oyuna .daha yeni başladım fenerbahçe'yle.2005'ten sonra bakalım unutmuşmuyuz oynamayı.şöyle biraz başarı kazanayım ben de yayınlarım resimlerimi elbet..
oyuna .daha yeni başladım fenerbahçe'yle.2005'ten sonra bakalım unutmuşmuyuz oynamayı.şöyle biraz başarı kazanayım ben de yayınlarım resimlerimi elbet..
oncelikle tekrar merhaba arkadaşlar uzun zamandır eski uyeliğimi geri almaya uğraşıodum
fm 2006 da şu an udinese nin başındayım ilk sezon italia şampiyonluğu ve champ ligin kazandım (mucize oldu biraz ama şans talih )
kupa da çeyrek finalde elendim ozellkle transferlerimde bi tkmdan çok oyuncu aldım 36 ml dolar a 3 oyuncu aldım sonra keşke oklubu seçseydim diye duşundum palermodan zaccardo,barzagli ve caracciolo yu aldım ayrıca udinesenin kadrosundan 25 in ustundejki herkesi sattınm parayı da boyle kazandım ve bu oyuncuları aldım şimdi takımı sattıp komple bi çoğunu (luna ,d'agostino eder bau ,felipe) gibi bi çoğunu sattıp daha buyuk bi takıma gidicem aaa ayrıca tkm da aquilliani de war neyse milan weya juveye git mmeye çalışıcam ama giderken udineseye 150 ml dolar gibi bi butçe bırakıcam tabi kadrodan onemli oyuncuları gitmiş olucak ama eğer boyle bırakırsam beni yenerler![]()