ne?
Hoppala![]()
Nooldu Murat,merak ettim niye istifa ettin?
abi naptın yav öyle ben kıyarım bırakamam valla![]()
I'm back...
basın toplantısı yokmu
Arkadaşlar belki Giresunspor'la bir senede Avrupa için oynayabilirdim ancak,Giresun'un ilçesi olan Bulancak'tan teklif gelince tereddüt etmeden kabul ettim.
Bulancakspor 2.Lig B'de...
Buyrun grubum...
Abi hayırlı olsun da naptın afedersin ya
Süper ligde mis gibi takımı bıraktın gittin 2. lig b ye
Neyse kariyerinde başarılar....
Ronnie Giresunspor'la hedeflerime neredeyse ulaştım
Bulancakspor'da 3.Ligden ilk kez çıkmış Lig B'ye.O yüzden onlarında hakkı üst ligler
Benim hedefim büyük takımlarda oynamak deil.Küçükleri büyük yapmak
Takip edeceğinizi umuyorum.Giresun'dan istifa edince pek mesaj gelmedi Bulancak'a geçtikya...Herkes darıldı galiba bana![]()
Murat kardes ayrılmana bende uzuldum aynı sorunlar bulancakta da olacak nedne ayrıldınkı keske mucadele etseydın keske bendede olsa aynı sorunlar yınede basarılar
Giresunun yeni hocası kim oldu
Aslında baskılara göğüs gerebilirdim ancak Bulancakspor'dan böyle bir teklif geldi ve başarı onların hakkı diye düşündüm
Aykut Kocaman geçmiş Giresun'un başına...
Bulancakspor ha hadi renkdaş sen yaparsın.![]()
Yeni takımında başarılar.
Saolun arkadaşlar bedava ve tecrübeli oyuncu arıyorum
Bu sene Lig A'ya çıkarsın beni yeter![]()
Valla Gıresundakı sorunlar bulancaktada olabılır tedbırını al
murat hocam basarilar sana umarim giresun gibi olur bu takimda sana guveniyoruz sampiyon yap![]()
Sen Giresun'u çıkardın lige Bulancak'ı mı çıkaramayacan?Merak etme rahat çıkarırsın.Yalnız Emurafu haklı.Giresun'daki sorunlar burda çıkmasın![]()
Harika bir kariyer. Ancak daha iyi bir takıma gidebilirdin.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
bence genç oyuncular kiralaayrıca Galatasaray'a geçmemene üzüldüm
I'm back...
BaşarıLar murat,BuLancakspor`u da iyi yerLere getireceğini düşünüyorum....
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İnşallah arkadaşlar saolun
Ancak ilk sezon pek transfer yapamayacak gibiyim.
Kimse gelmiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2 Oyuncu Alabildim...
Hazırlık maçlarım buyrun...
Fena bir kamp değildi...Birazdan Lig Başlıyor...
başarılarda bir takımı bu kadar yükseltip bırakmak bence yalnış ama sen bilirsin![]()
İlk 2 Lig maçımı almıştım...
İlk maçta galibiyet iyi olmuş Murat hadi bakalım yanındayız destekteyiz.![]()
ilk maç ilk galibiyet![]()
İnşallah devamı da böyle gider.
Arkadaşlar 2.maçıda ekledim ...