Cagri abi konuyu daha yeni gordum basarilar diliyorum,takim onerilerim
K.Erciyesspor
Deportivo La Coruna
Schalke 04
Villareal
Bunlardan biri ile baslayabilirsin
Cagri abi konuyu daha yeni gordum basarilar diliyorum,takim onerilerim
K.Erciyesspor
Deportivo La Coruna
Schalke 04
Villareal
Bunlardan biri ile baslayabilirsin
bence turkcell süper ligden bi anadolu takımı alıp çok kaliteli değişik oyuncular bulup türkiyede ve avrupada şampiyonluklar yaşatmaya çalışabilirsin... misal kayserispor olabilir...
Çağrı abi önerilerimi dikkate alırsan sevinirim;
Marmaris Bld.Spor
Muğlaspor
Aydınspor
İzmirspor
A.Sebatspor
abi şölede olabilir kayserisporu alarak bir dünya markası yapabilirsin zaten kulüpte bu potansiyele sahip bölede çok zevkli olur ayrıca rengide sarı kırmızı![]()
Güzel bir kariyer bizi bekliyor. İngiltere'nin en alt ligi var premier ligden 6 lig aşağıda ordan bir takım alabilirsin
Kayseri Erciyesspor olabilirsin bi dunya markasi yaparsin Erciyesi
Alacağın takımı bilmem de kariyerin içeriği konusunda yardımcı olabilirim yeri geldikçe. Yeni kariyerinde başarılar Çağrı.
Antalyaspor Çağrı abiye yakışır![]()
Çağrı Abi bence Adana Demirspor ile başla.Çok zevkli ve uzun bir kariyer olur umarım...
(/s)
Valla herkezin favorisi yari prof takim hem turkiye olsun aldigin oyunculara bakariz seni ornek aliriz mesela
Zaten büyük ihtimalle Türkiye'den takım seçeceğim. Çünkü konunun adına da Jose Mourinho'nun İzinden dedik. Böyle dediysek onun yaptığı gibi onu örnek alıp yapmalıyız. José ilk olarak kendi ülkesinde çalışıp ordaki bir takımı tüm Avrupa'ya hatta Dünya'ya tanıtıp daha sonra yabancı ülkelere gitmeyi tercihmişti. İşte o yüzden seçeceğimiz lig Türkiye 2.Lig B Kategorisi olacaktır. Takımı ise akşam hikayeyi yazarken öğreneceksiniz![]()
![]()
![]()
bekliyoruz abi merakla
I'm back...
inş güzel birşey çıkar ortaya. bende değişiklik olsun dedim, kariyerime ingiltere conference south takımlarından cambridge city ile başladım.. allaha şükür çok güzel gidiyor kariyer. 4-5 sezon bitirdim..
bekliyoruz merakla bakalım
merakla akşamı bekliyorum...![]()
Kariyeri düzenlemeye başladım en azından giriş kısmını... Fakat daha takım seçmedim. Büyük ihtimalle saat 21.00 - 22.00 sularında belki bir sürprizle bu 20.00'de olabilir kariyer sitemizdeki yerini alacaktır. Günün ilerleyen saatlerinde kariyerin giriş kısmını siteye ekleyeceğim ama dediğim gibi asıl kariyer (takım seçiminden sonrası) akşam eklenecektir.
Bekliyoruz takımı![]()
Bekliyoruz cagrı abi insallah yarı prof takımdır basarılar
Benim kariyerede beklerim seni![]()
İşte Öykünün Kapağı :
Not : Yorumlarınızı bekliyorum...
Çağrı süper olmuş yahu.
Jack Bauer, Jose Mourinho karizma insanlar zaten.
Kariyerde kapak gibi mükemmel olacaktır eminim...
kapak süper olmus
bence IZMIRSPOR veya BUCASPOR u alabilirsin cok guzel olacagina inaniyorum
Acaba bu hangi takım olacak![]()
(/s)
Kapak süper ötesi..
Kapak süper.........